- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #19.241
gerçekten ya insan neden evlenmek ister aklında problem mi vardır acaba ya da canına mı doymuştur evet gelsin cevaplar.bizler neden evlilik yolundayız otursak ya anamızın sıcacık kucağında...
KIZlaaar bu soru sorulmuştur amaaa sevgilileriniz telefonlarınızda nasıl kayıtlıı :)))
siz onlarda nasıl kayıtlısınızzzzzz :))
KIZlaaar bu soru sorulmuştur amaaa sevgilileriniz telefonlarınızda nasıl kayıtlıı :)))
siz onlarda nasıl kayıtlısınızzzzzz :))
kız ben zorundalık kısmını cevapladım kendime göre cevaplamadımeyvahedigeldismile
bende ilk ciddi anlamda çıkmaya başladığımız günden beri yaklaşık 3.senedir can diye kayıtlı
ben kesinlikle nişanlı kalmak istemezdim en fazla iki ay.
presödürü pek sevmiyorum yok yolcu et yok ayıp gitmek lazım yok götürmek lazım yok gelinsin çok sıkıcı geliyor uzaktan bazı şeylere yön vermek karışcasın karıamıyorusn herşey insanlar için mantığıyla neler olabilir ileride diye hep bir adım geri viteste.
bence güven meselesi evlilik. ve bazen bunun bende çok fazla olduğunu düşünmüyorum kendime güvenimin bazen net olmadığını bazende herşeyin üstesinden gelebileceğimi yani biz kadınlar biraz psikoljik duruma göre m ihareket ediyoruz ben kendimi çözemiyorum neden olumsuz şeyler bu kadar nisanı etkiler.................
kız ben zorundalık kısmını cevapladım kendime göre cevaplamadımeyvahedigeldismile
aynen aynennnnnnnnnnnnnnnn
bende bazen kendimi çözemiyorum. olumsuz şeyler benide çok etkiliyor.
Ozaman ben yanlış cevapladım cicim
Bence zorundalık için aile baskısı büyük etken.
Çevreme çok gördüm öle
bende ilk ciddi anlamda çıkmaya başladığımız günden beri yaklaşık 3.senedir can diye kayıtlı
yani zorundalık olarak görenler neden evlenire cevaptı..denizde konuyu actı kenara çekildi
denizcim insan anlık duygularıyla biranda herşeyden vazgeçesi geliyor sanmıyorumki kimsede gel gitler olmuyordur ama yinede o yolda yürüme mücadelesi veriyorum.soruyorum kendime biz birimizin için doğru insanmıyız hayır diyorum çoğu kez aradığım özellerin çoğu onda yok ama önemsediğim değer yargıların bir ve ya birkaçı tamamlıyor ilişkimizi ve çıktığım bu yolda dönemiyorum.bir hayatın zorluklarını omuzlamak için güçlü bir omuz arıyorum yanıma bu evlilik yoluna doğru götüryor beni.yani hayata yanlız tutunamamak korkusu sana eş olacak kişiyi ortak ediveriyor hayatına.hayatını bu adama adamak istiyorsun aslında hepsi hayalden ibaret gittiğimiz bu yollar.
YANİ YORUMLARA KARSILIK VERMEDİNDE CANIM ONDAN DİDİM.yerimsenibencanım konu açın konuşalım dedk açtım öyle bir konu her türlü yoruma açık
tabiki hekes mutlu sevdiğiyle yaşak ister kim istemez ve bizlerde bunu yaşamak için 2011 gelinleri bekliyoruz ben genelleme ile ilgili olarak açtım dediklerin çok mantıklı şuan bir arkadaşım sırf evden uzaklaşmak için ilk defa gördüğü biriyle evleniyor
yani farklı ve göreceli bir durum
denizcim insan anlık duygularıyla biranda herşeyden vazgeçesi geliyor sanmıyorumki kimsede gel gitler olmuyordur ama yinede o yolda yürüme mücadelesi veriyorum.soruyorum kendime biz birimizin için doğru insanmıyız hayır diyorum çoğu kez aradığım özellerin çoğu onda yok ama önemsediğim değer yargıların bir ve ya birkaçı tamamlıyor ilişkimizi ve çıktığım bu yolda dönemiyorum.bir hayatın zorluklarını omuzlamak için güçlü bir omuz arıyorum yanıma bu evlilik yoluna doğru götüryor beni.yani hayata yanlız tutunamamak korkusu sana eş olacak kişiyi ortak ediveriyor hayatına.hayatını bu adama adamak istiyorsun aslında hepsi hayalden ibaret gittiğimiz bu yollar.
Ben onda aşkım diye kayıtlıyım.
O bende Beyzadem diye kayıtlı
Biz telefonlarımızda ismimizle kayıtlıyız :))
Onun ismi bile heyecan veriyor bana...
Ya bir insan nasıl zorla evlenirki, yani sırf aileden veya çevreden kurtulmak için sevmediği biriyle naıl yaşayabilir?
Büyük konuşmak istemem ama ben elektrik almadan yapamazdım heralde, yalnız yaşamayı yeğlerdim..
biz telefonlarımızda ismimizle kayıtlıyız :))
onun ismi bile heyecan veriyor bana...
Ya bir insan nasıl zorla evlenirki, yani sırf aileden veya çevreden kurtulmak için sevmediği biriyle naıl yaşayabilir?
Büyük konuşmak istemem ama ben elektrik almadan yapamazdım heralde, yalnız yaşamayı yeğlerdim..
bende bazen karamsarlığa düşüyorum malesef, evet kimse mutsuz olmak için evlenmez ayrıca şunuda bilmek lazım 4*4'lük insan yoktur.
Bazılarıda ondan emin olmadan evlenme diyor, bir insan aynı evde yaşamadan nasıl emin olabilirki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?