2011 gelin adayları buyrun sohbete

aynen aynennnnnnnnnnnnnnnn
bende bazen kendimi çözemiyorum. olumsuz şeyler benide çok etkiliyor.

kız ben zorundalık kısmını cevapladım kendime göre cevaplamadımeyvahedigeldismile

Ozaman ben yanlış cevapladım cicim
Bence zorundalık için aile baskısı büyük etken.
Çevreme çok gördüm öle

bende ilk ciddi anlamda çıkmaya başladığımız günden beri yaklaşık 3.senedir can diye kayıtlı

yani zorundalık olarak görenler neden evlenire cevaptı..denizde konuyu actı kenara çekildi

canım konu açın konuşalım dedk açtım öyle bir konu her türlü yoruma açık
tabiki hekes mutlu sevdiğiyle yaşak ister kim istemez ve bizlerde bunu yaşamak için 2011 gelinleri bekliyoruz ben genelleme ile ilgili olarak açtım dediklerin çok mantıklı şuan bir arkadaşım sırf evden uzaklaşmak için ilk defa gördüğü biriyle evleniyor
yani farklı ve göreceli bir durum

denizcim insan anlık duygularıyla biranda herşeyden vazgeçesi geliyor sanmıyorumki kimsede gel gitler olmuyordur ama yinede o yolda yürüme mücadelesi veriyorum.soruyorum kendime biz birimizin için doğru insanmıyız hayır diyorum çoğu kez aradığım özellerin çoğu onda yok ama önemsediğim değer yargıların bir ve ya birkaçı tamamlıyor ilişkimizi ve çıktığım bu yolda dönemiyorum.bir hayatın zorluklarını omuzlamak için güçlü bir omuz arıyorum yanıma bu evlilik yoluna doğru götüryor beni.yani hayata yanlız tutunamamak korkusu sana eş olacak kişiyi ortak ediveriyor hayatına.hayatını bu adama adamak istiyorsun aslında hepsi hayalden ibaret gittiğimiz bu yollar.

Biz telefonlarımızda ismimizle kayıtlıyız :))
Onun ismi bile heyecan veriyor bana...
Ya bir insan nasıl zorla evlenirki, yani sırf aileden veya çevreden kurtulmak için sevmediği biriyle naıl yaşayabilir?
Büyük konuşmak istemem ama ben elektrik almadan yapamazdım heralde, yalnız yaşamayı yeğlerdim..

Çok güzel yazmışsın Zuhal...
Özellikle kırmızı cümlenn doğru tespit

herşey emek ister mücadele bir kuru ekmek soğana razıyım diyerek çıktım yola inşallah güzel günler bekler bizi ileride.... ele karışmak çoluk çocuk şaka gibi bazen

YANİ YORUMLARA KARSILIK VERMEDİNDE CANIM ONDAN DİDİM.yerimseniben

CANIM TABİKİDE HERKESİN BAZEN ÜMİTSİZLİĞE KAPILDIĞI ZAMNALAR OLUYORDUR.İNSANIN AKLINA TÜRLÜ TÜRLÜ SEYLER GELİYOR YASAMADAN BİLEMEYİZ. İNŞALLAH KORKTUKLARIMIZ GELMEZ BASIMIZA ÇOK MUTLU OLURUZ.KİM MUTSUZ OLMAK İÇİN EVLENİRKİ.Şeniz

neler oluoyr hatatta işte bazen insan tek çareyi tanımadığı adamda buluyor

oluyor canım malesef..özellikle çevre faktörü çok etkili

Bende bazen karamsarlığa düşüyorum malesef, evet kimse mutsuz olmak için evlenmez ayrıca şunuda bilmek lazım 4*4'lük insan yoktur.
Bazılarıda ondan emin olmadan evlenme diyor, bir insan aynı evde yaşamadan nasıl emin olabilirki?

kesinlikle biz dört dörtlükmüyüz hayır.aynı evde yaşayınca gördüklerimiz duyduklarımız bizi çok şaşırtacak o kadar çok tanımadığımız tarafı çıkacakki. Bana öyle geliyor..yaşamadan bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…