2011 gelin adayları buyrun sohbete

bizim burda gelinlikçiler onu hediye olarak veriyo
ayrıca para almıyolar yani onun için
onun için sorun yok yani

kIZLar bizim kına çok kalabalık olmazsa Belki açık büfe tarzı bişey yapabilirim.
Tabiki hani zamanda olursa.
bİ köşeye masa kurucam. pastalar çöörekler poğçalar tatlılar tuzlular.
Tabiki düşünce.Biz azız da oğlan tarafı kalabalık.

Kızlar kına gecesi için farklı fikirleriniz varmı?
Bide herkes bindallı giycekmi?

kına gecesi için farklı şey düşündüğüm oldu ama nasıl uygulanır bilmiyorum canım paylaşayım fikir olur belki ağıt var emel örgün altın tas içinde kınam ezilir diye onunla başlayacak yakın arkadaşlarım yerde oturacak bende ortalarında o ağıtla birlikte kınam ezilecek sonra sesi güzel bir arkadaşım var piyanistsiz çıplak ses kına türküsü söyleyecek gibi birşeyler düşündüm ablam kınamı yakacak oda farklı tür yöresel elbise giyecek :))))))))))))))

Hımm duygulu olur baya senağlama
Ben şu kınada üşüşmelerini sevmiyorum.
üstüme düşecek gibi. çullanıyo gibi

Ya kızlar bu arada kınalarınızı kim yakacak?erkek tarafından birimi kız tarafından birimi yakar?

kızlar kına yakan kişinin yuvasında mutluluğun daim olması gerekirmiş yani evliliğinde mutlu biri olacak başı bozulmamış öyle hayırlı gelir derler bizim buralarda öyle yapıyorlar.

kızlar kına yakan kişinin yuvasında mutluluğun daim olması gerekirmiş yani evliliğinde mutlu biri olacak başı bozulmamış öyle hayırlı gelir derler bizim buralarda öyle yapıyorlar.

Bizde de öle. Anası babası sağ olan biri bide.
Ama erkek tarafımı kız tarafından birimi yakar.
Ben büyük yengem yaksın istiyorum.

tepemde dönmesinler istiyorum bu yüzden yere oturup etrafımda mumlarla otutturucam salon da olur büyük ihtimal rahat olur bakalım ozamana kadar fikrim değişmezse

Ben dün bir gelinlikçiye gittim küçük bir yer o kadar güzel bindallı lar vardı ki katolgda bayıldım ya tek göz odada cevher ler yapıyor gelinliğimi oradan yaptırırım büyük bir ihtimal

aslıcım bizde bi ele gelinin yengesi
diğer ele de damadın yengesi yakar
kınadan öncede gelin avuçlarını açmaz
kayınvalide gelir avcunu açtırıp altın koyar
ondan sonra kına yakılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…