- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #19.361
Ben de istiyordum bindallı ama sonradan vazgectim onun yerine kafama göre kırmızı bir abiye diktirebilirim diye düşündüm.Ya bindalllı ile bütün gece duramıyorsun.Sadece kına yakılacagı zaman giyiyorsun yani ek olaak kıyafet alkaydirigubbakcemile2man gerekiyor.15dk için gerek yok bnce :)
Kızlar kına gecesi için farklı fikirleriniz varmı?
Bide herkes bindallı giycekmi?
kına gecesi için farklı şey düşündüğüm oldu ama nasıl uygulanır bilmiyorum canım paylaşayım fikir olur belki ağıt var emel örgün altın tas içinde kınam ezilir diye onunla başlayacak yakın arkadaşlarım yerde oturacak bende ortalarında o ağıtla birlikte kınam ezilecek sonra sesi güzel bir arkadaşım var piyanistsiz çıplak ses kına türküsü söyleyecek gibi birşeyler düşündüm ablam kınamı yakacak oda farklı tür yöresel elbise giyecek :))))))))))))))
kızlar kına yakan kişinin yuvasında mutluluğun daim olması gerekirmiş yani evliliğinde mutlu biri olacak başı bozulmamış öyle hayırlı gelir derler bizim buralarda öyle yapıyorlar.
hımm duygulu olur baya senağlama
ben şu kınada üşüşmelerini sevmiyorum.
üstüme düşecek gibi. çullanıyo gibi
ya kızlar bu arada kınalarınızı kim yakacak?erkek tarafından birimi kız tarafından birimi yakar?
Bizde de öle. Anası babası sağ olan biri bide.
Ama erkek tarafımı kız tarafından birimi yakar.
Ben büyük yengem yaksın istiyorum.
arada da patlat denizcim şöyleee bir stres att ohhh:))
Hımm duygulu olur baya senağlama
Ben şu kınada üşüşmelerini sevmiyorum.
üstüme düşecek gibi. çullanıyo gibi
Ya kızlar bu arada kınalarınızı kim yakacak?erkek tarafından birimi kız tarafından birimi yakar?
aslıcım bizde bi ele gelinin yengesi
diğer ele de damadın yengesi yakar
kınadan öncede gelin avuçlarını açmaz
kayınvalide gelir avcunu açtırıp altın koyar
ondan sonra kına yakılır
canım sakız çekti kradese ya. Ama yok =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?