2011 gelin adayları buyrun sohbete

anacım bugün işlerimi bitiremedim yaa (
Hala bi dolu işim var, Savaş benden iş bekler (
Bende kınaya farklı şeyler düşünüyorum, kradese güzel düşünmüşsün bende öyle yapmak isterim ama hangi birine dert anlatacaksınki, bir kere çocuklar tepene dikiliyor zaten...
Bende testisini kırdığım arkadaşıma testi kırdırmak istiyorum ama kapalı yerde nasıl olur bilemem...

Bi ben düşünemedim şu kınayı hiç fikrim yok.yapsammı ..düğünün arkasına gelinli ğimi çıkarıp kınalığımı giyip kınayı da öylemi yapsam

Ben bindallı istiyorum, ilk başta takım elbise giyicem sonra bindallı, kiralık bindallılar sordum çok güzeldi...
Hemde 50-120 arasında, diktirmek istersen kiralık dikiyorlar

kiralıkta dikiyorlarmıymış canım
bende çok istiyorum bindallı giymek
ama model bulamadım

Evet canım bir mağazaya öylesine girmiştim, kadın dikiyoruz dedi.
Hatta internetten resim bulup götüren oluyormuş, varsa veriyoruz yoksa dikiyoruz dedi.
Hemde çok sıcak bir bayandı, çok sevdim onu...(bunuda yazmak içimden geldi)

senin var mı canım aklından bir model
benim fikire ihtiyacım var
:kedi:

henüz bakmadım ama ben kadife ve için elbiseli modellerden hoşlanıyorum, o tarz vardı lacivert tabi denemek lazım, belki şalvarlı çok daha güzel durur.
Ama belden oturtmalı modeller vardı, göünüşü iğrenç ama resimde görünce bayıldım, mankenin üzerinde çok güzel durmuştu.

sırtlarımın ağrısına oturamıyom yaaaaaaaaaa
bu nerden çıktı sanki keminklerimi sıkılo birileriii
çıkıyom kızlar iyi bakın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…