• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar sigara için denetime geldiler az önce sigara içilmez yazımı beğenmediler küçükmüş dana kadar sigara içilmez levhası verdiler çerçeve yapacakmışım deforme olursa bir daha vermezlermiş hay Allah'ım ya Hay Allah'ım ya

Son düzenleme:
$SA2072.webp

canm bu nasıl 146 tl fiyatı sarev...desen olarak beğenirmisin bilmiyorum ama evtekstilibul.com da bu var kırmızı siyah olarak...

bakayım bebişkom soleyden nevresimde aldım umarım kalitesi iyidir ben sarev den istiyorum ya :69:
bnde sarev özdilek ya da taç istyrm ama bakalım ne yapcam
kızlar sigara için denetime geldiler önce sigara içilmez yazımı beğenmediler küçükmüş dana kadar sigara içilmez levhası verdiler çerçeve yapacakmışım deforme olursa bir daha vermezlermiş hay Allah'ım ya Hay Allah'ım ya

yavrm sakin ol snrlenme formaliteler işte

kızlarrrr nişanlım aradı ve doğum günümü kutladı 2 saat ne diller döktüü demekki anca hazırlanmış:))) yok gece 12 de arayacaktım misafirin vardı yorgunsun diye aramadım sabah 7 de aradı uykuluyum diye diyememiş anca toparlamış kelimeleri sana ev alacağım diyor hala :86: neyseki hatırladı 1 aydır aklımdaydı unuturmuyum sen benim en kıymetlimsin dedi:52:

Canım sağol

Doğum günün kutlu olsun bu arada nice mutlu yıllara enişteyle ailenle :):71:

canım kampanya fiyatı yazıyor gördün mü onu 165.90 TL indirimdeymiş şuanda ayrıca o sitede üye oldugunda ve 200 tl ve üzeri alışverişlerde 0 tl cek veriyor kullanabileceğiniz...baska şeylerede ihtiyacınız varsa detaylı bakın bence...

ben beğendğm bu eylemcm ama hçbyerde 187 den aşağı grmedm
SARAR | rnn Byk Resmi

Back
X