- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #46.541
cnm bencede tutmaya çalış çünkü ömür boyu lafı edilebilcek bi durum... :))))))
of of çok ince işler bunlar ya Allah kazasız belasız atlatmayı nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bencede tutmaya çalış çünkü ömür boyu lafı edilebilcek bi durum... :))))))
ay zuhallll evet çok akıllıca valla öğretsin annen hiç örgü bilmiyormusun bilmiyorsan bir düz bir ters yap katılıyorum zuhale![]()
ytak odam geniş aylincm ama yne de hep srgülü dolap olr die düşündmbence güzel canım benim yatak odamda kahve-beyaz
ama yatak odanda yer problemi olursa dolabın kapakları problem yaratabilir
sürgülüler o yüzden iyi oluyo ama bence güzel yani bu modelde
gardrotaki ve tuvalet aynasndaki ışık çk hoş geldi bnada farklı bi tasarım ve dolabn içi geniş ayrıca istersen bazalı modelinide veriolar başlığı bnm için problem diil gzel bi model beğenmenze sevndm kızlarcanım gerçekten çok şık çok beğendim gardropta orta kısmı o şekilde olan hiç görmemiştim farklı olmuş çok zarif bir takım bence bana göre tek eksiği ben daha gösterişli bir baza başlığı istiyoum
kızlar bu arada annem aşkımın atkısı için dün gri yün almış akşam örnek çıkardı yok yanlarına kırık prinç yapmış ortasına 3 tane saç örgü yapmış baktım baktım birşey anlamadım nasıl öreceğim ben onu ya![]()
aa doğru söylüyorsun bebişim nasıl olur ki öyle
of of çok ince işler bunlar ya Allah kazasız belasız atlatmayı nasip etsin
aa doğru söylüyorsun bebişim nasıl olur ki öyle
ytak odam geniş aylincm ama yne de hep srgülü dolap olr die düşündm
gardrotaki ve tuvalet aynasndaki ışık çk hoş geldi bnada farklı bi tasarım ve dolabn içi geniş ayrıca istersen bazalı modelinide veriolar başlığı bnm için problem diil gzel bi model beğenmenze sevndm kızlar
hayatım örersn yaa annemde bna öle bi model başlamştı iki tarafnda saç örgüsü ortasndada böle değişk bi model vardı ama adını blmiorm belki kırık pirinçtr :) başta bnde hep düz ördüğüm için alışamadm ama alışıosn zevkli gelio
ille elllerimle yapacağım diyorsan en iyi yöntem işte![]()
istanbuldayım canımm sen isim neydi bu arada ben nurgül
çok şanslısın canım maşallahdilimide ısırdım popomuda kaşıdım
Darısı başıma inşallah
vala bence örmeyin çünkü takmazlar emeğinize yazık olur... mademki acemisin bitene kadar bi kaç hafta geçer o zamanda atkı takacak mevsim geçer...
adım aylin canım balıkesir gönendeyim bende
darısı başına canım
kendi babamdan yana yüzüm gülmedi ama
kayınvalidem ve kayınpederim üzerime titriyolar sağolsunlar
allah herkese böylesini versin
ama tabiki bende hiçbi zaman inat edip onların maddi ya da manevi gücünü aşıcak taleplerde bulunmadım saygımdada kusur etmedim
dediğim gibi herşey karşılıklı sevgi saygı ve hoşgörü gerisi geliyo zaten
benim aşkım takar ben ördüm diye yazın bile takar o tabiki örebilirsem![]()
darısı başına canım
ama tabiki bende hiçbi zaman inat edip onların maddi ya da manevi gücünü aşıcak taleplerde bulunmadım saygımdada kusur etmedim
darısı başına canım
ytak odam geniş aylincm ama yne de hep srgülü dolap olr die düşündm
gardrotaki ve tuvalet aynasndaki ışık çk hoş geldi bnada farklı bi tasarım ve dolabn içi geniş ayrıca istersen bazalı modelinide veriolar başlığı bnm için problem diil gzel bi model beğenmenze sevndm kızlar
hayatım örersn yaa annemde bna öle bi model başlamştı iki tarafnda saç örgüsü ortasndada böle değişk bi model vardı ama adını blmiorm belki kırık pirinçtr :) başta bnde hep düz ördüğüm için alışamadm ama alışıosn zevkli gelio
vala bence örmeyin çünkü takmazlar emeğinize yazık olur... mademki acemisin bitene kadar bi kaç hafta geçer o zamanda atkı takacak mevsim geçer...
bu sözünü unutma.... hem el örgüsü bence güzel olmuyor... kaşe gibi atkılar var onlar daha güzel..
aylin kız bende balıkesir gönenliyimmmmm
yer sorunu yoksa problem olmaz bence canım gayet sade ve şık bi model
valla ben örmüştüm atkı bere takımı hepte kullanıyo yavrum benim
el emeği olunca kıymeti başka oluyo canım
bence örün kızlar örün bakın nasıl kullanıyolar
sağol aslıcım haklısın düşünmek gerek kaydettm bnu eşya bakarken aklımda olacak..güzel ve kullanışlıya benziyo betül.
eğer yer sıkıntın yksa sürgüsüzde olabilir.
bu sözünü unutma.... hem el örgüsü bence güzel olmuyor... kaşe gibi atkılar var onlar daha güzel..