• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

eda bende annemın zoruyla böyle kırık beyaz fırfırlı yatak örtüsü aldım .. 700 müş normal fiyati 200 e aldım ..sırf ucuz diye annem didikledi :1: aldık bakalım sercez ilk gün üstüne de kurumuş gül yaprakları serpim :17::16:

Son düzenleme:
Kızlar samsung buzdolabı ile ilgili bilginiz varmı?
Nişanlımın arkadaşı kullanışlı ve iyi olduğunu söylemiş ama çok kararsızım, fiyatıda uygun ama sorun çıkarırmı?

Nişanlımın arkadaşı kullanışlı ve iyi olduğunu söylemiş ama çok kararsızım, fiyatıda uygun ama sorun çıkarırmı?

tam zamanında yazmışın ben de çamaşır makinası ve buzdolabı araştırıyorum kızlar siz neler aldınız önerileriniz var mıı?

bizde samsung alıcaz galiba.boy 1,80 küçük ama içi geniş ve kullanışlı.biz çamaşır makinesini samsung aldık.bakalım görücez.:6:

annem aldırdı ben sevmem böyle 18 lik kızlar gibi.26:9: yaşındayım aldığım şeye bak
olsn cnm gle gle kullan ;:)

bnm nişanlm elektrk mezunu ve uzun yıllar teknk servste çalşmş samsung ve electrolüx markalarınn diğer markalara gre daha kaliteli olduğunu söyler hep bnce alablrsn esracm

hiç beğenmediniz keşke koymasaydım canım sıkıldı bak:43:

yaa güzelim canın niye sıkılıyor.
benim aldığım yatak örtüsüde buna çok benziyordu.:61:
rENGİ tam beyaz olmadığı için iade ettim.
tam beyaz olsa iade etmezdim canım.
ama şimdide çalışıcam evlenincede diye daha sade kullanabileceğim şeylere bakıyorum.
kötü değil sıkma canını. evlendiğin ilk zamanlar kullanmıcanda nezaman kullancan sanki
gelin yatağı olduğu belli olusn hem :81:

Kızlar Nikah müziği olarak sizce hangisi daha güzel.. ben 3 şarkıyıda cok seviyorum ..

nikah müziği nikah salonuna çıkarken mi.
rafetin şarkısını sevmiyrm sanırım eltim çok sevio diye olsa gerek :)

kızlar nikah salonuna çıkarken nikah esnasında çalınan müziği kıyıldıktan sonra çalınan müziği fln biz kendimiz mi seçiyrz

kızlar nikah salonuna çıkarken nikah esnasında çalınan müziği kıyıldıktan sonra çalınan müziği fln biz kendimiz mi seçiyrz

bn düğünde nkah kıyıldktan snra ajda pekkanla halilin söylediği şarkı çalnsn istiorm

nikahın imamınıda kıyarım hükümetinide sabrına başlarım sükunetine de :1::1:

bn düğünde nkah kıyıldktan snra ajda pekkanla halilin söylediği şarkı çalnsn istiorm

nikahın imamınıda kıyarım hükümetinide sabrına başlarım sükunetine de :1::1:

oldu en sonunda oldu bim bam bom
rüyalarım gerçek oldu bim bam bom
duyduk duymadık demesin hiç kimse
iş ilan ediyorum herkeseeee :)

ben bunu istiyrm ama annem olmaz dio :1:

girişte canım calıyor ya.. ben cok fazla nikaha gitmedim birinde kayahan calıyordu aşk hikayesi digerinde de niran ünsal ile özcan denizin düeti.. hosuma gitmişti..
biz seciyoruz benim bildigim tabii nikah olcaksa dügün olmucaksa diye biliyorum .. benim nikahım olcak sadece o yuzden müzige cok önem veriyorum

Back
X