• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlarr:62:
ayy ne güzel sohbet ediyorsunuz öyle:52:
bende düğün günüm kesinleşsin istiyorum:32:
düğün hazırlıkları yapalım istiyorum:1:
aşkım gelsin artık yaa:69:

selam edacm naslsn knuşabldnzmi hç nişanlnla

konustuk canım.dün işyerime geldi bi an.hiç aramadan sormadan ..şaşırdım :53: hiç konusamadan gitti.işim vardı zaten.akşamda iş çıkışına geldi.yine hiç konusmadan gittik eşya baktık :9: eve dönerken biyere oturduk.yine bana demediğini bırakmadı :20: eve giderken birden bire hıçkırıklara boğularak ağladım.çok gerginim çok stresliyim.sanki hepsi gitti bi an :43:

konustuk canım.dün işyerime geldi bi an.hiç aramadan sormadan ..şaşırdım :53: hiç konusamadan gitti.işim vardı zaten.akşamda iş çıkışına geldi.yine hiç konusmadan gittik eşya baktık :9: eve dönerken biyere oturduk.yine bana demediğini bırakmadı :20: eve giderken birden bire hıçkırıklara boğularak ağladım.çok gerginim çok stresliyim.sanki hepsi gitti bi an :43:

buda bi gelişme. :69:
ağlamak hem iyi geliyor bazen.
düzelmiş düzelmiş aranız :64:

slm bebişler perşembeye kadar eğitimdeyim beni merak etmeyin hepinizi kucaklıyorummm:66:

kolay gelsin zuhalciğim.

gunaydın kızlarrr
hala bornoz takımı alamadım:(
bu internette güzelde bulamadım
beyaz istiyorum takım böyle ama güvenilir hangi siteden alabilirim
yumuşak fln olması lazım
ellemeden dokunmadan alıcağım için marka önemli ...:26::26:

canım ağlamışsın açılmışsın. bak sorun yok ahh ahh neler yaşanıyor. helede böyle son zamanlara gelince sanki iki tarafta ateş topu.

gunaydın kızlarrr
yumuşak fln olması lazım

dışardan alma imkanın varsa bence görerek al. ben pek internete güvenemiyorum da hala çok korkağım ya :18:

bayrampaşada bi spot mağaza var ama mobilyacılar çarşısı çeyiz için aradıgımız hersey var.ben yatak odamı begendim ordan alıcam.kızlar envayi çeşit yatak odası ,oturma grubu,yemek odası,duvar üniteleri,güral porselen (ne üretiyosa hepsi mevcut), beyaz eşyalar hersey var.çokda uygun.mesela arçelik microdalga 100 tl idi. 2yıl garanti.beni nişanlım götürdü dün.hafta sonu ordayım.

hiç konuşmadınız mı gerçekten :( bence al karşına müsait bir zamanda konuş canım canını sıkıp üzülme daha fazla ama gelmiş 2 kere o da bi şey erkekler genelde pek konuşamazlar özür dilemek falan gibi şeyleri
gunaydın kızlarrr
yumuşak fln olması lazım

lolacım git dolan taç a özdileğe soleye maiseonette'e falan bak fiyatlarını araştır beğendiğin modelleri not al sonra netten araştır markafoni limango falan takip et denk gelir mutlaka :)

dışardan alma imkanın varsa bence görerek al. ben pek internete güvenemiyorum da hala çok korkağım ya :18:

Ya aslında böyle enteresan bişi istiyorum .. Japon yazıları olsun bornozda fln istiyorum ama öyle güzelleride hep pahalı oluyor. Gördüğünüz yada tavsiye edebileceğiniz yer , site ... var mı?:15:

Back
X