- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #47.281
kızlar yetişemiyrm bugün size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr
ayy ne güzel sohbet ediyorsunuz öyle
bende düğün günüm kesinleşsin istiyorum
düğün hazırlıkları yapalım istiyorum
aşkım gelsin artık yaa
hoşgeldin canım allah kavuştursun
selamlar herkese ..
selam edacm naslsn knuşabldnzmi hç nişanlnla
slm bebişler perşembeye kadar eğitimdeyim beni merak etmeyin hepinizi kucaklıyorummm![]()
konustuk canım.dün işyerime geldi bi an.hiç aramadan sormadan ..şaşırdımhiç konusamadan gitti.işim vardı zaten.akşamda iş çıkışına geldi.yine hiç konusmadan gittik eşya baktık
eve dönerken biyere oturduk.yine bana demediğini bırakmadı
eve giderken birden bire hıçkırıklara boğularak ağladım.çok gerginim çok stresliyim.sanki hepsi gitti bi an
![]()
slm bebişler perşembeye kadar eğitimdeyim beni merak etmeyin hepinizi kucaklıyorummm![]()
konustuk canım.dün işyerime geldi bi an.hiç aramadan sormadan ..şaşırdımhiç konusamadan gitti.işim vardı zaten.akşamda iş çıkışına geldi.yine hiç konusmadan gittik eşya baktık
eve giderken birden bire hıçkırıklara boğularak ağladım.çok gerginim çok stresliyim.sanki hepsi gitti bi an
![]()
zuhaaaaalllll fıdılın seni çok özlediii
gunaydın kızlarrr
hala bornoz takımı alamadım
bu internette güzelde bulamadım
beyaz istiyorum takım böyle ama güvenilir hangi siteden alabilirim
yumuşak fln olması lazım
ellemeden dokunmadan alıcağım için marka önemli ...:26::26:
hiç konuşmadınız mı gerçektenkonustuk canım.dün işyerime geldi bi an.hiç aramadan sormadan ..şaşırdımhiç konusamadan gitti.işim vardı zaten.akşamda iş çıkışına geldi.yine hiç konusmadan gittik eşya baktık
![]()
gunaydın kızlarrr
hala bornoz takımı alamadım
bu internette güzelde bulamadım
beyaz istiyorum takım böyle ama güvenilir hangi siteden alabilirim
yumuşak fln olması lazım
ellemeden dokunmadan alıcağım için marka önemli ...:26::26:
dışardan alma imkanın varsa bence görerek al. ben pek internete güvenemiyorum da hala çok korkağım ya :18: