- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #47.581
ekim 23 gibi konuşmuştuk canım ama sadece muhabbeti var
23 ekim güzel tarih ya.

Bende geçtiğimiz ekimde evlenmek isterdim ama kısmet :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekim 23 gibi konuşmuştuk canım ama sadece muhabbeti var
Mrb arkadaşlar benim nişanım nisanda düğünde ekim gibi çok zormuş bu işler![]()
bir tarih düşünmüşsünüz ya başlamak bitirmenin yarısıdır ne zaman istemeye gelecekler birşey demiyormu damat bey sizin evdekiler ne diyor ağızlarını ara bi bakalımmm![]()
bu pazar ben onun ailesiyle tanışacağım haftaya o tanışacak sonra isterler heralde canım
heheh aynı ben biz herşeye karar verdik lakin daha ne gün aldık ne bişi :)dur kız daha birşey yok daha istemediler bile beni ben kendi kendime gelin güvey oluyorum
bu pazar ben onun ailesiyle tanışacağım haftaya o tanışacak sonra isterler heralde canım
nişan kıyafetini seçtinmi? hazırmı?
bohça mohça işlerini naptınız?
biraz zor ama bir okadarda güzel eğlenceli işlermiş
heheh aynı ben biz herşeye karar verdik lakin daha ne gün aldık ne bişi :)
offf çok gerginnn hafta olucak inşallah olmaz ben çok gerilmiştim şimdi 2 hafta içinde benimki tanışacak nasıl gerilio nasıl gerilio anlatamam hehehe
ay kızlar çok kötü kar yağıyorrrrrrr ya
Ben ilk kayınvalidemle tanışacağım zaman çok heycanlanmıştım resmen heycandan titremiştim.
Nişanlımla ilk tanıştığımda bile bukadar titrememiştim![]()
![]()
istanbulun beşiktaş balmumcu ilçelerine yağmıyo halen daha :))
merhaba aramıza hoşgeldin allah yardımcın olsun o zaman hayırlı olsun bu arada zor işler ya hiç sorma söz oldumu
haha evet yaaaa ne heyecan ne heyecan :) neyse geçti gitti şimdi gayet rahatım:)
ben daha nişan hazırlığı yapmadım elbisem hazır gerçi boyu falan ayarlanıcak ayakkabı alınacak :)
nişan tepsisi bohçası falanda hazırlamadım kıza erkeğe ne alınması lazım ki hepsini biz beraber hazırlıcaz kullanamayacağımız şeyler aldırmak istemiyorum
biz hafta sonu alışveriş yaptık çok güzel şeyler aldık bol bol da para harcadık yüzük tepsimide yaptım çok güzell olduu
tsk edrim cnm saol söz olmadı yedi ocakta istediler aslında biz ocağın 22 sınde hem söz hem isteme olsun ıstıyorduk ama cok karısan oldu ayrı ayrı oluyormus subat 19 benım dogum gunum 20 sıde sevgilimin o zaman söz takalım dıye dusunduk bu aralar cok gergınım ama![]()
nişan kıyafetini seçtinmi? hazırmı?
bohça mohça işlerini naptınız?
biraz zor ama bir okadarda güzel eğlenceli işlermiş
Neler aldınız canım? biri beni aydınlatsın yawww