• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

:95:

otelde istiyodum ama bu kıçı kırık oteller kapris kapris kapris
sonunda vazgeçicem
nikahla işi bitiricem
o kadar baydım ki halkla işkiler müdürlerinin sonsuzz çenelerini dinlemektenn...
indirim yapmıytorlar onun yerine laf üretiyorlar

ben de kır düğünü istiyodm ama kıçı kırık bi düğün salonu tuttuk :) boşua masrafmış gereği yokmuş, 3-4 saatlik bişi için o kdr para verilmezmiş, sonra sıkıntısını biz çekermişisz bi sürü dırdır dedim tmm susun vazgeçtm salon olsn, aama mutsuz dğlim yaa ne fark ederkiii

:95:

otelde istiyodum ama bu kıçı kırık oteller kapris kapris kapris
sonunda vazgeçicem
nikahla işi bitiricem
o kadar baydım ki halkla işkiler müdürlerinin sonsuzz çenelerini dinlemektenn...
indirim yapmıytorlar onun yerine laf üretiyorlar

en güzeli valla.git nikahı yap çık.benim düğünüm olucak.boşboş milleti izlicema.ayy aklıma geldikçe çıldırasım geliyo :84:

ben de kır düğünü istiyodm ama kıçı kırık bi düğün salonu tuttuk :) boşua masrafmış gereği yokmuş, 3-4 saatlik bişi için o kdr para verilmezmiş, sonra sıkıntısını biz çekermişisz bi sürü dırdır dedim tmm susun vazgeçtm salon olsn, aama mutsuz dğlim yaa ne fark ederkiii

adın özlemmi niaşnlımısın aramıza hoşgeldin düğünün ne zaman senide tanıyalım :71:

eda öyle deme kız düğün olacak işte ne güzel stressi atarsın işte kuzum benimmm

oyyy nurgülüm gelmiş.hoşgelmişşş :71: kız herifin zoruyla tuttuk şu düğün salonun. sevmiyorum ben düğüne sıkışıp kalıcaz. istedigmki gilerim arkadalarla 3-5 kişi arabayla gezelim.değişik yerlerde resim çekilelim yok anam karadeniz damarı var benimkinde

Son düzenleme:
adın özlemmi niaşnlımısın aramıza hoşgeldin düğünün ne zaman senide tanıyalım :71:

evet adım özlem :)
nişanlıyım 11 arlıkta nişanlandım ben de düğünüm de kısmetse 14 mayısta
ama daha ortada hiçbişey yok, ev tutulmadığı için eşya fln alamıyıorz, eşya almayınca biblo vs bişiler de alamıyorum, gelinlik için dha erken diyolar, öyle bekliyorum ben de
bi annecim koşturup duruyo tencereydi tavaydı :)

Back
X