- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #48.181
Eki Görüntüle 133572
kızlar givenchy play miş adı bilen yok mu yaa lolaaa kesin bilir dedm ama...
kızlar givenchy play miş adı bilen yok mu yaa lolaaa kesin bilir dedm ama...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa niyekiiibenimki benden hevesli valla nerdeyse giy fotolarını yolla dicek puhahha kesin ben giymesem o zorla giydirir :90:=)
nesrincim mutfak ve yatak odası yetişmediayşecim tam dicektim evini ne zaman yükliceksin diye
aynen buketcim.Sanırım ayşe giyersin ama üzerine çok uzun kalmaz demek istemiş galiba![]()
Sanırım ayşe giyersin ama üzerine çok uzun kalmaz demek istemiş galiba![]()
.........
![]()
cidden kandilmiymiş.
edacım naptınız aranız düzeldi dimi[/Q
evet ayşem sağol düzeldi aramız.bugun daha iyiyiz..bende senin eve eşyalara bakıyodum.Rabbim huzu,sağlık geçim versin.Bideeeeeeee en yakın zamanda:90:
nesrincim mutfak ve yatak odası yetişmedi
uygun zamanda onları da yüklicem.
akşam grubuna haber verirsiniz kızlar onlar da baksınlar
aynen buketcim.
hahahahah sen nerde istiyosun ki??
herşey çok güzel
rabbim güzel ve mutlulukla oturmayı nasip etsin
huzuru eksik etmesin yuvanızdan canım..
:95:
otelde istiyodum ama bu kıçı kırık oteller kapris kapris kapris
sonunda vazgeçicem
nikahla işi bitiricem
o kadar baydım ki halkla işkiler müdürlerinin sonsuzz çenelerini dinlemektenn...
indirim yapmıytorlar onun yerine laf üretiyorlar
:95:
otelde istiyodum ama bu kıçı kırık oteller kapris kapris kapris
sonunda vazgeçicem
nikahla işi bitiricem
o kadar baydım ki halkla işkiler müdürlerinin sonsuzz çenelerini dinlemektenn...
indirim yapmıytorlar onun yerine laf üretiyorlar
ünlü bir çin atasözü derki en güzel çamaşır çıkarılmış olandır.
tövbe tövbe
![]()
ben de kır düğünü istiyodm ama kıçı kırık bi düğün salonu tuttuk :) boşua masrafmış gereği yokmuş, 3-4 saatlik bişi için o kdr para verilmezmiş, sonra sıkıntısını biz çekermişisz bi sürü dırdır dedim tmm susun vazgeçtm salon olsn, aama mutsuz dğlim yaa ne fark ederkiii
en güzeli valla.git nikahı yap çık.benim düğünüm olucak.boşboş milleti izlicema.ayy aklıma geldikçe çıldırasım geliyo :84:
eda öyle deme kız düğün olacak işte ne güzel stressi atarsın işte kuzum benimmm
adın özlemmi niaşnlımısın aramıza hoşgeldin düğünün ne zaman senide tanıyalım![]()
en güzeli valla.git nikahı yap çık.benim düğünüm olucak.boşboş milleti izlicema.ayy aklıma geldikçe çıldırasım geliyo :84:
oyyy nurgülüm gelmiş.hoşgelmişşş![]()