• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

QUOTE=hlmbtl;17365219]kızlaaaaaaaaaar ne zamandr almak istediğim sarev nevresim takımı markafoniye gelmş 164 liraya daha önceden 50 liraya aldığım 100 liralık hediye çekim vardı 208 liralık nevresimi 120 liraya aldımmmm ve nezamandr bekliodm süper olduuuuuuuuuuuuu

işte bu aldğım takım :)))

SARAR | rnn Byk Resmi[/QUOTE]

:46::46: çok sexy bi yatak örtüsüymüş:)

kızlaaaaaaaaaar ne zamandr almak istediğim sarev nevresim takımı markafoniye gelmş 164 liraya daha önceden 50 liraya aldığım 100 liralık hediye çekim vardı 208 liralık nevresimi 120 liraya aldımmmm ve nezamandr bekliodm süper olduuuuuuuuuuuuu

SARAR | rnn Byk Resmi

çok ama çok şık canım bende çok beğeniyordum bu takımı iyi günlerde kullan çok sevindim bende

QUOTE=hlmbtl;17365219]kızlaaaaaaaaaar ne zamandr almak istediğim sarev nevresim takımı markafoniye gelmş 164 liraya daha önceden 50 liraya aldığım 100 liralık hediye çekim vardı 208 liralık nevresimi 120 liraya aldımmmm ve nezamandr bekliodm süper olduuuuuuuuuuuuu

SARAR | rnn Byk Resmi

:46::46: çok sexy bi yatak örtüsüymüş:)[/QUOTE]

çok ama çok şık canım bende çok beğeniyordum bu takımı iyi günlerde kullan çok sevindim bende

çk sağolun kızlar gerçekten çok şık çok beğeniyodum ama 208 lirada çk fazla geliyodu iyi ki hediye çekimi başka şeye kullanmamşö grür görmez atladım resmen :64::64:

yaa ama Kübraa haksızlık yapıyor bunlar
benim ismimi öğrendiler kendileri hiç bişi yazmıyor:9:

hadi kızlar isimler yaşlar mesleklerrr

çimdiklerim sonraaaaaa:20:

evet yükselen yay
baktırttığıma göre
nerden anladınız ki yaaa
ben böyle çözemem haytta burçları
yay burcu özgrlğüne çk düşkndr ve kısıtlanmaya aslaaaaaaa gelemez sen dışardan baktığında bi sorun yk sansanda onun içinde fırtınalar kopuyorsa hç beklemediğin bir anda hçbirşeyi gözü grmeden çekip gdebilir.. bnde burcmn özellklerni taşıyorum
evet canım hani bi biraz çatlak oluyoruz ya ondan mügede yaydır diye düşündüm
ewt cnm :1: bnm yükselenmde aslan senn ne buket
çok güzel betülcüm iyi günlerde kullan...

sağol esracımmm

kızlaaaaaaaaaar ne zamandr almak istediğim sarev nevresim takımı markafoniye gelmş 164 liraya daha önceden 50 liraya aldığım 100 liralık hediye çekim vardı 208 liralık nevresimi 120 liraya aldımmmm ve nezamandr bekliodm süper olduuuuuuuuuuuuu

SARAR | rnn Byk Resmi

ayyyy bu süperrrrrrr bayıldmm

SARAR | rnn Byk Resmi

bebişimmm çok hesaplı aldın valla :46: iyi günlerde kullan

yay burcu özgrlğüne çk düşkndr ve kısıtlanmaya aslaaaaaaa gelemez sen dışardan baktığında bi sorun yk sansanda onun içinde fırtınalar kopuyorsa hç beklemediğin bir anda hçbirşeyi gözü grmeden çekip gdebilir.. bnde burcmn özellklerni taşıyorum

ewt cnm :1: bnm yükselenmde aslan senn ne buket

sağol esracımmm

aynen betüşümün yazdığı özelliklerden anladım ben ve bence sen burcunun değil yükseleninin özelliğini daha çok taşıyorsun bende betüşüm aynen yazdığın gibiyim burcumun özelliğini çok taşırım benimde yükselenim terazi canım

Son düzenleme:
adım özlem, 23,5 yaşındayım :P
henüz 1,5 aydır nişanlıyım, düüğünüm inşallah 14 mayısta
müşteri hizmetlerinde çalışıyorum, etiler tarafında oturuyorum (zengin kısım dğil yanlış anlaşılmasın :)) maslakta çalışıyorum

adın nurgül
tasarımcı 22 yaşındayım
yarışmaya istanbuldan katılıyorum
29 ocakta nişanım var yani yarın
25 haziran 2011 düğünüm olacak
2005 yılından beri süren bir ilişkim var
yarışmacı arkadaşlara başarıla diliyorummm:1:

adım özlem, 23,5 yaşındayım :P
henüz 1,5 aydır nişanlıyım, düüğünüm inşallah 14 mayısta
müşteri hizmetlerinde çalışıyorum, etiler tarafında oturuyorum (zengin kısım dğil yanlış anlaşılmasın :)) maslakta çalışıyorum

ayhh çok güldüm deliiii
zenginsin işte
gönül zengini .... bunu açık açık yazdığına GÖREE cimcime yaa:66:

Back
X