- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #48.381
yok kuzu akreppp
yani sevince çok seviyomuş gibiyapıp bir anda gidebilenlerdenim![]()
yalandan kim ölmüş
bende yay olduğunu düşünmüştüm yükselenin yay olmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kuzu akreppp
yani sevince çok seviyomuş gibiyapıp bir anda gidebilenlerdenim![]()
yalandan kim ölmüş
çok güzel anlatmışsın ama yinede taçın bambu aşk-ı memnu bornozları aşkım hala devam ediyor.İstiyorum o bornozu ben istiyorum istiyorum istiyorum:84:
bende yay olduğunu düşünmüştüm yükselenin yay olmasın![]()
kızlaaaaaaaaaar ne zamandr almak istediğim sarev nevresim takımı markafoniye gelmş 164 liraya daha önceden 50 liraya aldığım 100 liralık hediye çekim vardı 208 liralık nevresimi 120 liraya aldımmmm ve nezamandr bekliodm süper olduuuuuuuuuuuuu
işte bu aldğım takım :)))
SARAR | rnn Byk Resmi
bn yay burcuyum buket sende yaydın dmii
bn yay burcuyum buket sende yaydın dmii
QUOTE=hlmbtl;17365219]kızlaaaaaaaaaar ne zamandr almak istediğim sarev nevresim takımı markafoniye gelmş 164 liraya daha önceden 50 liraya aldığım 100 liralık hediye çekim vardı 208 liralık nevresimi 120 liraya aldımmmm ve nezamandr bekliodm süper olduuuuuuuuuuuuu
SARAR | rnn Byk Resmi
çok ama çok şık canım bende çok beğeniyordum bu takımı iyi günlerde kullan çok sevindim bende
yay burcu özgrlğüne çk düşkndr ve kısıtlanmaya aslaaaaaaa gelemez sen dışardan baktığında bi sorun yk sansanda onun içinde fırtınalar kopuyorsa hç beklemediğin bir anda hçbirşeyi gözü grmeden çekip gdebilir.. bnde burcmn özellklerni taşıyorumevet yükselen yay
baktırttığıma göre
nerden anladınız ki yaaa
ben böyle çözemem haytta burçları
ewt cnmevet canım hani bi biraz çatlak oluyoruz ya ondan mügede yaydır diye düşündüm
çok güzel betülcüm iyi günlerde kullan...
kızlaaaaaaaaaar ne zamandr almak istediğim sarev nevresim takımı markafoniye gelmş 164 liraya daha önceden 50 liraya aldığım 100 liralık hediye çekim vardı 208 liralık nevresimi 120 liraya aldımmmm ve nezamandr bekliodm süper olduuuuuuuuuuuuu
SARAR | rnn Byk Resmi
SARAR | rnn Byk Resmi
evet canım hani bi biraz çatlak oluyoruz ya ondan mügede yaydır diye düşündüm
yay burcu özgrlğüne çk düşkndr ve kısıtlanmaya aslaaaaaaa gelemez sen dışardan baktığında bi sorun yk sansanda onun içinde fırtınalar kopuyorsa hç beklemediğin bir anda hçbirşeyi gözü grmeden çekip gdebilir.. bnde burcmn özellklerni taşıyorum
ewt cnmbnm yükselenmde aslan senn ne buket
sağol esracımmm
adım özlem, 23,5 yaşındayım![]()
henüz 1,5 aydır nişanlıyım, düüğünüm inşallah 14 mayısta
müşteri hizmetlerinde çalışıyorum, etiler tarafında oturuyorum (zengin kısım dğil yanlış anlaşılmasın :)) maslakta çalışıyorum