• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

nerden buluyorsunuz böyle tatlı şeyleri ya bende boynere gittim bugün ama hiç gözüme çarpmadı çok şirin canım güle güle kullan

ne kötü şeyler yaşamış ya.ben olsam onun yerinde nişanlılık dönemini biraz daha uzatıp gözlemleme yapardım.sayfasına da yazdım zaten.haklarında hayırlısı olsun

kızlar ben çıkayım.hepinize iyi geceler:80:

ne kötü şeyler yaşamış ya.ben olsam onun yerinde nişanlılık dönemini biraz daha uzatıp gözlemleme yapardım.sayfasına da yazdım zaten.haklarında hayırlısı olsun

kızlar ben çıkayım.hepinize iyi geceler:80:

iyi geceler canım bende çıkayım güzel bir uyku çekeyim:1: İyi geceler fıstıklar

ayyy pandoss sende mi uyumadin kiz ben yin eyatak ortumu degistirdim albumden bir bak :52: tam gelin isi aldim bu sefer

Bir iki sayfa geçmişe göz attım gördüm canım.
Bu taç yatak örtünde güzeldi zuhalciğim niye değiştirdin. Buda güzelmiş.
iÇine hangisi sindiyse onu alman daha iyi canım. güzel günlerde kullan inşallah.

spicy çok tebrik ederim canım...
Allah tamamına erdirsin inşallah...
aldıklarınıda güle güle kullan... çaycımız ve braun setimiz birörnekmiş :9:

Kızlar bizdede ev taşıma olayı olduğu için fırsat buldukça gelip yazıyorum...
Aldıklarınızı ve son durumları takip ediyorum:24:
Bizde bu aralar taşınmadan dolayı çok masraf olduğu için alışverişe ara verdik...
gelişmeleri sizinle paylaşıcam...
zuhalcim yatak örtün çok güzelmiş. güle güle kullan canım...:16:

Son düzenleme:
Evet balayımız biraz külfetli olacak gibi görünüyor ama düğüne fazla para harcamayacağımız için balayı güzel olsun. düğünü otelde istiyordum ama çok pahalıydı, 2-3 saatlik eğlence için değmez diye düğün salonu tuttuk..
Granada Luxury hoteli biliyorum, alanyada değil tam olarak. Alanya Antalya arasında Avsallar diye bir bölgede.. Ama otel çok güzel bir otel. mimarisi, odaları manzarası havuzları ve animasyonu çok güzel. ben bu otele haftada 1 defa gidiyorum tam adamına sordun yani :)) bizim çalıştığımız bir otel ;)
hmmm balayı için ideal diyosun yani?yorumları okuduk da olumsuz şeyler görünce bi de şehirden uzak diye tereddüt ettik biraz...bi bilene danışmak lazım dedimmm sen geldin aklıma:1:balayımız bari unutulmaz olsun di mi ama?:66:sen çalışıyorum derken?ne işle mesgulsun?

Aslıcımmm saoll canımmm annem de istedi bugün de ona alacagım :10:

Boynerlerde ayın son günü kelebek indirimi oluyor %50 indirim vardı o şekilde aldım bir dahaki ay da bornozlarımı alırım inşallah...

Bu arada Günaydın kızlar güzel bir hafta diliorum sizlere İstanbulda kar varmı Ankara buz :2:

Back
X