• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

spicy çok tebrik ederim canım...
Allah tamamına erdirsin inşallah...
aldıklarınıda güle güle kullan... çaycımız ve braun setimiz birörnekmiş :9:

Buketçiğim aldıklarını güle güle kullan canım. Hepside çok güzeller.

Sağolun kızlar dün mutluydum ne beğendiysem aldım vallahi çok düşünüp araştırmadım inş. iyi çıkarlar

günaydın kızlar hepinizi kucaklyorum haftasonndan çıkmş olmama rağmen aaaaacaip yorgunum..

kızlaaaaar ben geldim bugün tanışmam vardı çok güzel geçti çok ama çok mutluyum:32::32::62:

bukettt çk sevndm hayatım nasıl başlarsa öyle gder derler.. Allah bi ömür aynı gzellkte yaşamayı nasip etsn

meltemcim ya birşey soracağım gece uyuyamadım kaşıklarıma tekrar bakayım dedim yatağın üstünde durunca normal çelik gibi görünüyor elime alıp ışığa tuttuğumda siyah renkli çelik gibi görünüyorlar hepsine baktım hepsi öyle acaba kararmış mı benimkiler çeliğin cinsimi öyle sende çok derinde değilse bakabilir misin canım?

meltemcim ya birşey soracağım gece uyuyamadım kaşıklarıma tekrar bakayım dedim yatağın üstünde durunca normal çelik gibi görünüyor elime alıp ışığa tuttuğumda siyah renkli çelik gibi görünüyorlar hepsine baktım hepsi öyle acaba kararmış mı benimkiler çeliğin cinsimi öyle sende çok derinde değilse bakabilir misin canım?

Akşam eve gidince bakıp yazarımm canımm tamam mı şimdi iş yerindeyim benimki parlak canımm onu çok iyi biliorum bir de tam çelik olması için bir numara vardı dur onu hatırlayınca yazarım bir de öyle bak...

Buket tanıştın mı? Nasıl geçti anlatsana.

Tanıştım canım ablası öğretmen 5 yaşında oğlu var tatile gelmişer onlarda vardı yeğeninin olması iyi oldu konu olmuş oldu çok sıcak davrandılar sağolsunlar bir sürü pasta börek yapmışlar çatlayacaktım az daha hepside çok lezzetliydi herşey çok güzeldi canım ya çok ama çok mutluyum

Tanıştım canım ablası öğretmen 5 yaşında oğlu var tatile gelmişer onlarda vardı yeğeninin olması iyi oldu konu olmuş oldu çok sıcak davrandılar sağolsunlar bir sürü pasta börek yapmışlar çatlayacaktım az daha hepside çok lezzetliydi herşey çok güzeldi canım ya çok ama çok mutluyum

Allah bozmasın inşallah hep öle gider buketçiğim.
senin mutlu olmana çok sevindim gerçekten :70:

Akşam eve gidince bakıp yazarımm canımm tamam mı şimdi iş yerindeyim benimki parlak canımm onu çok iyi biliorum bir de tam çelik olması için bir numara vardı dur onu hatırlayınca yazarım bir de öyle bak...

yerde benimkide parlak oluyorda ışığa tutunca parlak yerleri siyah renkli çelik gibi oluyor ışık oyunumu acaba? 304 paslanmaz çelik olacak onu mu diyorsun canım

18/10 cnm ben öyle biliyorum
betüşşş kız yatak örtümü yine değiştirdim :)) albümde bak bebişim :52:

kuzum grdm bn taçıda çk beğenmştm o daha sade zarfti bu da çk hoş gelin yatak örtüsü tam.. içine sndyse süper yapmşsn

kızlar bzde dn taç a gttik tekrdağa bir sürü şey aldm çeyizimn ev tekstili bölümü btti diyeblrm

kuzum grdm bn taçıda çk beğenmştm o daha sade zarfti bu da çk hoş gelin yatak örtüsü tam.. içine sndyse süper yapmşsn

kızlar bzde dn taç a gttik tekrdağa bir sürü şey aldm çeyizimn ev tekstili bölümü btti diyeblrm

Hadi yaaa gittiniz mi?
Nasıl şeler vardı? Fiyatlar nasıldı. resimlerini çektin mi :52:

aaa fiyatlar nasıl canım? Pazar her zaman açık oluyor muymuş?

toprağım buket :)))

aha şuraya yazıyorum onlarda size tanışmaya gelecek en kısa zamanda bunu bilesin :)))

çok sevindim inşallah hayırlı olur canım gönlüne göre olur herşey

kızlar bikaç hafta sonra kına alışerişine çıkıcaz ama bişiy sormak istiyrm size
kınada bindallıyı kınayı fln kız tarafımı alır
ben pek bilmiorum bunu eğer öyleyse nişanlıma aldırmak istemem.
birde illa gece elbisesi giymek şartmı. evde olcak sonuçta gereksiz gibi geldi bana

Back
X