• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

bebeğim çok beğendim.ben zaten sadelikten yanayım.gelinlik sade oldugu için türbanında biraz gösteriş hakim olsun.hani parlak aksesuarlar falan..hafta sonu gidiyomusunuz sizde gelinlik bakmaya.bende cumartesi gidiyorum :66::66:

kız biz gidecektik aslında pazar günü bohça götürmeye gittik ya halasıda oradaydı halasının oğlu evlenecekmiş nisan ayında galiba gelinine gelinlik yaptırıyorlarmış mahmutpaşada diktiryorlarmış bende dedim bizde hafta sonu bakacağız dedim halası daha erken biz bile bakmadık biraz zaman geçsin dedi o yüzden bende erteledimmm

:))))))))))))) al bendende okadar aslış
cumartesi gittik gelinlikçiye adam hayalini tarif et diyor ay koptum ya nasıl edeyim ben be adam zaten kafamda bişey olsa ne düşünücem bu kadar

kızlar netten bakmıyorum artık ben modellere.kafam allak bullak oldu.artık bakmıyorum.çünkü bana yakısıp yakışmayacagını bilmiyorum.gelinlikçiye gidicem.modellere bakıp denicem.fazla düşünmeyin nasıl olsa çeşit çok.zaten çeyiz işiyle yeterince kafamız darma duman oldu.bide gelinliği düşünmeyelim.:34:

kız biz gidecektik aslında pazar günü bohça götürmeye gittik ya halasıda oradaydı halasının oğlu evlenecekmiş nisan ayında galiba gelinine gelinlik yaptırıyorlarmış mahmutpaşada diktiryorlarmış bende dedim bizde hafta sonu bakacağız dedim halası daha erken biz bile bakmadık biraz zaman geçsin dedi o yüzden bende erteledimmm

senin düğün ne zamandı canım
benimki mayısta
gelinlikçi diyo tam zamanında gelmişsin
yaz dönemlerini bile almaya başladık artık yoğun oluca için diyo
sen gene de çok geciktirme bence
özellikle diktiriceksen sen ismini yazdırmaya bak bi an önce

Facede gelinin dünyasında askılı kollar felan kısmındaki gelinliklerin içnide tek kol dantelli var oda benim hoşuma gitti değişik hoş duruyor :)

ben 3.yü çok beğendim
gamze özçelik in gelinliğinin kolları da böyleydi
ilk onda görmüştüm çok hoşuma gitmişti

canım 1. ve 2. süper bence

ben 3.yü beğendim canm dökümlü olanı

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz için.
3. numara önde gidiyor. bunu aklıma yazdım.
gelinlik bakmaya başlim gelinlik modeline göre 3 numara veya dirseklere kadar dar
ikisinden biri olur sanırım.

:))))))))))))) al bendende okadar aslış
cumartesi gittik gelinlikçiye adam hayalini tarif et diyor ay koptum ya nasıl edeyim ben be adam zaten kafamda bişey olsa ne düşünücem bu kadar

=))))))))))))

senin düğün ne zamandı canım
benimki mayısta
gelinlikçi diyo tam zamanında gelmişsin
yaz dönemlerini bile almaya başladık artık yoğun oluca için diyo
sen gene de çok geciktirme bence
özellikle diktiriceksen sen ismini yazdırmaya bak bi an önce

benim düğün 25 haziranda canım bende senin gibi düşünüyorum bi konuşayım nişanlımla bakalım

Işte insanın ne hayallerinde sınır var nede zevkinde hem en güzeli hem ekonomikliği hem kimsede olmayan olsun yok zayıf göstersin ayy herşey bir sorun ya

aynen benmide kafa çok karışık adam diyor temuza kadar sipariş almıyoruz diye bak şimdieden sonra daha çok stres yapıyor :(((

kızlar bişi dicem netteki gelinlik resimlerine bakmayın gidin canlı canlı gezin daha iyi
ben cumatresi günü gelinliğimi aldım 27 şubatta teslim edicekler

Kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten :70:
Edacığım ben kapalı değilim canım ama çok açıkta değilim.
askılı straplez filan giymiyorum.

normalde bende giymiyorum canım
hatta hatırlıyosan nişan elbisemde boleroluydu
ama gelinlik içn hep aklımda straplez vardı
hayatta bi kez olucak bişey diyorum içimde kalmasın diye
öyle diktiricem

Back
X