• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten :70:
Edacığım ben kapalı değilim canım ama çok açıkta değilim.
askılı straplez filan giymiyorum.

canım aslına bakarsan benimde bir saçım açıktır.kapalı açıklardanım bende.ama gelinliğe karıstırmıcam.benim ailemede onun ailesinede açık gelecek biliyorum ama duvağıyla kapatırım diye düşünüyorum yada tek askı :26: dur bakalım önce zorlucaz:47: olmadı bende kapalı bakıcam :9:

evet haklısın ben ilk gittiğim yerden aldım fazla gelinlik denemedim 5tane gelinlik giydim çünkü nekadar fazla gelinlik giyersem okadar kafam karışıcaktı:)
ama çok şanslıyım bi gelinlik vardı onu giymeyi sona sakladım podyum için bitane üretmişler gerisi yok yani:) giydim onu ve karar verdim üstümede tam oturdu duvağına biraz taş serpiştirttim çok sadeydi duvağı boyu biraz uzun gibi geldi ama herkes ii olduğunu söyledi.24 şubatta gidicem tekrar tekrar giyicem sonra vericekler
dedim biraz daha tutun düğünüm 11 haziranda
şöyle bi teklif yaptılar siz götürün düğüne 2 hafta kala gelin belki kilo alıp verme gibi bişi olur ozmanda yardımcı olurus dediler
gelinlik 2500 tl onunyanında limuzin ve hostes veriyolar düğün günü
biz dedik limuzin falan almayalım fiyatta bişi yapın 1500 tlye düşürdüler onuda 3 taksit yaptılar:):
bu iştende yırttım:)
bu haftada damatlıkta bakalım hayırlısı

normalde bende giymiyorum canım
hatta hatırlıyosan nişan elbisemde boleroluydu
ama gelinlik içn hep aklımda straplez vardı
hayatta bi kez olucak bişey diyorum içimde kalmasın diye
öyle diktiricem

biliyorum canım. ama yakışana yakışıyo straplez
kolların kalın değilse göğüslerin çok büyük veya çok küçük değilse yakışır giy içinde de kalmasın.
benim göğüsler büyük ve yukarda çatalda yukarda omuzlar geniş. bi tuaf oluyo bende.
straplez bikere üniv. yıl sonu balosunda giymiştim şimdi bakıyorum hiç yakışmamış ya :)

pandomim ben de aynı senin baktığın tarzda bi gelinlik istiyorum.benim bakmam için henüz erken ama fikir oluyor sayende:28: tabi bi de o zamana kadar verilmesi gereken kilolar var:97:

canım yakışan giysin valla.
bende de var o kilo problemi

Aslı şafak (130) sensin demi o

evet canım benim :)
Ama o sayfa benim değil.
burdan başka arkadaşımızın bende yardım ediyorum bi arkadaşla daha.

canım aslına bakarsan benimde bir saçım açıktır.kapalı açıklardanım bende.ama gelinliğe karıstırmıcam.benim ailemede onun ailesinede açık gelecek biliyorum ama duvağıyla kapatırım diye düşünüyorum yada tek askı :26: dur bakalım önce zorlucaz:47: olmadı bende kapalı bakıcam :9:

tek askıda zarif duruyor.

aslı 2. olanın kolunu beğendim
birde böle gamze özçeliğin gelinliğinde vardı kol

Sağol canım fikirin için. :) :70:

aynen katılıyrm
hayırlısı olsun bu arada cnm
modeli varsa eklermisin

giydiğimde resim çektirdim arkadaşa şimdi işteyim akşam yüklerim canım resmi buraya
ağır bi gelinlik diğer giydiğim gelinliklere göre özel üretim olduğu içinmiş sanırım devamı olmaması güsel demekki bitek bende olcak:D:D
darısı başına canım en kısa zamanda

evet haklısın ben ilk gittiğim yerden aldım fazla gelinlik denemedim 5tane gelinlik giydim çünkü nekadar fazla gelinlik giyersem okadar kafam karışıcaktı:)
ama çok şanslıyım bi gelinlik vardı onu giymeyi sona sakladım podyum için bitane üretmişler gerisi yok yani:) giydim onu ve karar verdim üstümede tam oturdu duvağına biraz taş serpiştirttim çok sadeydi duvağı boyu biraz uzun gibi geldi ama herkes ii olduğunu söyledi.24 şubatta gidicem tekrar tekrar giyicem sonra vericekler
şöyle bi teklif yaptılar siz götürün düğüne 2 hafta kala gelin belki kilo alıp verme gibi bişi olur ozmanda yardımcı olurus dediler
biz dedik limuzin falan almayalım fiyatta bişi yapın 1500 tlye düşürdüler onuda 3 taksit yaptılar:):

Ohh ne güzel yaa.
resim filan varmı canım. merak ettim gelinliğini.

Kızlar bu arada hepinize çok teşekküre ederim. İyiki varsınız.
Biraz olsun kafam rahatladı. Fikirleriniz çok iyi geldi.
İlk önce hazır gelinlik bulmak taraftarıyım.
Bulunca bu gamzenin kolundan diktiririm modele göre tabiki.
Baktım olmadı yakışmadı dantelden yarım dar kola çeviririm.
Sonuçta bu gelinlikçiler için çok kolay bişeydir.
Kumaş parasını veririm birazda işçilik yaparlar yani :)

hayırlısı olsun cnm ya.
off düğün zamanı zayıflıyor gelinler birde demi
gelinlikçim banada öle dedi
şimdi çok gzl oturuo üzerime inş. bozulmaz

hayırlısı olsun cnm ya.
off düğün zamanı zayıflıyor gelinler birde demi
gelinlikçim banada öle dedi
şimdi çok gzl oturuo üzerime inş. bozulmaz

inş. canım.
bende ozamana kadar formumu korurum:)
ama sanırım yaklaştıkça ben dahada oburlaşıyorum:)
senin gelinlik evdemi?

giydiğimde resim çektirdim arkadaşa şimdi işteyim akşam yüklerim canım resmi buraya
ağır bi gelinlik diğer giydiğim gelinliklere göre özel üretim olduğu içinmiş sanırım devamı olmaması güsel demekki bitek bende olcak:D:D
darısı başına canım en kısa zamanda
tatlım aldım ben gelinliğimi evde duruo
benimkide tekti
fabrikadan 3 tane üretilmiş 2 tane satılmış sonuncuyu ben aldım
diğer 2 side geçen yıl evlilik fuarında satılmış ztn.
tek olması benimde çok hoşuma gitmişti
hatta daha sonra orda gelinliği beğenip almak isteyenler olmuş
gelinlikçimde tel etmişti bana bak gelinliğini istiolar die :D:D
sonra ben ordaykende gelen bi müşteri askıda duran gelinliğime
bunu alalım çok güzelmiş fln dedi
agelinlikçimde satıldı sahibide burda diince kız üzlmüştü baya

1500 e hazır gelinliği astın aldın yani iyiymiş, ben de diktirip kiralamyı 1500 civarı olur diy düşünüyorum yaa

tatlım aldım ben gelinliğimi evde duruo
benimkide tekti
fabrikadan 3 tane üretilmiş 2 tane satılmış sonuncuyu ben aldım
diğer 2 side geçen yıl evlilik fuarında satılmış ztn.
tek olması benimde çok hoşuma gitmişti
hatta daha sonra orda gelinliği beğenip almak isteyenler olmuş
gelinlikçimde tel etmişti bana bak gelinliğini istiolar die :D:D
sonra ben ordaykende gelen bi müşteri askıda duran gelinliğime
bunu alalım çok güzelmiş fln dedi
agelinlikçimde satıldı sahibide burda diince kız üzlmüştü baya

:):):) hayırlı olsun canım:)
benimde öyle i durum olmaması için şubat sonunda veriyo işte:)
buarada nasıl saklıyosun astınmı yoksa kaldırdınmı
gerçi düğüne 2 hafta kala yine götürücem gelinlikçime ama evde nasıl saklasam die düşüyorum

bence öncelikle karar vermelisin hazırmı alıcaksın yokda diktiricekmisin yokda kiralıcakmısın
kafanda bunu netleştirirsen daha rahat edersin ve ona göre hareket edersin

Back
X