- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #63.361
salla boşver nişanda almıssın daha ne..alsın iki tülün hesabını yapıyo![]()
valla bende öyle düşünüyorum aslında ne hali varsa görsünnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salla boşver nişanda almıssın daha ne..alsın iki tülün hesabını yapıyo![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/432392-hala-soktayim.html
kadınlar klubünde en fazla ilgi çeken konu bu olmustur heralde kızlar siz de bakın...
canım bizim nikah olucak düğün olmıcak ama kına gecesi için yer tutucazz...valla birde o sorun var nikah tarihi alamazsak zor olur birazcık çünkü bayram sonrası çok düğün oluyor...hayırlısı inşallah hepimiz için...
tarih için en büyük sorun o zaten canım çoktan yerini ayarladı herkes nikah için sorun olacağını sanmıyorum ama kınayı salonda düşünüyorsan salonlara bak şimdiden derim biz düğün mekanlarına bakmaya başladık ama eylül full dolu:S
Eylem hayırlı olsun canımmm ben senii ögretmen zannediyordum nereye basvuru yapacaksın izin alman kolay olurmu düğün öncesinde?
Buketttt gözünn aydınnn canımmm
kızlar şimdi olanlara bakın akşam nişanlım aradı napıyorsun dedi. dedim kına kıyafetimi giydin deniyorum. kınaya 1 hafta kalmış dediğine bakın.
kınada açık olmanı istemiyorum şimdi herkesin kameralı telefonu var çeken olur. o elbiseyi geri ver yada kapatbeni şimdi telaşa soktu. aslında haklı ama napıcam ben
Zaten bolerosu var elbisenin, o şekilde giyersin ne olacakki?
kızlar şimdi olanlara bakın akşam nişanlım aradı napıyorsun dedi. dedim kına kıyafetimi giydin deniyorum. kınaya 1 hafta kalmış dediğine bakın.
kınada açık olmanı istemiyorum şimdi herkesin kameralı telefonu var çeken olur. o elbiseyi geri ver yada kapatbeni şimdi telaşa soktu. aslında haklı ama napıcam ben
evet allahtan bolerosunu diktirmiştim. inşallah güzel olur aynı renkten kumaşta gittima ldım aldığım yerde başörtü yapacağım onunlada.
Kübra yanlış anlama da arkadasımm lütfen yanlış anlama seni kırmak ya da üzmek istemiyorum;
Siz salon tuttunuz ve bayanlarla,kızlarla kına yapıcaksınızz ya o gün senin günün olucak resim çekilsen ne olucak ki?tabiki de çeken de olur o gün senin günün ben sana diyim 3 gün sonra da basını da kapat der...
ya kuzum adamın sen her yaptıgını her söyledigini haklı görüyosun..fikirlerinde haklı olabilir ama neden 1 ay önce düşünmemiş bunu..resimlerde değişik olucaksın heryerde kapallısın zaten..kadınlar görücek seni sadece kınada..erkeklerde teldende görürse görsün..bişi belli olmaz..bişicik olmaz aşkım kendi fotograf makinamdan çektiricem dersin..
benimkide kınaya bende başkası girmicek dedi..valla olay çıkarırım diyo![]()
işte arızalar bunlarr
ayhhh ben kapanırdım sorun değil zaten değişiklik olsun diye açılayım dedim. açıkçası resmimi çekerler başkası görür diye düşünmemiştim. benim kızdığım şimdi aklına gelmiş inşallah uydurabilirim başörtümü falan.