• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

komikmiş

temel'in hiç evlenmemiş olan kızı ölüyor ve temel mezar taşına aşağıdakilerin yazılmazısı istiyor.

Bakire doğdu bir döne
bakire yaşadı çok sene
bakire öldü fakire
temel kızı fadime

mezarcı bu yazıyı çok uzun buluyo ve uğraşmamak için aşağıdakileri yazıyor.

Temel kızı fadime,
açılmadan iade

fıkra geride kaldı

$1.webp kızlar size gelinliğimi göstermek isterim çok zayıfladığım için yeniden başa döndük bu 2.daraltma prova:)

hoşgeldiiin
gelin kızımız
ayy bugün son iş günü cok az kaldı :31:
herşey hazır mı

ayy gelinimiz gelmiş
hoşgeldin kübracım
kız nasılsın bakalım anlat heyecan durumları ne alemde :52:

hoşbuldum canlarım. heyecanlıyım mutluyum bana dua edinnn huzurlu mutlu bir şekilde evlenmek istiyorummmmm. herşey hazır hamdolsun dün evimi temziledik çeyizi yerleştirdik.

hoşgeldin kübra biraz saçma olacak ama kıl yün işini ne zaman yaptırmak mantıklı yani sen yaptırmışşındır demi bir hafta felan idealmi

bu akşam yapmayı planlıyorum çünkü ben beyaz tenliyim ilk bikaç gün tavuk götü gibi oluyor tenim:9::9:

kırmızılığı falanda geçmiş olur hem

Eki Görüntüle 172649 kızlar size gelinliğimi göstermek isterim çok zayıfladığım için yeniden başa döndük bu 2.daraltma prova:)

gül gelinliğin çok güzelmiş
huzurla mutlulukla giyersin inşallah canım

hoşbuldum canlarım. heyecanlıyım mutluyum bana dua edinnn huzurlu mutlu bir şekilde evlenmek istiyorummmmm. herşey hazır hamdolsun dün evimi temziledik çeyizi yerleştirdik.

bu akşam yapmayı planlıyorum çünkü ben beyaz tenliyim ilk bikaç gün tavuk götü gibi oluyor tenim:9::9:

kırmızılığı falanda geçmiş olur hem

tüm dualarımız seninle
sanırım cumartesi günü hepimiz sadece seni düşüneceğiz
Allah nazarlardan korusun seni:nazar:

Eki Görüntüle 172649 kızlar size gelinliğimi göstermek isterim çok zayıfladığım için yeniden başa döndük bu 2.daraltma prova:)

Gelinliğinin kol kısmı özellikle çok hoşuma gitti canım.
Teninede inanılmaz yakışmış maşallah.Kızz 3. daraltmada olmasın sakın aman dikkat et.
Gelinliğin sade ve çok şık bence...

bnde nisanda 4.seansma gdicem lazere gerçi bna btti gbi gelio ama hazirandada gtmem gerekrse düğünden 2-3 gn önce gderm herhalde

nialyy nurgüll hoşbuldummm heyecanlıyım kızlarr çokkkkk

gül gelinliğin güzelmiş ama neden bu kadar zayıfladın:50:
bilmiyorum sabitlenmedi bi türlü gelinlik yalan olacak diye korkuyorum toplam 10 kilo verdim bu resimde 55 kiloyum şu an 54 terzi de kızıp duruyo çok güzel çalıştık senin yüzünden bozuluyo diyo:2:

Kübracım allah seni nazarlardan korusun çok çok mutlu olun inşallah.Çok güzel bir düğün olsun sorunsuz bir şekilde atlatın inşallah.Sen gelsende gelmesende benim gibi herkes senin düğün gününü sayıyor zaten.Bizde heyecanlıyız senin adına ve çok mutluyuz aklımız sende...:nazar::71:

Back
X