- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #64.581
günaydın kızlar sonunda gelebildimmmm
hoşgeldin kübra biraz saçma olacak ama kıl yün işini ne zaman yaptırmak mantıklı yani sen yaptırmışşındır demi bir hafta felan idealmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynep sana gelsin mikiler karşılıklı birbirimize yandık...........
hoşgeldin kübra biraz saçma olacak ama kıl yün işini ne zaman yaptırmak mantıklı yani sen yaptırmışşındır demi bir hafta felan idealmi
komikmiş
temel'in hiç evlenmemiş olan kızı ölüyor ve temel mezar taşına aşağıdakilerin yazılmazısı istiyor.
Bakire doğdu bir döne
bakire yaşadı çok sene
bakire öldü fakire
temel kızı fadime
mezarcı bu yazıyı çok uzun buluyo ve uğraşmamak için aşağıdakileri yazıyor.
Temel kızı fadime,
açılmadan iade
hoşgeldiiin
gelin kızımız
ayy bugün son iş günü cok az kaldı
herşey hazır mı
ayy gelinimiz gelmiş
hoşgeldin kübracım
kız nasılsın bakalım anlat heyecan durumları ne alemde![]()
Gelin kızımız gelmiş hoş gelmişşşş nasılmış ?
hoşgeldin kübracığımmm
Eki Görüntüle 172649 kızlar size gelinliğimi göstermek isterim çok zayıfladığım için yeniden başa döndük bu 2.daraltma prova:)
Eki Görüntüle 172649 kızlar size gelinliğimi göstermek isterim çok zayıfladığım için yeniden başa döndük bu 2.daraltma prova:)
hoşbuldum canlarım. heyecanlıyım mutluyum bana dua edinnn huzurlu mutlu bir şekilde evlenmek istiyorummmmm. herşey hazır hamdolsun dün evimi temziledik çeyizi yerleştirdik.
bu akşam yapmayı planlıyorum çünkü ben beyaz tenliyim ilk bikaç gün tavuk götü gibi oluyor tenim
kırmızılığı falanda geçmiş olur hem
zeynep bence o mikileri koyma yani gazetelerde gelin arabasına fare koydu diye manşet olursun Allah korusun
Gelin arabasının önüne oyuncak bebek yerine eşek koydu! - Magazin - Medyafaresi
bilmiyorum sabitlenmedi bi türlü gelinlik yalan olacak diye korkuyorum toplam 10 kilo verdim bu resimde 55 kiloyum şu an 54 terzi de kızıp duruyo çok güzel çalıştık senin yüzünden bozuluyo diyo:2:nialyy nurgüll hoşbuldummm heyecanlıyım kızlarr çokkkkk
gül gelinliğin güzelmiş ama neden bu kadar zayıfladın![]()
kolları çok güzel bende straplez istemiyorum bir atraksiyon istiyorum kollarında şu aralar gamze özçeliğin melek kanadı gibi gelinlik koluna takmış durumdayım![]()