2011 gelin adayları buyrun sohbete

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlaar..
Gider ayak, bir dolu iş yüklediler boynuma, çıkamıyorum işin içinden....
Eda naptınız canımcım?
Bugün Kübra'nın kınası vardı dimi, diğeri kimdi yaa?
Dün test sonuçlarımı aldım, prolaktin yükselmiş :((
Doktora "hamile kalamayacakmıyım" dedim, demez olaydım, bi kızdı bi kızdı, duyduğunuz her safsataya inanmayın dedi, araştır bakayım hamile kalamayan varmıymış dedi :)) Gerçektende öyle, oradaki bir bayanında prolaktin yüksekmiş yok öyle bişey dedi, inşaAllah istediğim zaman olur bebeğim...
Doktor stresten uzak dur diyor ama, stresin tam ortasına düştük, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

günaydın kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize bugün küboşun kınası var hadi hayırlısı bakalım rabbim hayırlı bir şekilde atlatmayı nasip eylesinnn inş.

Aminnnnnnn hoş geldin nurgulümmm :7:

Buğünde bir bitseydi hayırlısıyla
Dün iğneli epilasyona gittim şuan her yerime iğneler batıyor sanki:(
Sevdiğim saolsun akşam almaya geldi mızmızlandım yaptırma fıstığım canın acımasın dedi.
Ama yok yaptırmam lazım sevmiyorum kıl,tüy olayını...

eda sen nasılsın ne yaptın varmı gelişme

iyiyim canım..gelime var..dün arkadaslarımla beraberdim..ara dediler..bende asla dedim..ama eve gecince nedense garip oldum ve aradım..gece 2ye kadar konustuk..o sakin konusmaya calıstı..ben 3 günde kafamı dinledigimi..ve bitmesi gerekiyosa bana inancın kalmadıysa..oturalım bitirelim ben asla katlanmam buna birdaha dedim..baya uzun bi muhabbetin ardından kapadık teli..oda yarın(bugün) seni arıcaktım dedi..bugun benimle oturup yüzyüze konusmak istediğini söyledi..ama hiç içimden gelmiyor..gitmicem sanırım..konusmak istemiyorum..:19:

kızlar sabah sabah aklıma geldi :1:
ilk dansınızı ettikten sonra
2. dans müziğine geçiçekmisiniz
yoksa daha mı hareketli olur
pasta kestikten sonra dansmı edilir
yoksa masalarmı gezilir

:26:

Eda naptınız canımcım?
Doktora "hamile kalamayacakmıyım" dedim, demez olaydım, bi kızdı bi kızdı, duyduğunuz her safsataya inanmayın dedi, araştır bakayım hamile kalamayan varmıymış dedi :)) Gerçektende öyle, oradaki bir bayanında prolaktin yüksekmiş yok öyle bişey dedi, inşaAllah istediğim zaman olur bebeğim...
Doktor stresten uzak dur diyor ama, stresin tam ortasına düştük, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

günaydın esracığımmm onun haricinde bi sorun yoktur inş. canım çok geçmiş olsun tekrardan ciddi bi problem olmadığına çok sevindimmm canım amin rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn

iyiyim canım..gelime var..dün arkadaslarımla beraberdim..ara dediler..bende asla dedim..ama eve gecince nedense garip oldum ve aradım..gece 2ye kadar konustuk..o sakin konusmaya calıstı..ben 3 günde kafamı dinledigimi..ve bitmesi gerekiyosa bana inancın kalmadıysa..oturalım bitirelim ben asla katlanmam buna birdaha dedim..baya uzun bi muhabbetin ardından kapadık teli..oda yarın(bugün) seni arıcaktım dedi..bugun benimle oturup yüzyüze konusmak istediğini söyledi..ama hiç içimden gelmiyor..gitmicem sanırım..konusmak istemiyorum..:19:

Eda'cım konuşmadan olurmu canım, herşey konuşularak halledilir, nereye kadar uzak kalabilirsinki?
Evet, seni kırmış fazlasıyla ama telafisi etmesinide bilir...

Eda naptınız canımcım?
amin canım amin..sende deseydin bu safsataları uyduran sizlersiniz..sayın hekim bey rica edicim kuzum ..yükses sesle bağrışmaaaaa:20:

Eda naptınız canımcım?

Çok geçmiş olsun esracanım.
Sitresden uzak durmak mı?Doktora imkansızı istiyorsunuz deseydin.
Benimde sitresden boynumun alt kısmında lekeler çıktı.Canımıda yakıyor.
Elim sürekli oaraya gidiyor doktor elini sürme dağılır sitres yapma kendine geçer dedi ama imkanı yok dedim.Sitresli bir işim var,sitresli bir hayatım var.Olan hep nişanlıma oluyor herşeyin acısı ondan çıkıyor.Dün yine laf vurdum.Sonrada dedim ya ben iyi değilim hayatım illa canını acıtıcam özür dilerim.Olsun fıstığım sen konuş ben dinlerim rahatla yeterki dedi.Kıyamıyorum onada.Maltepeden taksime geldi sonrada beni eve bırakıp eve geri döndü.

günaydın esracığımmm onun haricinde bi sorun yoktur inş. canım çok geçmiş olsun tekrardan ciddi bi problem olmadığına çok sevindimmm canım amin rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn

Doktorun söylediğine göre ciddi bir problem yok canım, kuzenlerimde aynı şeyi yaşadığı için rahatım aslına bakarsan, hepsininde çocuğu var çok şükür...
Aman bu ne yaa, bekarlıkta doğru insan derdi, nişanlanıyorsun evlilik derdi, evlenince birde çocuk derdi çıkıyor, nedir bu kadınların çektiği yaa
:95:

esracığım geçmiş olsunn.
bende bu aralar strese grdim offf
düğün bile yapmak istemiorum
aile arssında nikah yeter
gelinlik bile giymek istemiorumm :14:

Eda naptınız canımcım?
canım çok geçmiş olsun
bir yerde prolatkin'i dengelemenin yollarını okumuştum ama şuan hatırlamıyorum
bulduğumda göndereceğim sana
Inşallah rabbim hepimize istediğimiz zamanlarda, sağlıklı ve vatana millete hayırlı evlatlar verir

git canım neden gitmek istemiyosun? öyle daha da uzar
belirsizlik de kötü bişi adaşım

kızlar sabah sabah aklıma geldi :1:
ilk dansınızı ettikten sonra
2. dans müziğine geçiçekmisiniz
yoksa daha mı hareketli olur
pasta kestikten sonra dansmı edilir
yoksa masalarmı gezilir

:26:

Oy oy kıyamam yaa bende nişanda hep bunun telaşını yaşamıştım.
İlk dans ettikden sonra ki ilk dansta diğer çiftler eşlik etmiyor.
Canlı bir müzik çalıyor ve pasta geliyor pasta geliyor birbirinize ikram ediyorsunuz.
Sonrasında ikinci dans müziği çalıyor zaten bu sırada mikrofondaki kişi diğer çiftleride size eşlik etmek için çağırıyor ve ikinci dansınızı yapıyorsunuz.Bizimki öyle oldu yani.

amin canım amin..sende deseydin bu safsataları uyduran sizlersiniz..sayın hekim bey rica edicim kuzum ..yükses sesle bağrışmaaaaa:20:

Valla herşeyi soruyorum doktora, saolsun sabırla cvp verdi, ama yanındaki kızı yırtacaktım az kalsın... Kendini ne sanıyor çözemedim, hastane koltuğuna oturdu diye adam oldum sanmış ama daha konuşmayı bile öğrenememiş...
Tebi altta kalmadım, lafı oturttum, sesi çıkmadı, bende gönül rahatlığıyla odadan çıktım :))

Çok geçmiş olsun esracanım.
Sitresden uzak durmak mı?Doktora imkansızı istiyorsunuz deseydin.
Benimde sitresden boynumun alt kısmında lekeler çıktı.Canımıda yakıyor.
Elim sürekli oaraya gidiyor doktor elini sürme dağılır sitres yapma kendine geçer dedi ama imkanı yok dedim.Sitresli bir işim var,sitresli bir hayatım var.Olan hep nişanlıma oluyor herşeyin acısı ondan çıkıyor.Dün yine laf vurdum.Sonrada dedim ya ben iyi değilim hayatım illa canını acıtıcam özür dilerim.Olsun fıstığım sen konuş ben dinlerim rahatla yeterki dedi.Kıyamıyorum onada.Maltepeden taksime geldi sonrada beni eve bırakıp eve geri döndü.

Cidden imkansızı istiyor, ama ne hastalar var yaa, yinede şükrettim...
Para pu gani millette ama hastane hastane dolaşıp çözüm bulamıyorlar, çok zor...
Gördümki aslında küçük şeyler kafamıza taktıklarımız...
Bu arada Nilay enişteme laf söylediğini görmeyim, adam senin için neler yapıyo kız...
Sakın kayınvalide falan takma, sen bulmuşsun dengini, Rabbim daim etsin...

esracığım geçmiş olsunn.

Zeynep herşey çok güzel olucak hiç sorun çıkmıcak.
Ve sen çok güzel bir gelin olucaksın herkes sana hayran kalıcak.
Özelliklede eşin düğün biran önce bitsin isticek.:17:
Ve senin yüzünden gülümseme hiç eksik olmıcak.:81:

Hem gelinlik bile giymek istemiyorum ne demek çok ayıp çokkk :20:
Sakin oluyorsun ve her anın tadını çıkarıyorsun...

esracığım geçmiş olsunn.

ayhhh:14:
bendede var bu
niden bilmiyorum ama dün kuaför bana soruyor kınada
napıcaksınız diye
bende hiç düşünmedim dedim
kaçta burdan cıkmanız gerekecek dedi
bilmiyorum dedim
adam sen ne biliosun dermiş gibi baktı bana
üstüme kısa beyaz bir elbise saçıma tutturulmuş kısa bir duvak ile
sadece evet diyip balayına gitmeyi tercih ederdim:14:

gitmeden olur mu edacım yaa
zaten araya yeterince zaman girdi
sende git bugün güzel güzel oturup konuşun çözün sorununuzu
ikinizde sorunlara sırtınızı dönerek çözemezsiniz problemleri

Eda naptınız canımcım?

esracım hiç korkma
prolaktin yüksek olunca halime kalmama gibi bi ihtimal yok
benim bi arkadaşımınki tavan yapmıştı
doktora gitti bikaç ilaç kullandı ikinci ay hamile kaldı
şimdi 3 yaşında bi kızı var maşallah :nazar:

esracığım geçmiş olsunn.

Kız delüüü, sen o gün için ne yollardan geçtin, insan giymek istemezmi?
Ama son zamanlarda öyle oluyormuş, normal bunlar canımcım, sen giyince kendini prenses gibi hissedeceksin, herkes öyle söylüyor...

canım çok geçmiş olsun
Inşallah rabbim hepimize istediğimiz zamanlarda, sağlıklı ve vatana millete hayırlı evlatlar verir

Eda'cım hayıt otu dengeliyor, ben ilk ay kullandım, çok memnun kaldım sıkıntısız regl oldum ama bıraktım en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş...
Şimdide doktor şlaç verdiği için kullanmayı düşünmüyorum, ama Iğdır'a götürücem orada daha düzenli kullanabilirim...

canım çok geçmiş olsun

git canım neden gitmek istemiyosun? öyle daha da uzar
belirsizlik de kötü bişi adaşım

malesef bu durumlara kadar getirmiş beni..bende üzülüyorum buna ama..onunla oturmak bana zevk vermicek..aynı korkular aynı sıkıntılarrr..böyle yapsam kızarmı acaba korkuları..ben iyiyim böyle..kendimi dinlemek istiyorum...kafam rahat..

Back
X