- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #65.581
ben de o kadar doldum ki Emine emin ol yalnız degilsin çevremdeki ailelere bakıorum ben nasıl bir aileye gelin düştüm diorum benim babam beni el,bebek gül bebek büyüttü her istedigimi yptı bugüne kadar ben mi şansızım ben mi bahtsızım anlamadım ki?aile çok önemli bir faktörmüş ben bunu anladım ayrılmayı bile düşündüm nişan atmayı bile düşündüm dün akşam aglaya aglaya uyudum gözümü kapatıorum hep yaptıgımız hersey gözümün önüne geliyo eger Allah beni sınıyorsa da çok yoruldum artık ...
herkeste farklı farklı sorunlar var işte =(
Nişanlın sana gereken değeri sevgiyi veriyosa herşeyi boşvermeye çalışıcan meltem.
Aile gerçekten çok ç ok çok önemli bi faktörmüş.
Bi söz var ya
"Ya bu diyardan gidicen ya bu deveyi güdücen" diye.
bende son zamanlarda bunu düşündüm ettim ama nişanlım için bu diyardan gitme cesaretini gösteremedim. Allah hayırlı kapılar açsın hepimize. Gün doğmadan neler doğar. Buna inanıyorum artık...
canım normalde benim ailemle herşey normaldi 1 ay öncesine kadar ama 1 aydır hiç arayıp sormuyorlar ne yaptınız bişi lazımmı yapabileceğimiz bişey varmı falan diye..çünkü biz benim ailemin oturduğu yerde yani izmirde oturucaz onlar ş.dışında olduğu için sadece telefonla konuşuluyordu 1 ay öncesine kadar.. 1 aydır hiç aramayınca annemler kıllandı tabi. hatta birkaç kere babam aramış ama kayınpederim açmamış. bu hsonu nişanlım memlekete gitti ne oluyor diye. ona söylemiş. bahanesi biz çok dışarıda bıraktınız o yüzden ben düğüne gelmiyorum. kayınvalidem yok zaten 6 yıl önce vefat etmiş hiç tanımadım. ama yeni eşinin dolduruşuna geldiğini düşünüyorum. bu kadar az zaman kala böle şey yapılırmı oğlu perişan oluyor benden çok.
Canım babası gelmek istemiyosa böle bi günde oğlunu yalnız bırakmak istiyosa seçim onun.
koskoca adamı kulağından çekip zorla getiremezsin.
ailelerin yapıcı düşünceli olması lazım bu sıralarda...
zaten gençlere zor şeyler düşüyor