- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #65.601
Selam kızlar...
Düğünüme 54 gün kala kabus yaşıyorum resmen... nasıl anne babalar var anlamıyorum... nasıl bi aileye gelin oldum ne bahtsızmışım... nişanlım o aileden nasıl bu kadar farklı çıkmış ki bu kadar şeye katlanabiliyorum...
Herşeyimizi hazırladık sayılır ama müstakbel kayınpederim düğüne gelmeme kararı almış sebebi ise düğünün bizim memleketimizde olması... baştan konuşulan şeyleri hiç konuşulmamış gibi yapıp aklı sıra masraftan kaçıyor... oğlunuda hiç düşünmüyor. biz en mutlu zamanlarımız bu zamanlar diye düşünürken ikimizde birbirimize belli etmeden kan ağlıyoruz resmen... nasıl atlatıcaz bilmiyorum
ben de o kadar doldum ki Emine emin ol yalnız degilsin çevremdeki ailelere bakıorum ben nasıl bir aileye gelin düştüm diorum benim babam beni el,bebek gül bebek büyüttü her istedigimi yptı bugüne kadar ben mi şansızım ben mi bahtsızım anlamadım ki?aile çok önemli bir faktörmüş ben bunu anladım ayrılmayı bile düşündüm nişan atmayı bile düşündüm dün akşam aglaya aglaya uyudum gözümü kapatıorum hep yaptıgımız hersey gözümün önüne geliyo eger Allah beni sınıyorsa da çok yoruldum artık ...
kızlar sizinle ilgili aynı problemleri ben kendi ailemden (babamdan) yana yaşıyorum
inanın daha zor
nişanlılarınızın ailesi sıkıntı çıkarıyor diye üzülmeyin bence..
evlenince görüşmeme şansınız elbet olur..
ya ben ne yapayım kendi ailem çıkarıyor sıkıntıyı..
görüşmemize izin yok her görüşmede kavga kıyamet
eltim çok rahat her yere gidiyor kaynım askerde olmasına karşın..onlarda sözlü daha yani..
ailem onlar atamam bırakamam..
ama nişanlım görmek istemiyorum aileni diyor..
nişanlımlayken ne hakaretler duydum tlf.da babamdan..
görüşmeseniz çok mutlu oluruz diyorlar resmen..
6 yıldır beraberiz..yaklaşık 5 aydır nişanlıyız..
3 ay sonra düğün var..
ama nişanlılık dönemim en iğrenç dönemim benim![]()
aynı kaderi paylaşıyoruz galiba :2: