- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #65.941
anla$ılan sadece benm sorunum yok 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiyim canım...
ama bu çok sınır bozucu bi durum o kız kocaman ya bir birey o çocuk değilki işe o başlıycak tamam anne olarak bulun yanında gel vs ama kızın sesini duyamadık valla gittiler annesi her lafta gercekten üzücü bu durumu senın yaşamak zorunda kaldığına da üzüldüm valla
gül kardeşin kaç yaşnda sakin ol canm yaa nereye gdiceksn nişanlına da hssettrmedn inşallah annenle olan problemi
hayırlısı olsn neden ayrıldnzki tam 1 ay kala
ooo senin daha çokmuş. Valla bişey olcak diye aklım çıkıyo.çünkü 2008 yılında düğünümüze 1 ay kala ayrılmak zorunda kaldık 2011 ocak ta yeniden nişan yaptık.çok huzursuzum yaaaaaa....
anla$ılan sadece benm sorunum yok![]()
24 yaşında canımgül kardeşin kaç yaşnda sakin ol canm yaa nereye gdiceksn nişanlına da hssettrmedn inşallah annenle olan problemi
hayırlısı olsn neden ayrıldnzki tam 1 ay kala
kaynanacığım oğlunu kıskandı ayrı oturmak istedim oturtmadı.anamızdan emdiğimiz burnumuzdan geldi. En son benim ailem olanları öğrendi daha fazla saklanamadı çünkü hiç görüşmüyorlardı ailem ile. Sonra da bitti. şimdi yine aynı şeyler. Aslında kimse o kadar da ders almamış yaşananlardan. Olan bize oldu. 3 yıl sonra yeniden evlenmeye çalışıyoruz.allah a çok şükür nişanlım çok koruyor beni kayınvalidem de eskisi gibi değil ama bilmiyorum işte ya için hop hop yani.
kaynanacığım oğlunu kıskandı ayrı oturmak istedim oturtmadı.anamızdan emdiğimiz burnumuzdan geldi. En son benim ailem olanları öğrendi daha fazla saklanamadı çünkü hiç görüşmüyorlardı ailem ile. Sonra da bitti. şimdi yine aynı şeyler. Aslında kimse o kadar da ders almamış yaşananlardan. Olan bize oldu. 3 yıl sonra yeniden evlenmeye çalışıyoruz.allah a çok şükür nişanlım çok koruyor beni kayınvalidem de eskisi gibi değil ama bilmiyorum işte ya için hop hop yani.
Neden ayrıldınız ki canım hemde düğüne bir ay kala.
Ve yine aynı cesareti gösterebilmişsin helal olsun.
Hemde hemen hemen 3 yıl sonra.
Allah korusun biz allaha şükür şu ana kadar hiç sorun yaşamadık allahımda yaşatmasın inşallah.![]()
24 yaşında canım
anlatabilrmisin canım ne oldu nasıl olmuş bitti mi tamamen![]()
allah ım düşmanıma yaşatmasın yaşadıklarımı. Herkesi herşeyi rabbime havale ettim ben. Gördüm de rabbim in adaleti çok büyük. Hiç birinin iki yakası bir araya gelmedi günahımı aldılar çünkü. Ama nişanlım hep benim yanımdaydı.yüzük atıldı ama hala birlikteydik. Sonunda ayrı yaşayamadık ve yeniden yüzüklerimizi taktık. Bunun adı sadece aşk. Başka bişey değil işte.. Allah ım nazarlardan saklasın.![]()
kızın biriyle msjlarını gördüm. Kız dediğim ki$ide evli barklı o yolda giden bi kadınBulu$mu$lar falan ooff oofff neler konu$mu$lar msjları okudukca fenala$tım hemen onun yannda ailesini çağırdım yüzüğü ellerine verdim
çok doluyum yaa anlatamam
şimdi annesiyle de çok iyi anlaşıyoruz maşallah eskiden de öyleydi aslında ama 10 gün içinde oldu ne olduysa. Hiç birisine anlam verememiştim.bana karşı öyle bi doldurmuşlardı ki kaynanamı görümcemle zaten anlaşamıyorduk. Hepsi üst üsteydi yani bilemiyorum. Rabbim bütün kullarından uzak eylesin yaşatmasın çok zor. Onun suçu olmadığını bile bile onu bırakamıyosun çünkü ailesinin yaptıklarının yükleyemiyosun onun boynuna. Benim de mutlaka hatalarım vardır nedir bilmiyorum ama vardır. Bilemiyorum ya inşallah bi daha yaşamayız. Hayırlısıyla yaparız düğünümüzü...
ALLAH IM DÜŞMANIMA YAŞATMASIN YAŞADIKLARIMI. HERKESİ HERŞEYİ RABBİME HAVALE ETTİM BEN. GÖRDÜM DE RABBİM İN ADALETİ ÇOK BÜYÜK. HİÇ BİRİNİN İKİ YAKASI BİR ARAYA GELMEDİ GÜNAHIMI ALDILAR ÇÜNKÜ. AMA NİŞANLIM HEP BENİM YANIMDAYDI.YÜZÜK ATILDI AMA HALA BİRLİKTEYDİK. SONUNDA AYRI YAŞAYAMADIK VE YENİDEN YÜZÜKLERİMİZİ TAKTIK. BUNUN ADI SADECE AŞK. BAŞKA BİŞEY DEĞİL İŞTE.. ALLAH IM NAZARLARDAN SAKLASIN.![]()
hakkında hayırlısı canım allahın iyi kuluymussun ki şimdi karşına çıkardı yoksa evlendiktn sonra olsa cocuğun olsa ne yapardın üzülme inceldiği yerden kopmuş senin alnın ak için rahat biraz canın acıyacak ama bu öfkenden olur sabır diliyorum allah bunun da kolaylığını verir
hakkında hayırlısı canım allahın iyi kuluymussun ki şimdi karşına çıkardı yoksa evlendiktn sonra olsa cocuğun olsa ne yapardın üzülme inceldiği yerden kopmuş senin alnın ak için rahat biraz canın acıyacak ama bu öfkenden olur sabır diliyorum allah bunun da kolaylığını verir
kızın biriyle msjlarını gördüm. kız dediğim ki$ide evli barklı o yolda giden bi kadınbulu$mu$lar falan ooff oofff neler konu$mu$lar msjları okudukca fenala$tım hemen onun yannda ailesini çağırdım yüzüğü ellerine verdim
çok doluyum yaa anlatamam