• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende iyiyim canım...

ama bu çok sınır bozucu bi durum o kız kocaman ya bir birey o çocuk değilki işe o başlıycak tamam anne olarak bulun yanında gel vs ama kızın sesini duyamadık valla gittiler annesi her lafta gercekten üzücü bu durumu senın yaşamak zorunda kaldığına da üzüldüm valla

Yok kız ben yaşamadım yani benim annem değil.
Bende zaman zaman iş görüşmesi yapıyorum adaylarla ordan dedim bende yaşadım diye.
Ve söylediklerinede aynen katılıyorum.

Gül canım tamam en azından baban bilsin içi rahat etsin.
Baban sana yardımcı olur diye düşünüyorum.

gül kardeşin kaç yaşnda sakin ol canm yaa nereye gdiceksn nişanlına da hssettrmedn inşallah annenle olan problemi

hayırlısı olsn neden ayrıldnzki tam 1 ay kala

kaynanacığım oğlunu kıskandı ayrı oturmak istedim oturtmadı.anamızdan emdiğimiz burnumuzdan geldi. En son benim ailem olanları öğrendi daha fazla saklanamadı çünkü hiç görüşmüyorlardı ailem ile. Sonra da bitti. şimdi yine aynı şeyler. Aslında kimse o kadar da ders almamış yaşananlardan. Olan bize oldu. 3 yıl sonra yeniden evlenmeye çalışıyoruz.allah a çok şükür nişanlım çok koruyor beni kayınvalidem de eskisi gibi değil ama bilmiyorum işte ya için hop hop yani.

ooo senin daha çokmuş. Valla bişey olcak diye aklım çıkıyo.çünkü 2008 yılında düğünümüze 1 ay kala ayrılmak zorunda kaldık 2011 ocak ta yeniden nişan yaptık.çok huzursuzum yaaaaaa....

Neden ayrıldınız ki canım hemde düğüne bir ay kala.
Ve yine aynı cesareti gösterebilmişsin helal olsun.
Hemde hemen hemen 3 yıl sonra.

Allah korusun biz allaha şükür şu ana kadar hiç sorun yaşamadık allahımda yaşatmasın inşallah.:nazar:

kaynanacığım oğlunu kıskandı ayrı oturmak istedim oturtmadı.anamızdan emdiğimiz burnumuzdan geldi. En son benim ailem olanları öğrendi daha fazla saklanamadı çünkü hiç görüşmüyorlardı ailem ile. Sonra da bitti. şimdi yine aynı şeyler. Aslında kimse o kadar da ders almamış yaşananlardan. Olan bize oldu. 3 yıl sonra yeniden evlenmeye çalışıyoruz.allah a çok şükür nişanlım çok koruyor beni kayınvalidem de eskisi gibi değil ama bilmiyorum işte ya için hop hop yani.

1 ay kala ayrılıp 3 yıl snra tekrr aynı kararı vereblmek doğrusu cesaret işi.. ama kısmet işşte yaşanacak olan gelecekse başa kmse önnde duramıyor.. şimdi ayrı ev sorununu çözdünüzmü bari

Ayy benimde bu konuda hep korkum vardır.
Ben dile getiririm ya biterse vs diye ama nişanlım olumsuz konuşturmaz beni allaha şükür.
Hiç laf ettirmedi ettirmezde,kendimden çok güvenirim ona.
Ailelerle içli dışlı olmakda ii değil.Mesafeyi korumak her zaman en güzeli.

Neden ayrıldınız ki canım hemde düğüne bir ay kala.
Ve yine aynı cesareti gösterebilmişsin helal olsun.
Hemde hemen hemen 3 yıl sonra.

Allah korusun biz allaha şükür şu ana kadar hiç sorun yaşamadık allahımda yaşatmasın inşallah.:nazar:

ALLAH IM DÜŞMANIMA YAŞATMASIN YAŞADIKLARIMI. HERKESİ HERŞEYİ RABBİME HAVALE ETTİM BEN. GÖRDÜM DE RABBİM İN ADALETİ ÇOK BÜYÜK. HİÇ BİRİNİN İKİ YAKASI BİR ARAYA GELMEDİ GÜNAHIMI ALDILAR ÇÜNKÜ. AMA NİŞANLIM HEP BENİM YANIMDAYDI.YÜZÜK ATILDI AMA HALA BİRLİKTEYDİK. SONUNDA AYRI YAŞAYAMADIK VE YENİDEN YÜZÜKLERİMİZİ TAKTIK. BUNUN ADI SADECE AŞK. BAŞKA BİŞEY DEĞİL İŞTE.. ALLAH IM NAZARLARDAN SAKLASIN.:nazar:

:53::53::53::53:

anlatabilrmisin canım ne oldu nasıl olmuş bitti mi tamamen:50:

kızın biriyle msjlarını gördüm. kız dediğim ki$ide evli barklı o yolda giden bi kadın :14: bulu$mu$lar falan ooff oofff neler konu$mu$lar msjları okudukca fenala$tım hemen onun yannda ailesini çağırdım yüzüğü ellerine verdim :14: çok doluyum yaa anlatamam

allah ım düşmanıma yaşatmasın yaşadıklarımı. Herkesi herşeyi rabbime havale ettim ben. Gördüm de rabbim in adaleti çok büyük. Hiç birinin iki yakası bir araya gelmedi günahımı aldılar çünkü. Ama nişanlım hep benim yanımdaydı.yüzük atıldı ama hala birlikteydik. Sonunda ayrı yaşayamadık ve yeniden yüzüklerimizi taktık. Bunun adı sadece aşk. Başka bişey değil işte.. Allah ım nazarlardan saklasın.:nazar:

şimdi annesiyle de çok iyi anlaşıyoruz maşallah eskiden de öyleydi aslında ama 10 gün içinde oldu ne olduysa. Hiç birisine anlam verememiştim.bana karşı öyle bi doldurmuşlardı ki kaynanamı görümcemle zaten anlaşamıyorduk. Hepsi üst üsteydi yani bilemiyorum. Rabbim bütün kullarından uzak eylesin yaşatmasın çok zor. Onun suçu olmadığını bile bile onu bırakamıyosun çünkü ailesinin yaptıklarının yükleyemiyosun onun boynuna. Benim de mutlaka hatalarım vardır nedir bilmiyorum ama vardır. Bilemiyorum ya inşallah bi daha yaşamayız. Hayırlısıyla yaparız düğünümüzü...

kızın biriyle msjlarını gördüm. Kız dediğim ki$ide evli barklı o yolda giden bi kadın :14: Bulu$mu$lar falan ooff oofff neler konu$mu$lar msjları okudukca fenala$tım hemen onun yannda ailesini çağırdım yüzüğü ellerine verdim :14: çok doluyum yaa anlatamam

hakkında hayırlısı canım allahın iyi kuluymussun ki şimdi karşına çıkardı yoksa evlendiktn sonra olsa cocuğun olsa ne yapardın üzülme inceldiği yerden kopmuş senin alnın ak için rahat biraz canın acıyacak ama bu öfkenden olur sabır diliyorum allah bunun da kolaylığını verir

şimdi annesiyle de çok iyi anlaşıyoruz maşallah eskiden de öyleydi aslında ama 10 gün içinde oldu ne olduysa. Hiç birisine anlam verememiştim.bana karşı öyle bi doldurmuşlardı ki kaynanamı görümcemle zaten anlaşamıyorduk. Hepsi üst üsteydi yani bilemiyorum. Rabbim bütün kullarından uzak eylesin yaşatmasın çok zor. Onun suçu olmadığını bile bile onu bırakamıyosun çünkü ailesinin yaptıklarının yükleyemiyosun onun boynuna. Benim de mutlaka hatalarım vardır nedir bilmiyorum ama vardır. Bilemiyorum ya inşallah bi daha yaşamayız. Hayırlısıyla yaparız düğünümüzü...

inşallah canım inşallah

ALLAH IM DÜŞMANIMA YAŞATMASIN YAŞADIKLARIMI. HERKESİ HERŞEYİ RABBİME HAVALE ETTİM BEN. GÖRDÜM DE RABBİM İN ADALETİ ÇOK BÜYÜK. HİÇ BİRİNİN İKİ YAKASI BİR ARAYA GELMEDİ GÜNAHIMI ALDILAR ÇÜNKÜ. AMA NİŞANLIM HEP BENİM YANIMDAYDI.YÜZÜK ATILDI AMA HALA BİRLİKTEYDİK. SONUNDA AYRI YAŞAYAMADIK VE YENİDEN YÜZÜKLERİMİZİ TAKTIK. BUNUN ADI SADECE AŞK. BAŞKA BİŞEY DEĞİL İŞTE.. ALLAH IM NAZARLARDAN SAKLASIN.:nazar:

Aminnnn cümlemizinkini inşallah.Allahım nazarlardan saklasınnn :nazar::nazar:

hakkında hayırlısı canım allahın iyi kuluymussun ki şimdi karşına çıkardı yoksa evlendiktn sonra olsa cocuğun olsa ne yapardın üzülme inceldiği yerden kopmuş senin alnın ak için rahat biraz canın acıyacak ama bu öfkenden olur sabır diliyorum allah bunun da kolaylığını verir

allah ım sabır versin canım benim zor bi dönem olcak ama atlatıcaksın. Rabbim beterinden saklasın ya evlenmiş olsaydınız. Nişan atmak başka bieşy dul kalmak başka buna da şükürler olsun. Sabret sabır dile allah ım yardımcın olsun...

amin Allah razı olsun. çk kin doluyum okdr nefretim olduki tüm sevgimi saygımı sildi süpürdü :14: ne hayaller kurmu$tum ben yaa :14::14::14:

kızın biriyle msjlarını gördüm. kız dediğim ki$ide evli barklı o yolda giden bi kadın :14: bulu$mu$lar falan ooff oofff neler konu$mu$lar msjları okudukca fenala$tım hemen onun yannda ailesini çağırdım yüzüğü ellerine verdim :14: çok doluyum yaa anlatamam

ah canım vallaha çok üzüldüm ...sakin olmaya çalış...tamam biliyorum anlıyorum kabul edilebilri bi durum değil ama sakın olmaya calış...

evlencektiniz zaten sen ona herseyinle tertemiz halinle yetebilecektin ama erkeklerin maymun iştahlılığı gözünü şehvet nasıl bürümüşse...

hayırlısı olsun şimdi neler yapıyor pişamlık duyup arıyıp soruyor mu ailesi ne dedi senin ailen ne dedi

Back
X