- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #66.021
ne kadar doğru ama dimi denizcim..:97:
az kalmış canım yarın bakarsın bursa adana felan

Evet sabah okudum çok gerçekci ve güzel buldum edacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar doğru ama dimi denizcim..:97:
günaydın kızlaaaar şafak 67 zonguldak![]()
kız betüş çok az kalmışbende tickerlarda görünmüyor kimimn ne kalmış bilemiyorum :84:
günaydınnnnnnnnnnnnn kızlar![]()
günaydın zuzuş ewt çk az kaldı artık daha hızlı geçiyo zamankız betüş çok az kalmışbende tickerlarda görünmüyor kimimn ne kalmış bilemiyorum :84:
günaydınnnnnnnnnnnnn kızlar![]()
bn tickeri yaptğmda 7 ayım vardı şimdi nerdeyse 2 aydan düşücem eda sende bnden bir hafta sonrasın :)))amaninnn ben geçen 100 dü şimdi betül söyleyince hesapladım 73 kalmışş amaninn ne zaman düştü bu kadar:96:
az kalmış canım yarın bakarsın bursa adana felanHayırlısı inş.
Evet sabah okudum çok gerçekci ve güzel buldum edacım
zuzum sende 4 ayın içine girmişsin bugun tickerde hayırlı olsun zuzuşumm![]()
günaydın zuzuş ewt çk az kaldı artık daha hızlı geçiyo zaman
evet bebişimmm artık ev tutma telaşlarına girince sen o zaman gör akıp geçecek zaman![]()
evimz hazır allaha şükür zuzuşum ama tadilat yapılıcak bu hafta fayanslara başlanıyo artık hergn bişeyi çıkar zaman geçer :))
buket mutfak dolabına sen nasl karar verdn bnde bambu tonlarnda istyrm ama kremle ikisini aynı anda kullanayım diorum
gunaydin kizlar
metrobusteyim
safaklar azalmis
Herkese günaydın kızlaar...
Eda 73 günümüzmü kaldı kız, daha geçen gün 87 kalmıştı ne zaman düştü
Kızlaar dün vakumlu poşet aldım, harika bişey içine 4 adet yastık koydum küçücük kaldı.
Birde yorganlar için alıcam, böylece yer kaplamamış olurlar, hemde içi çok güzel kokuyor, yastıkları çıkardım yumuşatıcıyla yıkanmış gibi kokuyorlardı...
benimde baya düştü ya 9 ay filan verdı herhalda bu tickerı yaptığımdaeddoşşşşş
Günaydınnnnnnnnn 2011 in en güzel gelinleri :))