• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay varya bugün böyle bir ruhsal problemliyim kızlar ya.. dün sitede öyle şeyler okudum valla insan evlilikten soğuyo ya :18::18:

bugün inşallah davetiye yazımızı belirliycem kesin olaraktan..:81::81:

kız betüş çok az kalmış :64:bende tickerlarda görünmüyor kimimn ne kalmış bilemiyorum :84:

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlar :52:
günaydın zuzuş ewt çk az kaldı artık daha hızlı geçiyo zaman
amaninnn ben geçen 100 dü şimdi betül söyleyince hesapladım 73 kalmışş amaninn ne zaman düştü bu kadar:96:
bn tickeri yaptğmda 7 ayım vardı şimdi nerdeyse 2 aydan düşücem eda sende bnden bir hafta sonrasın :)))
az kalmış canım yarın bakarsın bursa adana felan :74::74::74::74: Hayırlısı inş.

Evet sabah okudum çok gerçekci ve güzel buldum edacım

adana yazmayı bekliorm deniz :1:

evet bebişimmm artık ev tutma telaşlarına girince sen o zaman gör akıp geçecek zaman :52:

evimz hazır allaha şükür zuzuşum ama tadilat yapılıcak bu hafta fayanslara başlanıyo artık hergn bişeyi çıkar zaman geçer :))

buket mutfak dolabına sen nasl karar verdn bnde bambu tonlarnda istyrm ama kremle ikisini aynı anda kullanayım diorum

Herkese günaydın kızlaar...
Eda 73 günümüzmü kaldı kız, daha geçen gün 87 kalmıştı ne zaman düştü :53:
Kızlaar dün vakumlu poşet aldım, harika bişey içine 4 adet yastık koydum küçücük kaldı.
Birde yorganlar için alıcam, böylece yer kaplamamış olurlar, hemde içi çok güzel kokuyor, yastıkları çıkardım yumuşatıcıyla yıkanmış gibi kokuyorlardı...

Maşallah kızlar hepinizeee :nazar:

Ben sondan ikinciyim bukette sondan birinci :9:

Küçük bir tatilden sonra taze gelinlerimizi bekliyoruz topiğe ona göre:34:

evimz hazır allaha şükür zuzuşum ama tadilat yapılıcak bu hafta fayanslara başlanıyo artık hergn bişeyi çıkar zaman geçer :))

buket mutfak dolabına sen nasl karar verdn bnde bambu tonlarnda istyrm ama kremle ikisini aynı anda kullanayım diorum

kızz betüşşş sizinde mi ev kendibizin valla ne şanslısınız :nazar: ömrüm taşınmakla geçecek nişanlımın işi hep rotasyon ya :52:

Herkese günaydın kızlaar...
Eda 73 günümüzmü kaldı kız, daha geçen gün 87 kalmıştı ne zaman düştü :53:
Kızlaar dün vakumlu poşet aldım, harika bişey içine 4 adet yastık koydum küçücük kaldı.
Birde yorganlar için alıcam, böylece yer kaplamamış olurlar, hemde içi çok güzel kokuyor, yastıkları çıkardım yumuşatıcıyla yıkanmış gibi kokuyorlardı...

senin aklını seveyimmmm:69:

Back
X