- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #66.081
günaydın kızlar
nasılsınız
bugün bende durumlar pek parlak değil![]()
neyin var canım hayırdır...
ay bu arada çizelgen çok güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
nasılsınız
günaydın kızlar
nasılsınız
neyin var canım hayırdır...
ay bu arada çizelgen çok güzel![]()
günaydın kızlar
nasılsınız
benimkininde göya kendi evi var eğer nişanlımın ailesinin yanında yaşasaydık evimiz olucaktı..
ama benim memleketimde oturacagımız için kirada oturoyurz1-2 seneye kadar alıcaz ama Allahın izniylen...
ay birde kaynanam kiraladıgımız evi begenmedi daha güzel bir yer bulsaydınız dedi... ay diyemedim içimde kaldı resmen kirasını senmi vercen diye![]()
cok cabuk geciyo kizlar evleneceginiz gun
tadini cikarin her saniyenin
bi bakmissiniz herkes gitmis basbasa kalmissiniz
kız kaynanan düğün hediyesi yapıyormuş sana tam takı taılacağı sıra anahtarı kolye yapmış boynuna takıyormuşşmuşşşşş muşşşşta muşşşş
suprrsin zuzuo zaman biz kirada olacaklarrr bundan sonra evi olanları kazımayalım knuşmayalım onlarlabizim niye evimiz yok allah allah
![]()
günaydın kızlar
nasılsınız
günaydın kızlar
nasılsınız
suprrsin zuzu
kirada olan 2011 gelinleri topigu kuralimmm
saka tabii
evet çizelgem sona yaklaşıyo artık
ama benim moral bozukluğum hat safhada
kayınvalideme kızıyorum nişanlıma kızıyorum
benim isteklerimin önemi yokmuş gibi hissediyorum
Boşşveer kendimi yaşayacak sanki...
ay esracım bana bi evler gösteriyor 800 tl kirası ay Allahım hala düşündükçe sinir basıyo ben 600lük tuttum...
birde gecen gece telde konuştuk bizim evi kiraya vermişler içini döşetiyolarmış tam düğün üstü benimkini kandırıcaklar aklı sıra oğlum bak bizimde bir sürü masrafımızı olduda şöylede böylede
Ay yok bunlar adamı sinir hastası eder![]()
benimkininde göya kendi evi var eğer nişanlımın ailesinin yanında yaşasaydık evimiz olucaktı..
ama benim memleketimde oturacagımız için kirada oturoyurz1-2 seneye kadar alıcaz ama Allahın izniylen...
ay birde kaynanam kiraladıgımız evi begenmedi daha güzel bir yer bulsaydınız dedi... ay diyemedim içimde kaldı resmen kirasını senmi vercen diye![]()
alemsin zuzu ya:)
günaydın kızlar
nasılsınız
Bende eğer Orduda yaşamayı tercih etseydim bizimde evimiz hazır olacaktı.
Hatta kayınvalidem bir ara ciddi ciddi hem nişanlıma hem bana ordudan iş bakıyordu.
Ama tüm hayelleri suya düştü tabi.Çünkü nişanlım istanbulda kalmayı tercih etti şükür.
Hiç kafana takma kira olsun ama huzurumuz olsun en azından![]()
evet çizelgem sona yaklaşıyo artık
ama benim moral bozukluğum hat safhada
kayınvalideme kızıyorum nişanlıma kızıyorum
benim isteklerimin önemi yokmuş gibi hissediyorum
bukoooooo kııı bu nasıl bir pc dirki bi senin tickerın görünüyorr koca topikte![]()
hep oluyo heeepp. bu sıralarda kendine nekadar hakim olursan okadar iyi aylin.
biz geçen hafta birbirimize düştük tabiri caizse aynı senin bu dediğinden :))
doğru söylüyorsun canım ya ama bugün herşeyi kafaya takma günümdeyim heralde her yaptıklaı gözümün önüne geliyo resmen![]()
en acınası ticker diyede belirtiyor mu pc zuzu
![]()
bnde kararszm açık renkleri çk seviyorum kafamda oturtmalıyım herhalde bu haftasonu yada haftaya çizimi yapılacak yapacak olan adamda bter hemen demiş çk sürmüyomş senn dediğin gbide hoş olr buket sen dolap arasına ansl mozaik düşünüyosn resmi varmı
olsn sewdiceğinle br oldktan snra altından kalkarszn zuzuşum yda bir blezik maşallah bak brikimnz olr byük şehirlerde çok zor
amin ayşecm bnde msafir ağırlamayı sewerm kalabalk bi aileye gdiyorum zaten ama eşimle zaman geçrmek çk daha önemli bnm için inşallah olur :)