• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

esracım bir ay öncesinden başla canım yetişir
şuan bir ayım var programlı gidiyor sıkıntı yok ama hem çalışıp hem koşturmak zor

edacım damatlık 350 tl idi nakit 250 aldım diğer zamanda kullanabileceği çıkma yaka taktırdık

Nişanlımla görüşmeyeli buğün 5. gün çok özledim canımıniçini.
Akşam geleyim fıstığım dedi.Bende gelme hayatım dedim.
Hava yağmurlu yolu uzun nasıl kıyayım şimdi ben onaca yolou gelip yarım saat oturup dönecek.
Bir yanım gelsin diyor bir yanım gelmesin.:85:

günaydınn kızlar neler kaynatmışsınız gene :)) HEpinizin bilezikleri çok güzel iyi günlerde kullanın. Kübraya bak hele yaa balayında bile yalnız bırakmadı canım bizi. Ama bende balayındayken gelemem heralde buraya :))) Esra cım sende telaş yapma dediklerinin hepsi hemen hallolur. Para olunca varya herşey hemen halloluyo:)))

şuan bir ayım var programlı gidiyor sıkıntı yok ama hem çalışıp hem koşturmak zor

edacım damatlık 350 tl idi nakit 250 aldım diğer zamanda kullanabileceği çıkma yaka taktırdık

çok iyi almışsın canım ya bizim düğüne 22 gün kaldı
ne benim kına kıyafetim ne de nişanlımın damatlığını almadık daha
artık o işlere bakmamız lazım sanırım bir an önce

evet canım benimde jakamende sordugum böyleydi..çıkartma yakalı.sonrasında günlükde kullanıyo..bizde 240 mı öyle bişiydi..hayırlı olsun tatlım..

Çok uyguna almışsın deniz.
Ben nişanda aldım damatlık birde düğünde alacağım allah nasip kısmet ederse.

Valla ben danteldi,havluydu,çetik,tülbent gibi şeylere çok ağırlık vermiyorum.
Annemin geçmiş dönemden hazırladıkları vardı onlarla kayınvalidemin bohçada getirdiklerini birleştirdik yeter dedim anneme.Ben mutfak kısmının tamamını aldım.Sadece leğen,bıçak,rende gibi ayrıntılar kaldı.Onun dışında çamaşır,bulaşık,set üstü aygaz,süpürge,ütü,mikro dalga fırın,tost makinesi,çaycı,,robot takımı,şarzlı el süpürgesi hepsini aldım.Tüller ve halılarda kız tarafından olucak.Nişanlım tek başına annesi tamamen göstermelik arkasında diyebilirim oda ona kalmasın.Yatak odasıda eve göre alıncak.Sanırım sadece oturma grubuyla,buz dolabı,tv,yemek takımı borç olacak sizce ne kadar tutar kızlar?

şimdi yorumlarınızı ve fikirlerinizi almak istiyorum kızlar;
Bulaşık makinemi babannem alıcak
Mikro dalga fırınım,kettle,çaycım var
Eksiklerim;
Elektrik Süpürgesi Arnica bora 2400 walt (Evde kullandıgımız arçelik hem çok kötü ses çıkarıyor hem de ucundaki aparatlar çıkmıyor)
Ütü;philips azur ya da tefal aqua speed
Mixer-Blendır;Tefal
Tost makinesi almam nişanlımda ben de sevmiyoruz zaten
Set üstü ocakla fırını da kız tarafımı alıyor?bir de sordugum markalardan olumlu olumsuz eleştri duyduysanız paylasırmısınız kaç gündür arastırıyorum

Eksiklerim;
Elektrik Süpürgesi Arnica bora 2400 walt (Evde kullandıgımız arçelik hem çok kötü ses çıkarıyor hem de ucundaki aparatlar çıkmıyor)
Mixer-Blendır;Tefal
Set üstü ocakla fırını da kız tarafımı alıyor?bir de sordugum markalardan olumlu olumsuz eleştri duyduysanız paylasırmısınız kaç gündür arastırıyorum

ütü ben alırken ya tefal ya braun al dediler braun aldım bende
hafta sonu çeyiz yerleşirken açtık
süper ütülüyo
tavsiye ederim
fırın da kız tarafına ait benim bildiğim kadarıyla en azından ben aldım öyle söyliyim
tefal zaten iyi bi marka kötü bişeyini bilmiyorum
süpürge için bişey diyemiycem
benimki bekoydu
onu da açtık hafta sonu beni bile çekicekti nerdeyse içine :60:

Eksiklerim;
Mixer-Blendır;Tefal

Banada elektrik süpürgemi ablam alıcak bende ütü alıcam sorduğun markalar iyi canım ben baya araştırmıştım Alerjim olduğu için hem kullanım kolaylığı hemde fiyatı uygun arnica yı çok tavsiye ediyolar onu ablam alıcak ütü dede philips azur serisi en iyiyiymiş bende ondan alıcam. Beyaz eşyalarda paylaşım yapılır canım erkek buzdolabı ve çamaşr makinesi kızda fırınını alır. Ama artık bulaşık makineside olduğu için nişanlınla yada aileler arasında konuşularak paylaşılır diye biliyorum.

Eksiklerim;
Mixer-Blendır;Tefal

elektrik süpürgesine bende karar veremedim canım sulu alabilirim daha karar vermedim. ütümüde alamdım ama kararımı verdim tefalin buhar kazanlı bir ütüsünü çok methediyorlar onu alacağım. Blender ve mikserimi braunun saklama kaplısını aldım aynısından annemede aldım kullanıyoruz çok beğendim iyiki almışım.

Günaydın kızlar...
Geçmişi okudum geldim...
Buketçim annenin ellerine sağlık gerçekten çok hoş şeyler yapmış :)
Zuhalcim bileziklerini şimdiden güle güle kullan çok kibar ama bi o kadarda alımlı duruyorlar :)
Meltemcim siemensin kampanyalarına baktım şimdi ama o şekilde çam mak 180 tl diye bişey göremedim :26: zaten öle bişey varsada kafayı yerim :27: ben bütün beyaz eşyalarımı siemens aldım çünkü yıllardır annemde bende siemens kullanıyoruz çok memnunuz.. boschla aynı yerde üretiliyor zaten daha fazla para vermeye gerek yok o yüzden.
arçelik kesinlikle tavsiye etmem kullanan herkes pişman. eskiden çok iyi markaymış tabi ama artık çok kötü üretim yapıyorlar.

takı konusunda benim kayınpederim düğüne gelmiyceği için bana bişey takılmıycak malesef. annem teyzem annanem bilezik aldı sadece onlarda hatıra olucak şekilde künyeler almıştı :97:

Eksiklerim;
Mixer-Blendır;Tefal

Bizde adet öyle canım.
Çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,set üstü aygaz,fırın kız tarafına ait.
Aslına bakarsan erkek durumu varsa yapar ama nişanlım tek olunca benimde ailem bana destek olunca biz yaptık.Hatta annem buzdolabınıda alalım dedi de.Ben anne abartmıyalım nişanlımında çevresine karşı boynu bükük olmasın biz alır öderiz dedim.

Benim ütüm ve süpürgem arçelik.En son çıkanlardan biz evdekilerden de memnunuz.Beyaz eşyalarımda arçelik özellikle çamaşır makinesini öyle istedim ki evdekide arçelik inanılmaz rahat ve kullanışlı.

Çaycım,robotum,tost makinem arzum.Evdekilerde yine arzum memnunuz.
Onun dışında yemek takımları günlük,kahvaltıimisafir,tencerelerim çatal bıçaklarım hem günlük hem misafirlik karaca.

Bizim hep kesin olduğu için markalarla ilgili fikrim yok malesef canım.

Eksiklerim;
Mixer-Blendır;Tefal

elektrik süpürgesi markasını çevremde kullanan yok. ama baktımsu filtreli sanırım.
su filtrelinin çok kullanışlı olmadığını duydum. her seferinde temizlemek falan gerikiyormuş.
yani bana göre değil.
elektrik süpürgesinde philips marathon serisini tavsiye ederim.
Philips Fc 9210 Marathon Elektrikli Süpürge evde bunu kullanıyorz çok başarılı. torbasız.

ama çeyizime bunu aldım. torbalı diye. birde indirimdeydi çok uyguna geldi
Philips FC-8130 2000 Watt Elektrikli Süpürge

ütüye gelince bende braun öneriyorum.
jilet gibi yapıyor :61:
evdeki tefal kayınvalidemde ki braun. braunla ütülemek daha güzel :66:

Back
X