• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla yawrm blemiyorumki anadolu yakasını hç blmiyorum fırsat bna gre süper ama yol senn için nasl bi problem teşkil eder blemiyorum düğünn akşamsa eğer erknden gttiğinde yetşrsn die düşünüorm ama ynede son karar senn

şöyle söyliyim araç olucak altımızda trafik olmazsa 45 dk ordayız en kötü

bayaaa yolun varmış adaş

sabah 10 da kuaförde olmak icin 9 da en geç evden cıkman lazım canım, hadi o biraz ok ama sıcakta
dönüşte 1,5 saat helak olursun canımın içi
anadolu yakasından avrupaya geçmek öğleden itibaren felaket oluyor

şimdi aradım toprakla konustum adaş..bana ankaradan geliyolar diyo..saat 12de burda olursunuz diyo..yok dedim geç saat dedim..11 de olayım dedim tmm dedi..faceden toprak şeker yazıp ekleyin beni modellerim orada daha çok içiniz rahat etsn dedi..bir göz makyajıyla 40 gk ugrasıyorum bende 2,gelin olucam adaş

bayaaa yolun varmış adaş

sabah 10 da kuaförde olmak icin 9 da en geç evden cıkman lazım canım, hadi o biraz ok ama sıcakta
dönüşte 1,5 saat helak olursun canımın içi
anadolu yakasından avrupaya geçmek öğleden itibaren felaket oluyor

adaş birde diyorum ki karsıya gecmişken dış mekan fotolarınıda orda çekiniriz o işide hallederiz anladınmı o yüzdende işime geldi..off bilmiyorum..ama kuaföre çok güvendim gidicem adaşım :10:

:9::9:

Ayy hiç aklıma gelmedi betüşş dur ben konuyu tekrar açıp söyliyim bunu :9:
süle cnm :))
şöyle söyliyim araç olucak altımızda trafik olmazsa 45 dk ordayız en kötü

yani sabah erkenden orda olrsn o problem olmaz herhalde ama düşünelmki saat 10da orda oldn araba ssleme fotoğraf filan derken saat 3te filan btse işinz tekrrdan eve gelmen o sıcağı haftasonu oluşunu ve trafiği hesaba kattığımzda 5i filn bulur die düşünüyorum snrası senn evnden çıkman düğün salonuna gdişin iyi hesaplamak lazm edacım sıcağıda unutmamak gerek tbi

şimdi aradım toprakla konustum adaş..bana ankaradan geliyolar diyo..saat 12de burda olursunuz diyo..yok dedim geç saat dedim..11 de olayım dedim tmm dedi..faceden toprak şeker yazıp ekleyin beni modellerim orada daha çok içiniz rahat etsn dedi..bir göz makyajıyla 40 gk ugrasıyorum bende 2,gelin olucam adaş

adaş birde diyorum ki karsıya gecmişken dış mekan fotolarınıda orda çekiniriz o işide hallederiz anladınmı o yüzdende işime geldi..off bilmiyorum..ama kuaföre çok güvendim gidicem adaşım :10:

maşallah ankaradan mı gidiyorlarmış:53:
içine sindiyse o zaman al adaşım fırsatı
dediğim gibi benim arkadaşımın düğününde oraya yaptırmıştı
harika olmuştu saçı makyajı
bende aldım zaten içime sindi:31:

maşallah ankaradan mı gidiyorlarmış:53:
içine sindiyse o zaman al adaşım fırsatı
dediğim gibi benim arkadaşımın düğününde oraya yaptırmıştı
harika olmuştu saçı makyajı
bende aldım zaten içime sindi:31:

adamı faceden ekledim bi baksana adaşım toprak şeker yaz ilk sıradaki..dedimki toprağa bizde iki arkadaş alıcaz diğer arkadaş aldı onunda adı eda dedim..:1:

Back
X