• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kıslarr benden size tavsiyee kesinlikle yatagınızı büyük alın sonra bizim gibi gece tartışırsınızz:1:
bizim ev küçük die mecbur küçük aldık ama sığmıyozzz:52:

kıslarr benden size tavsiyee kesinlikle yatagınızı büyük alın sonra bizim gibi gece tartışırsınızz:1:

Ayy biz standart ölçülerde bişey aldık, bende çok rahat yatmasını severim, o bi köşede ben bi köşede olucamki rahat uyuyayım, yoksa asla uyuyamam, değiştirsekmi acaba, bide yatak odası küçükmüş o nedenle tercih ettim ama :75:

Ayy biz standart ölçülerde bişey aldık, bende çok rahat yatmasını severim, o bi köşede ben bi köşede olucamki rahat uyuyayım, yoksa asla uyuyamam, değiştirsekmi acaba, bide yatak odası küçükmüş o nedenle tercih ettim ama :75:

hahaha valla bende rahatıma çok düşkünüm bana değmicekk öle yatacam sığmıyoz op yüzden
walla esracım oda küçükse yapacak bişi yok ama

ölçüleri ne elçinnnn sölermsn
O standart değildir.
Sen mobilyacınıza sor, almadıysan nasıl yaptıracağına karar verdikten sonra yaptırın bence, çünkü problem oluyor, kısa geliyor falan...
şu anda yaptrmam gerek antepte yapılıcak esra :( yatak odasını beğendm ama stede ölçüleri yazmıo isteğe bağlı olduğundan bnde diormki genelde 150x200 ve 160x200 ben örtüyü 170x200 yaptırayım kçk gelmemş olr
evet canım benim standart ama ilerde ev alırsam emin olun kocaman bir yatak alacam

hahaha valla bende rahatıma çok düşkünüm bana değmicekk öle yatacam sığmıyoz op yüzden
walla esracım oda küçükse yapacak bişi yok ama

yatak odasına ebeveyn banyosu koymuşlar o nedenle küçülmüş, ama kullanmazsam büyük yatak düşünebilirim, gerçi ebeveyn banyosuda misafir olduğunda ideal olacak benim için, lavaboya gitmek için giyinme derdim olmayacak en azından...

ölçüleri ne elçinnnn sölermsn

şu anda yaptrmam gerek antepte yapılıcak esra :( yatak odasını beğendm ama stede ölçüleri yazmıo isteğe bağlı olduğundan bnde diormki genelde 150x200 ve 160x200 ben örtüyü 170x200 yaptırayım kçk gelmemş olr

O zamanda uzun olurmuki acaba?
Yani kıyafet gibi bişey değilki, çocuk büyüdüğü zaman giydirelim diye düşünelim, istersen teyzen sorsun.
Büyük yatakta küçük yatak örtüsü çok kötü duruyor bundan eminim, ama tam tersi nasıl olur bilmiyorum canımcım...

yatak odasına ebeveyn banyosu koymuşlar o nedenle küçülmüş, ama kullanmazsam büyük yatak düşünebilirim, gerçi ebeveyn banyosuda misafir olduğunda ideal olacak benim için, lavaboya gitmek için giyinme derdim olmayacak en azından...

selam kızlar
ay sorma esracım 1 hafta kaynım bizde kaldı ya zor oldu baya bizim için

elçinim naber.
görüşemiyoruz.

Back
X