• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende haftaya cumartesi geliyorum ondan sonrakide ondan sonrakide ondan sonrakide... 30 nisanda kısmetse sözüm olacak o gün bile geleceğim biraz erken kapatırım işlerinizin kıymetini bilin:1:

günaydın güzel gelin adayları
güzel geçsin gününüz
eşim bugün çalışıyor bende onla kalktım sandviçini hazırladım gönderdim

evi toparladım çay içiyorum şimdi

1 gibi gelecek eşim

beklerken evimi temizlesem, alışverişe mi gitsem markete yoksa ders mi çalışsam bilemedim

güzel geçsin gününüz

1 gibi gelecek eşim

beklerken evimi temizlesem, alışverişe mi gitsem markete yoksa ders mi çalışsam bilemedim

aman ayşe zaten hep temizliyorsun hep çalışıyorsun al eline çayı geç tv karşısına biraz kendine zaman ayır tempolusun çok yorgun düşersin sonra hiç birşey yapma eşin birde gelirse çıkın dışarıya biraz alış veriş yapın boşver tadını çıkarın hayatın

güzel geçsin gününüz

1 gibi gelecek eşim

bence yorma kendini ayşecimmm alışverişe öğleden sonra gidersiniz sen evini topla yavaştan kendinde giyin süsler misler gibi eşini bekle :52:

denizim buketim zuzum naber
gereksizce aramıza hoşgeldin
nikin çok enteresan

iyilik ayşecim valla ben en yoğun günlerimdeyim koşturmaca bitmiyor bende incik boncuk işlerimiz halleoldu davetiye nikah şekeri damatlık gibi
beyaz eşyalrım gitti haftaya mobilyalarım geliyor evde yatak yorgan işleri

aman ayşe zaten hep temizliyorsun hep çalışıyorsun al eline çayı geç tv karşısına biraz kendine zaman ayır tempolusun çok yorgun düşersin sonra hiç birşey yapma eşin birde gelirse çıkın dışarıya biraz alış veriş yapın boşver tadını çıkarın hayatın

bence yorma kendini ayşecimmm alışverişe öğleden sonra gidersiniz sen evini topla yavaştan kendinde giyin süsler misler gibi eşini bekle :52:

zuzum denizim bilmiyorum içimde bitmek tükenmek bilmez bi enerji oldu evlendikten sonra sabahları erkenden uyanıyorum
sorumluluk duygusu heralde.
bide heves tabi
geçen haftasonu eşimin abisi bizdeydi, ondan bugün evde yalnız kaldım ya bi şaşkınım.
gidip alışveriş yapıp eşime yemek yapasım var
ya da o gelene kadar dinleneyim gelince onu alışverişe yollar ben temizlik yaparım
ya da beraber temizlik yapıp beraber alışverişe gidebiliriz
ama yorgun gelir sanırım kıyamıyorum da
bilemedim şimdi 11 e kadar sizle takılayım çayımı içeyim karar vericem.

iyilik ayşecim valla ben en yoğun günlerimdeyim koşturmaca bitmiyor bende incik boncuk işlerimiz halleoldu davetiye nikah şekeri damatlık gibi
beyaz eşyalrım gitti haftaya mobilyalarım geliyor evde yatak yorgan işleri

denizim çok az kaldı 1 ay 5 gün. bende tam o aralar evi temizletiyordum falan.
çok kolay gelsin canım.

zuzu sende piknik yapacakmışsın haftaya.
nişanlın yakında ya süper.

Ayşe ben keyfime düşkün insanımdır şimdi senin yerinde olsaydım emin ol iki seksen uzanmış olurdum oh birde dupbe çayyy

pazar sabahları geç kalkmayı huy haline getirmek istiyorum çünkü hiç bir zaman 12 kadar uyuyamadım :(((((((((( uykumu alarak kalkmak istiyorum koçişe de alıştırmam lazım :60::60:

Back
X