- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #67.621
Okuduğumdan beri dilime takıldı Zuhal artık akşama kadar gider.:90:
dinlemenide tavsiye ederim bebişimmm çok güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuduğumdan beri dilime takıldı Zuhal artık akşama kadar gider.:90:
edacım geçen düğün tv de çalıyordu bu parça çok beğendimSinan Özen Seni çok ama çok Seviyorum sözleri çok güzel tavsiye ederim
AY biz hiç öle bişiler yapmadık. Bilmiyoduk :))
Sadece söz havlusu dağıttım istemeye gelenlere :)
Ailede yakınlarda ilk evlenen benim. KK dan öğrendiklerimle bişiler yapıyorum işte :)
Havlularıda kk da görmüştüm :)
zuzu dinleyeceğim canım, daha önce duymamıştım ama notlarım arasına alıyorum
çok sağol![]()
günaydın kızlar
benimde hiç kalkasım yok
düğün geçsn hayırlısıyla balayı gelsin
bütün gün yatıcam valla o zaman
dinlemenide tavsiye ederim bebişimmm çok güzel![]()
:) evlilik yolu canım 3ay sonra yüzük takalım adını koyalım bu işin felan diyorlar bence acele oldu hersey anlamadım yani ne bileyim annemde erken daha diyor ama onun annesi tutturdu adını koyalım adını koyalım bilmiyorum napcam kafam çok karısık![]()
biliyorum canım o şarkıyı. o yüzden dilime takıldı sürekli nakaratı. güzel şarkı :81:
zuzu dinleyeceğim canım, daha önce duymamıştım ama notlarım arasına alıyorum
çok sağol![]()
bugn tamı tamına 2 ayım kaldı :))) yarın 1 aydan düşücem şaka gbi hala inanamıyorum![]()
selam ışıltı ne kadar süredir tanıyorsun yada kendini evliliğe hazır hissediyormusun
bence annesinin ne dediği değil senin ne düşündüğün önemli ailenin durumu diye düşünüyorum ben büyükleri dinlemekte fayda var anneni özellikle
bugn tamı tamına 2 ayım kaldı :))) yarın 1 aydan düşücem şaka gbi hala inanamıyorum![]()
3 aydır tanıyorum o yüzden korkuyorum zaten ve onların acelesınıde anlamış değilim ailesi düzgün insanlar çevreleriyle tanınmış insanlar zararsız gözüküyorlar ama hala karısık kafam çokacele oldu bundan öncekide 4 yıl sürmüştü ondada tık yoktu anlamıyorum bi ortası bulmazmı beni:) bu arada annem aslında istiyor en büyük cocugu ben oldugum için ama acelede etme diyor bende tam hazır değilim offff![]()