• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

AY biz hiç öle bişiler yapmadık. Bilmiyoduk :))
Sadece söz havlusu dağıttım istemeye gelenlere :)
Ailede yakınlarda ilk evlenen benim. KK dan öğrendiklerimle bişiler yapıyorum işte :)
Havlularıda kk da görmüştüm :)

aslıcım bende burada öğrendim evlilik adına herşeyi amma da uğraşmışım dönüp baktığımda

:) evlilik yolu canım 3ay sonra yüzük takalım adını koyalım bu işin felan diyorlar bence acele oldu hersey anlamadım yani ne bileyim annemde erken daha diyor ama onun annesi tutturdu adını koyalım adını koyalım bilmiyorum napcam kafam çok karısık:(

selam ışıltı ne kadar süredir tanıyorsun yada kendini evliliğe hazır hissediyormusun
bence annesinin ne dediği değil senin ne düşündüğün önemli ailenin durumu diye düşünüyorum ben büyükleri dinlemekte fayda var anneni özellikle

zuzu dinleyeceğim canım, daha önce duymamıştım ama notlarım arasına alıyorum
çok sağol:71:

günaydın kızlaarrr :66::66::66::66: yaa zaman ne kadar hızlı geçiyormuş.herşeyim tam derken bir sürü eksikler çıkıyor yine yetiştiremeyeceğim telaşına giriyorsun :(

bende bu hafta davetiye listesini oluşturup isimleri yazmaya başlasam iyi olacak....

selam ışıltı ne kadar süredir tanıyorsun yada kendini evliliğe hazır hissediyormusun
bence annesinin ne dediği değil senin ne düşündüğün önemli ailenin durumu diye düşünüyorum ben büyükleri dinlemekte fayda var anneni özellikle

3 aydır tanıyorum o yüzden korkuyorum zaten ve onların acelesınıde anlamış değilim ailesi düzgün insanlar çevreleriyle tanınmış insanlar zararsız gözüküyorlar ama hala karısık kafam çokacele oldu bundan öncekide 4 yıl sürmüştü ondada tık yoktu anlamıyorum bi ortası bulmazmı beni:) bu arada annem aslında istiyor en büyük cocugu ben oldugum için ama acelede etme diyor bende tam hazır değilim offff :(

3 aydır tanıyorum o yüzden korkuyorum zaten ve onların acelesınıde anlamış değilim ailesi düzgün insanlar çevreleriyle tanınmış insanlar zararsız gözüküyorlar ama hala karısık kafam çokacele oldu bundan öncekide 4 yıl sürmüştü ondada tık yoktu anlamıyorum bi ortası bulmazmı beni:) bu arada annem aslında istiyor en büyük cocugu ben oldugum için ama acelede etme diyor bende tam hazır değilim offff :(

üç ay mı kısmet diyebilirim 3 ayda bir insanı ne kadar tanıyabilirsin ben 3 sene bitti neredeyse bazen tanıyamadığımı bile düşünüyorum annen çok haklı acelesi yok tanış konuş gez eş için karar bu kadar erken verme

Back
X