• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

zeynep çiçekçileri filan gezdinmi. hazırlardanda bulursun canım.

Kızlar şimdi anneler günü yaklaşıyor.
Anneler günü için indirimler başlar.
Bişeyler görür duyarsak paylaşalım.

cnm bakmadım hiç
ztn aklımada gelmedi düğün günü olcak die gelin çiçeğimi kullancaktımda şimdi elim boş kalmasın
nişanlım ben getircem sana dedi ama o buket geiir şimdi bari pembe olsun dedim :1:

buket çok geçmiş olsun cnm

Sağol canım :1: sorma eda bambu ile kafayı bozdum mutfağa bambu perde beğendim geçen pazar mutfak halımıda mı bambu alsam acaba diyorum çok mu boğar:)

bambu perde seviyrm ben annem mutfağa almıştı güzel duro sonra oturma odasınada aldık
bende arka odama alıcam daha bambu perde
püfff hep masraf.
ama bambu halı alma bence boğabilir
dikkati hem yere hem perdeye vermektense tek bi yer daha dikkat çeker gibime gelio

kızlar bi arkadaş vardı
burakgul dü galiba
o ne zamandır gelmiyor değil mi? en son çeyiz alma yüzünden ailesi ile tartışmıştı galiba

kızlar bi arkadaş vardı
burakgul dü galiba
o ne zamandır gelmiyor değil mi? en son çeyiz alma yüzünden ailesi ile tartışmıştı galiba
yok ya gecen gn buralardaydı geliyor o da sık sık...
ama çeyz problemnden benm haberm yok
Ay şöyle güzel bir masaja ihtiyacım var

aynnnneennnnnnnnnnnnn nişandan önce gideceğim ama güzel bir hamam masaj sefasına:8:

Ya benim nişanlımı kayınvalidem kadir gecesi falan doğurmuş sanırsam...
Ev halılarını 400 liraya alıyor, ayrıca salon halısınıda bir arkadaşı hediye alıyormuş...
Kapanan bir mağaza bulmuşlar oradan alacakmış, şimdi model söyleyecek bende resimlerine bakıcam umarım güzeldir.
Halılar padişah kızlar nasıldırki acaba?
Bu arada oturma odasının kanepesini bordo almaya karar verdik, bordo köşe takım istiyordum ama olmadı bende kırmızı yada bordo tonlarda rahat bir kanepe istiyorum...

canım geçmiş olsun.:71:

cnm bakmadım hiç
ztn aklımada gelmedi düğün günü olcak die gelin çiçeğimi kullancaktımda şimdi elim boş kalmasın
nişanlım ben getircem sana dedi ama o buket geiir şimdi bari pembe olsun dedim :1:

buket çok geçmiş olsun cnm

Sağolun kızlar inşallah geçer

bambu perde seviyrm ben annem mutfağa almıştı güzel duro sonra oturma odasınada aldık
bende arka odama alıcam daha bambu perde
püfff hep masraf.
ama bambu halı alma bence boğabilir
dikkati hem yere hem perdeye vermektense tek bi yer daha dikkat çeker gibime gelio

Yerlerin fayansı tezgah ve ara fayanslar krem olacak halı masa dolaplar perde bambu olsa boğabilir haklısın canım

Ay şöyle güzel bir masaja ihtiyacım var

benim deeee
balayında yaptıracağım inşallah, %50 indirimliydi ama biz sözleşmeye eklettik beleş :1:

yok ya gecen gn buralardaydı geliyor o da sık sık...
ama çeyz problemnden benm haberm yok

aynnnneennnnnnnnnnnnn nişandan önce gideceğim ama güzel bir hamam masaj sefasına:8:

ben görmemişim demekki,
kafama takıldı, zaten kızcaz bir sürü kilo vermişti
iyidir inşallah

Ya benim nişanlımı kayınvalidem kadir gecesi falan doğurmuş sanırsam...
Ev halılarını 400 liraya alıyor, ayrıca salon halısınıda bir arkadaşı hediye alıyormuş...
Kapanan bir mağaza bulmuşlar oradan alacakmış, şimdi model söyleyecek bende resimlerine bakıcam umarım güzeldir.
Halılar padişah kızlar nasıldırki acaba?
Bu arada oturma odasının kanepesini bordo almaya karar verdik, bordo köşe takım istiyordum ama olmadı bende kırmızı yada bordo tonlarda rahat bir kanepe istiyorum...

canım ben hiç bilmiyorum halı markasını filan bitek sunu biliyorum annem bizim sözden önce halıları yeniledii süper süper süper amma parası da pek bi süper:27:

bu 400 tl ye kaç tane oluyor acep?

Şark halı ilkkez duydum.
Ama yatak odası halımı 270 liraya almıştım, oda padişah...

bende yatak odasına yolluk beğendim
bizim burda (4 levent) pazarında satıyorlar 50 TL ye
mobilyalar kurulsun ne kadar yer kaldığını gördükten sonra alacağım
bişeycik değil 50 TL

Back
X