• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

beni hiç sormayın su içse yarayan tiplerdenim :)yemek yemek işkence gibi gelirken bana yaklaşık bir aydır ne bulduysam götürüyorum sanki benim düğünüm olmayacak :50:

aylinim yatağını kim serdi.
benim annemle beraber evire çevire model bulucaz dört yastığı yerleştircez die
çarşafı yayarken sinirim bozuldu birden yaa
ağlıcaktım nerdeyse
neden böle bi dygu hissettim bilemiorum.:14:

yok kız benim ki sevmez hiç kiloyo.Allahtan yerimde çok almam..eve gittigimde 7,30 da yine yemeğimi yiyorum..ama doyunca hemen kalkarım..o huyumu seviyorum..

ister istemez vericez galiba aylinim..stresden ya vericez ya vericez..seninde az kaldı canım..ne zaman teslim edilecek gelinliğin

son hafta gidip bidaha giyicem bakalım
son rötüşleri yapılcak kilo alıp vermeye karşı
ondan sonra alıcam inşallah

sonbahar sana msj yazdımdı evinin resimlerinin konusunda...

burdanda sorayım şimdi baktımda senin nevresim takımın çok güzel görünüyor markası falan ne sorabilirmiyim? ben sordum gerçi de sen söyleyebilirmisin? :1:

yok kız benim ki sevmez hiç kiloyo.Allahtan yerimde çok almam..eve gittigimde 7,30 da yine yemeğimi yiyorum..ama doyunca hemen kalkarım..o huyumu seviyorum..

Benimkide hiç sevmiyor kiloyu.Ama ben tansiyonum düştü diyince azcık sesim kötü gitse diyet miyet yok diyor.Benimde işime geliyor nazlanıyorum.Ben abur cubur delisiyim delisiydim yoksa yemek yemem seçiciyimdir zaten.

sağol nilay'cım
herkes bize kızıyor cok geziyorsunuz diye ama napalım
hem zor beğeniyoruz en güzeli olsun istiyoruz hem de ekonomik olsun istiyoruz

Valla en güzelini yapıyorsunuz eda.Bizde öyleyiz çok gezeriz araştırırz.
Nişanlımda seçicidir o konularda.

ağlıcaktım nerdeyse

annemin kuzeniyle yakın komşumuz serdi zeynepçim

Bende içmiyordumda artık içiyorum aylincim 3 litre 4 mü yapsam ne yapsam :32:

valla ben özellikle içmek değil canım
içim istiyo yani

günaydın hepinize kızlar....

buket annen abujurda yaptı demek :nazar:

abajurlarımı paylaşmıştım ya burda şeker görmemişmiydin sen

bu salon abajurum

$11042011353.webp

buda yatak odası abajurum

$15122010057.webp

günaydın şekerler nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz annemle babam cumartesi günü bursaya oradanda gönene geçtiler bizde yanlız kaldık kardeşimle evde işler inanın hiç bitmiyor yawww idman yapıyorummm sürekliii :1::1: bu arada gününüz çok ama çok güzel ve su gibi geçsin inş...

ağlıcaktım nerdeyse

Kıyamam zeynep ya.
Ailenide senide gerçekden çok takdir ediyorum.
Her zaman yanındalar varlıklarını hep hissediyorsun yakınsında ne kadar güzel.
Benim ailemde yanımda allaha şükür ama uzaklaşıcam ailemden bu bana çok dokunuyor.

3 4 litre mşallah kız keşke bende içebilsem çayı felan katsam su ile birlikte 2 lt ancak olur köfte çekirdek yediğim zamanalr su hortum gibi içiyorum

Selam kızlar hafta ortası ne çabuk geçiyor bir sonraki ay bugün kınam var

ayyy denizciğimmm hiç sorma kız valla bende hiç bişey anlamıyorum bi bakıyorum hemen akşam olmuş bi bakıyorum hemen sabah olmuşşş hadi bakalım hayırlısı geldi kuzum senin düğünde rabbim sorunsuz bir şekilde atlatmayı nasip eylesinnn

günaydın şekerler nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz annemle babam cumartesi günü bursaya oradanda gönene geçtiler bizde yanlız kaldık kardeşimle evde işler inanın hiç bitmiyor yawww idman yapıyorummm sürekliii :1::1: bu arada gününüz çok ama çok güzel ve su gibi geçsin inş...

benim memleketteler yani desene

Hoş geldin nurgüll bende hafta sonu anladım evde çamaşır hiç bitmiyor.Yıka kurut as kuruttuklarını topla katla ütüls yerleştir.Hop beyazlar yıkanıyor onları as kurusun topla katla ütüle yerleştir akşam oldu:1: Ama ben hiç yapamazmışım gibi davranıyorum nişanlımda ben yaparım diyor.Şimdi yapamam diyimde yapınca şaşırsın :27:

Back
X