- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #67.901
beni hiç sormayın su içse yarayan tiplerdenim :)yemek yemek işkence gibi gelirken bana yaklaşık bir aydır ne bulduysam götürüyorum sanki benim düğünüm olmayacak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben acayip su içiyorum ama nilaycım
günde 4 litre falan su içiyorum yani![]()
valla ben acayip su içiyorum ama nilaycım
günde 4 litre falan su içiyorum yani![]()
yok kız benim ki sevmez hiç kiloyo.Allahtan yerimde çok almam..eve gittigimde 7,30 da yine yemeğimi yiyorum..ama doyunca hemen kalkarım..o huyumu seviyorum..
ister istemez vericez galiba aylinim..stresden ya vericez ya vericez..seninde az kaldı canım..ne zaman teslim edilecek gelinliğin
yok kız benim ki sevmez hiç kiloyo.Allahtan yerimde çok almam..eve gittigimde 7,30 da yine yemeğimi yiyorum..ama doyunca hemen kalkarım..o huyumu seviyorum..
sağol nilay'cım
herkes bize kızıyor cok geziyorsunuz diye ama napalım
hem zor beğeniyoruz en güzeli olsun istiyoruz hem de ekonomik olsun istiyoruz
aylinim yatağını kim serdi.
benim annemle beraber evire çevire model bulucaz dört yastığı yerleştircez die
çarşafı yayarken sinirim bozuldu birden yaa
ağlıcaktım nerdeyse
neden böle bi dygu hissettim bilemiorum.![]()
Bende içmiyordumda artık içiyorum aylincim 3 litre 4 mü yapsam ne yapsam![]()
aylinim yatağını kim serdi.
benim annemle beraber evire çevire model bulucaz dört yastığı yerleştircez die
çarşafı yayarken sinirim bozuldu birden yaa
ağlıcaktım nerdeyse
neden böle bi dygu hissettim bilemiorum.![]()
Selam kızlar hafta ortası ne çabuk geçiyor bir sonraki ay bugün kınam var
valla ben özellikle içmek değil canım
içim istiyo yani
günaydın şekerler nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz annemle babam cumartesi günü bursaya oradanda gönene geçtiler bizde yanlız kaldık kardeşimle evde işler inanın hiç bitmiyor yawww idman yapıyorummm sürekliiibu arada gününüz çok ama çok güzel ve su gibi geçsin inş...
Benimde içim istemiyor ama içiyorum alışıcam inşallah![]()
Selam kızlar hafta ortası ne çabuk geçiyor bir sonraki ay bugün kınam var
günaydın şekerler nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz annemle babam cumartesi günü bursaya oradanda gönene geçtiler bizde yanlız kaldık kardeşimle evde işler inanın hiç bitmiyor yawww idman yapıyorummm sürekliiibu arada gününüz çok ama çok güzel ve su gibi geçsin inş...
anammm bende çok içerim su kızlar hatta masalarımızda su şişelerimiz ve bardaklarımız var gözünüzün önünde olunca daha çok içiyorsunuz yakınınıza alın suyu