- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #68.081
puhaha ben kavuşayım sıra size gelsin dimi
çok çakalsın edoş![]()
e tabi oda var da datlum benim aklımdan o an sana sadece dua etmek geldi sen öyle yazınca

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
puhaha ben kavuşayım sıra size gelsin dimi
çok çakalsın edoş![]()
kalıp gibi istemiyorum zaten canım...salaş bişeyler olsun şal gibi falan sadece koltuğun üstüne atıcam ...
ben bazen nişanlıma kızınca çok tedirgin oluyorum yaa, pek evlenmek gelmiyor içimden, sizde de aynı durum sözkonusumu?
Bugün hiç evlenesim yok mesela...
O kadar zaman geçti ama özlemde duymuyorum![]()
Ben bazen nişanlıma kızınca çok tedirgin oluyorum yaa, pek evlenmek gelmiyor içimden, sizde de aynı durum sözkonusumu?
Ben bazen nişanlıma kızınca çok tedirgin oluyorum yaa, pek evlenmek gelmiyor içimden, sizde de aynı durum sözkonusumu?
e tabi oda var da datlum benim aklımdan o an sana sadece dua etmek geldi sen öyle yazınca![]()
heee tamam balım
çok fesat gördüm kendimi birden pardon![]()
Selamlar kızlarr Nasılsınız?Ben de beyaz koltuk alıcamm canımmm beyaz koltuk siyah yastıklı salonum tamamen beyaz olucak o yüzden al ama onların da kumaş özellikleri farklı oluyor canımm benim istedigim koltuklar bu tarzda mesela o da kuması çok kolay silinebilen leke tutmayan bir sey...
Eki Görüntüle 181047
az önce mevlananın sözünü paylaştım buda saba kapak olsun![]()
aynen canım aynen..az önce ilk konusmamızı yaptık..teli açtım efendim dedim..Naber diyo..kırk yıllık kankası gibi..bende iyilik ya senden naber dedim..uyuz oluyom benim manitaya bazen.sevimsiz şey![]()
selam kızlar nasılsınız?