• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Selamlar kızlarr Nasılsınız?Ben de beyaz koltuk alıcamm canımmm beyaz koltuk siyah yastıklı salonum tamamen beyaz olucak o yüzden al ama onların da kumaş özellikleri farklı oluyor canımm benim istedigim koltuklar bu tarzda mesela o da kuması çok kolay silinebilen leke tutmayan bir sey...

$V3QYRCAST9ZISCAPPOF2BCAXD7EBFCAPNV9P9CAWUF9ITCAN5AKO4CA7AT12PCAXDN01ZCAW52IB6CAOUFZQ2CANAPQD...webp

ben bazen nişanlıma kızınca çok tedirgin oluyorum yaa, pek evlenmek gelmiyor içimden, sizde de aynı durum sözkonusumu?
Bugün hiç evlenesim yok mesela...
O kadar zaman geçti ama özlemde duymuyorum :63:

şuan aynı şeyleri yazıcaktım ama cümleleri toparlayaamdım vir türlü son derece katılıyorum şuan yazdığın pisikolojideymi

Ben bazen nişanlıma kızınca çok tedirgin oluyorum yaa, pek evlenmek gelmiyor içimden, sizde de aynı durum sözkonusumu?

aynen canım aynen..az önce ilk konusmamızı yaptık..teli açtım efendim dedim..Naber diyo..kırk yıllık kankası gibi..bende iyilik ya senden naber dedim..uyuz oluyom benim manitaya bazen.sevimsiz şey :57:

Ben bazen nişanlıma kızınca çok tedirgin oluyorum yaa, pek evlenmek gelmiyor içimden, sizde de aynı durum sözkonusumu?

sanırım bu evlilik psikolojisi...ben 1 aydan fazladır dönem dönem hissediyorum bunu.tuhaf bir duygu.sanırım bilinç altına yerleşmiş şeyler.korkularım çoğalıyor benim.buraya kadar gelmişken geri dönmek istemem çok oldu.birde ben evlendikten sonra annem yalnız kalacak o da beni olumsuz yönde etkiliyor sanırım:2::2:

Selamlar kızlarr Nasılsınız?Ben de beyaz koltuk alıcamm canımmm beyaz koltuk siyah yastıklı salonum tamamen beyaz olucak o yüzden al ama onların da kumaş özellikleri farklı oluyor canımm benim istedigim koltuklar bu tarzda mesela o da kuması çok kolay silinebilen leke tutmayan bir sey...

Eki Görüntüle 181047

benim aldığımda yastıkları falan çıkıp yıkanıyor ,silinebilen kumaş....ama yıkandıkçada yıpranır diye düşünüyorum o yüzden örtü kullanmakta yarar var canım :) :)

saol edacımm

ahh ahh hiç sorma canım banada oluyor ara ara...
hatta acaba biraz daha beklesemiydik falan diyorum kendi kendime ama sonra ertesi gün veya bikaç gün sonra ayy hadi geçsin şu kalan günlerde evlenelim artık falan oluyorum :26:
demekki hepimize oluyor böle durumlar :)

Koltuk çok hoş meltemcim... benim koltuklarımda çok koyu renk değil sütlükahve gibi...
ama biz yaptırıyoruz o yüzdende şu reklamlarda çıkan teflon kumaştan istedim... kesinlikle leke su hiçbişi tutmuyor. hatta orda denedik. o yüzden öyle bi kumaş tercih edersen çok rahat edersin canım :)

aynen canım aynen..az önce ilk konusmamızı yaptık..teli açtım efendim dedim..Naber diyo..kırk yıllık kankası gibi..bende iyilik ya senden naber dedim..uyuz oluyom benim manitaya bazen.sevimsiz şey :57:

5 dakika önce aradı ve aynı konuşma bizdede geçti...
bazen çok salak oluyorlar tabi :)

Back
X