• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

youtube'a kadir kirişci yazın kızlarrrr ....

thy'nın facebookta dolasan videosunu izlediniz mi?28 kere uçaga bindim her gittigim yerden sana hediyeler aldım....

bacılarımm ben şimdi benimkini arıorum bana yeniden evlenme teklifi edicek face'de yayınlayacagımm

1.Evlenme teklifimi yere egilip evlenme teklifi etmişti

2.dügünümüzde imza atmadan önce evlenme teklifi edecekti

ama 3'de olsun yaaaa

ay izledim canım duygulanmadım değil..benimkide kıytırık bi evlenmek teklifi etti evde ve mutfakta o kadar kıytırık düşünün yani :60: bakalım bidaha edicekmiş :77:
kızlar elbüme kızımın ve benim resmimi ekledim bakınsssss

2011 Gelinleri Tahmini - Kesin Düğün Listemiz

06.05.2011 - daisyrose - Kına:64:
07.05.2011 - daisyrose - Düğün:nazar:

14.05.2011 - burakgul - Kına:64:
18.05.2011 - burakgul - Düğün:nazar:

20.05.2011 – kradese – Kına:64:
21.05.2011 – kradese – Düğün:nazar:

19.05.2011 - caffelatte - Kına:64:
21.05.2011 - caffelatte - Düğün:nazar:

21.05.2011 – sonbahar14 – Kına:64:
28.05.2011 – sonbahar14 – Düğün:nazar:

28.05.2011 - gereksizce - Düğün:64:
04.06.2011 - gereksizce - Düğün:nazar:

03.06.2011 - emayn - Kına:64:
04.06.2011 - emayn - Düğün:nazar:

03.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına:64:
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün:nazar:

03.06.2011 - estug3 - Kına:64:
05.06.2011 - estug3 - Nikah:nazar:

09.06.2011 - Pandomim - Kına:64:
11.06.2011 - Pandomim - Düğün:nazar:

10.06.2011 - sebnem42 - Kına:64:
18.06.2011 - sebnem42 - Düğün:nazar:

23.06.2011 - hom - Kına:64:
24.06.2011 - hom - Düğün:nazar:

24.06.2011 - Cimcime eses - Kına:64:
26.06.2011 - Cimcime eses - Nikah:nazar:

17.06.2011 - hlmbtl - Kına:64:
19.06.2011 - hlmbtl - Düğün:nazar:

-
25.06.2011 - _seastar_ - Düğün:nazar:

24.06.2011 - xeddax - Kına:64:
26.06.2011 - xeddax - Düğün:nazar:

24.06.2011 - lugruns - Kına:64:
25.06.2011 - lugruns - Düğün:nazar:

16.07.2011 - M.DİLEK - Kına:64:
17.07.2011 - M.DİLEK - Düğün:nazar:

10.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Kına :64:
11.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Düğün :nazar:
17.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Düğün :nazar:

10.11.2011 - ayers - Kına:64:
12.11.2011 - ayers - Düğün:nazar:

20.11.2011 - spicy_ - Düğün:nazar:

anammm bnde aldklarımı annem grmesn die saklıorm :)))

Benim hiç hevesim yok kız betüş küçümenim ben daha valla.
Çeyiz alışverişine gittik kendime o kadar mutfak eşyası aldım beni en çok aldığım saç düzleştiricisi mutlu etti :9: Her şeyi annem alıyor yapıyor saolsun.Ben nişan alışverişinde bile herkes bana iç çamaşırı bakarken nişanlımla el ele tutuşup peluş oyuncak baktık bana ve aldık :9::9:

Tek tek evlenin hatunlar ki sıra bize gelsinn :)
Ben evlenirken allah nasip kısmet ederse nerdeyse hepiniz aylardır evli olmuş olucaksınız artık yavaş yavaş bebiş haberleri almaya başlıcaz.Hepimiz çok ama çok mutlu olalım inşallah.

Şimdi aylin için gün sayıyoruz kübroş en taze gelin sıra sıra hepimiz aynı duyguların içinde bulacağız kendimizi.Sizleri tanıdığım için gerçekden çok mutluyum iyiki varsınız:13:

nilay çok güzel bir yazı olmuş çok duygulandım:17:

thy'nın facebookta dolasan videosunu izlediniz mi?28 kere uçaga bindim her gittigim yerden sana hediyeler aldım....

bacılarımm ben şimdi benimkini arıorum bana yeniden evlenme teklifi edicek face'de yayınlayacagımm

ama 3'de olsun yaaaa
ay sorma ya bende izledim o videoyu:47:

benim evlenme teklifimde çok romantik ve güzeldi ama tabii böle bidaha etse paşam nie yok deyim ki:52:
anammm bnde aldklarımı annem grmesn die saklıorm :)))

biz naptık anlatıyım bak...

nişan alışverişinden geldik

kayınvalidem görümcem annem salonda oturdular aldıklarımızı ben deniyorum onlar bakıyolar:24:

sonra sevgili koca adayım kapıdan utana utna baktı bende dedim ki sanki tatilde mayo gymiyoruz orda herkes görüyo ne var baksın dedim benim bitanecik aşkım öyle kötü olduki

neeee:53::53: mayo bu kadar açık mı dedi:53::53:

açık dediği de inanaın normal uzun bi gecelik hafifce gerdanı açık ona bile şok oldu yavruceyzim:78:

hihihi valla ben hep cicili bicili bişiler alıyodum...

daha yeni 2 3 haftadr başladım böle şeyler alamaya ben biraz arsızım heralde hiç utanmıyorum:27:

tabi gycem diyorum:27:

kadın kocasının....:18::18:

bence her erkek sever zaten...

bizimkide sever yani biliyorum:17:

bneım bohcamı onlara görmeye gelneler hediye getriyolarmış biriisde dantelli bi gecelik getrmiş anlata anlata bitiremedi:66::66::66:

:60::60:

Benimkide ısrarım üzerine nişan için yapılan alışverildeki çamaşırların resimlerini çekmişti.
Tabi çok özel olanlara erişememiş merak ediyorum diyordu.
Ben utanmakda değilde ne bilim ilgimi çekmiyor bu tarz şeyler

Boşver nesrincimm sinirlenmene gerek yok ben de hep kendim çektim büyük küçük ne aldıysam çektim koydum belki fikir olur belki fikir veririz diye bir tek çelik tencerelerimi çekemedim onlar da zaten kilerde onun dısında kolilediklerimi tek tek çektim zaten senin çeyizin de nesrinin çeyizi de çok ince ayrıntılı düşünülmüş ben senden çok fikir aldım havlu kenarın çok hoşuma gitti aldım bir tane koydum kullandıkça da seni hatırlarım saoll canımm ya da zeynep mesela nazar boncuklu sticker almış çok hoşuma gitti gidince evime yapıştırırım diye ben de aldım....

Aylin'im sırada sen varsın, gördükçe ben bile heyecanlanıyorum valla, bana daha çok var bee, çabuk gidin bacılaar, daha sırada bi dolu bekleyen var...

bende heyecanlıyorum aylin'in tarihini gördükce
kimbilir neler hissediyorlar çift olarak:31:

ayy evet ilk sırada ben varım şimdi
aslında farkında deiliz hala ikimizde bu durumun

:60::60:

Benimkide ısrarım üzerine nişan için yapılan alışverildeki çamaşırların resimlerini çekmişti.
Tabi çok özel olanlara erişememiş merak ediyorum diyordu.
Ben utanmakda değilde ne bilim ilgimi çekmiyor bu tarz şeyler

kuzucum sen kaç yaşındasın

benim de herifimde dikkatini pek güzel çekiyo valla:52:

nilay çok güzel bir yazı olmuş çok duygulandım:17:

Teşşekkür ederim nesrincim...

Gerçekden hissettiklerim bu yönde.Ki ben kendimi olumsuzluklardan soyutluyabiliyorsam bu gerçekden sizler sayesinde olmuştur.Künra için gün saydımdım ben geldikden sonraki ilk gelindi.İnanır mısın hafta sonu işe yürürken düğün günü kına günü hep aklımdaydı.Şimdi aylinde.Biliyorum ki hepiniz için aynı şeyleri düşüğnücem hissedicem.Ve ben evliliğime gün sayarkende hayırlısıyla bebiş haberleri gelicek teyze olucam çifte mutluluk yaşıcam.

ama 3'de olsun yaaaa

bn izledm çk beğendm bnm cnmmmm sewglmde doğum gnmde havai fişeklerle etmşti 5 aylık nişanlydık ama olsn :69::69::69:

Boşver nesrincimm sinirlenmene gerek yok ben de hep kendim çektim büyük küçük ne aldıysam çektim koydum belki fikir olur belki fikir veririz diye bir tek çelik tencerelerimi çekemedim onlar da zaten kilerde onun dısında kolilediklerimi tek tek çektim zaten senin çeyizin de nesrinin çeyizi de çok ince ayrıntılı düşünülmüş ben senden çok fikir aldım havlu kenarın çok hoşuma gitti aldım bir tane koydum kullandıkça da seni hatırlarım saoll canımm ya da zeynep mesela nazar boncuklu sticker almış çok hoşuma gitti gidince evime yapıştırırım diye ben de aldım....

ne demek canım zaten bende en cok bu yuzden ekledim
hem çeyiz hazırlayanlara fikir olsun hemde bana da fikir verilsin diye
hepimiz güle güle kullanalım canım

facebookta kadınlar kulubunun grubuna üye olan var mı aranızda?

Back
X