• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım bunları inan biz yasamıyoruz sadece..tüm evlenenler yaşıyomuşş..ben sizin aranızda kendimi tek mutsuz görür ,yorumlarınıza yorum yapmaz,hepinizi mutlu,istekli görürdüm..ama kimse farklı değilmiş aslında bunu gördüm.sizinle tanısana kadar çeyiz yapma derdim yoktu..aman derdim daha çok var..hepimiz bu devrelerden geçiyoruz..ben nişanlımın ailesini ilgilenmiyolar diye çok takardım..sanırdım dünyada bir tek benim sanardım..öyle olmadıgını gördüm ya aylinin dediği gibi hadi siz karsı taraftan ben öz babamdan göremiyorum..oturunda şükredin demedi boşuna...benimde babam bana kurus yardım etmedi sözümde nişanımda ve çeyizimdede..sözde inanın dolma içi yapıcaz baba pirinç alıcam dedimde kaldırıp 2-3 lira vermedi param yok diye..o zamn çalışmıyordum..tuttugum nişan salonunu bile takılanlara ödedmki takılmasa ne olacaktı düşün yani..üstine fazla fazla bile arttı..Çok şükür rabbim yardım ediyo dedik..Kızlar ne olursa olsun buketcim sende dahilsin canım..ben nasıl düşünüyorum biliyomusunuz..belki size saçma gelir ama ben psilkolojik sorunlar yasadıgım zaman Allah benden dua istiyor diye düşünüyor yine Rabbime sıgınıyorum..evden çıkarken sağ ayağınızla çıkın besmele çekin..ayetel kürsi okuyun..ve çok şükredin..Bi bakınıyosunuz ki hersey tıkır tıkır işliyo..Rabbim bizimle olsun..Yardımcımız olsun..Amin..

Aynen bende bunlara benzer şeler yaşıyorum.
Benim babamında hiç bişeyden haberi yok.
şimdiye kadar ne çeyizime ne başka bişeye 1 kuruşu geçmedi.

bence cok duygusal olur, öyle bişey
sonra eğlenmek de gelmez insanın icinden
benim de kayınbabam yok, nişanlıma dedim düğüne gitmeden önce babanın mezarına gidelim yok ben sonradan eğlenemem eğlenirken babamı unutmuş gibi hissederim belki böylesi kendini kandırmak ama benim icin yeterince zor dedi
ben hiç tanımadım kayınbabamı ama onu seviyorum nedense, herkesin anlattıklarından resimlerinden
bizde slayt'a babasının resmini de kullanacağız ama öyle acıklı olmasını istemiyoruz
sonra toparlanması güç olur

aynen bende tanımadan çok seviyorum kayınbabamı...
biz nişan günü. resim çekindikten sonra gittik mezarı başına.
çok duygusal olmuştu :43: nişanlımın o hali gitmiyo gözümün önünden yani.
ama bizi öyle görmüş hissetmiş oldu diye düşünüyorum
Allah kısmet ederse düğünde gene gideriz başına duamızı okuruz.

Son düzenleme:
Ben büyükbaba nedir bilmem, çok isterdim tanımak, malesef benim çocuğumda öyle olacak...
Nişanlımın dayısına dede dedirtmeyi düşünüyorum, en azından büyük babanın ne olduğunu anlasın...

Aynen bende bunlara benzer şeler yaşıyorum.
Benim babamında hiç bişeyden haberi yok.
şimdiye kadar ne çeyizime ne başka bişeye 1 kuruşu geçmedi.

aynen bende tanımadan çok seviyorum kayınbabamı...
biz nişan günü. resim çekindikten sonra gittik mezarı başına.
çok duygusal olmuştu :43: nişanlımın o hali gitmiyo gözümün önünden yani.
ama bizi öyle görmüş hissetmiş oldu diye düşünüyorum
Allah kısmet ederse düğünde gene gideriz başına duamızı okuruz.

aslıcım, nişanlım babası vefat ettiğinde nişanlım yurt dışındaydı
ve babasının cenazesine yetişemedi, bende nişanda gitmek istedim
hazır değilim dedi, düğünde gidelim dedim gidemem sonrasında toparlanamam dedi
bende o zaman düğünden bir gün önce gidelim dedim şimdilik bişey demedi
buraya yazarken bile gözlerim doldu:59:

Ben nasipse babamın mezarına gelinliğimle gidicem, kayınpederimede gitmek istiyorum ama nişanlıma henüz söylemedim...
Düşündükçe çok duygulamıyorum zaten, o gün biran önce geçsin, çok zor bigün olacak...

aslıcım, nişanlım babası vefat ettiğinde nişanlım yurt dışındaydı
ve babasının cenazesine yetişemedi, bende nişanda gitmek istedim
hazır değilim dedi, düğünde gidelim dedim gidemem sonrasında toparlanamam dedi
bende o zaman düğünden bir gün önce gidelim dedim şimdilik bişey demedi
buraya yazarken bile gözlerim doldu:59:

kızlar farklı olcak ama peki kayınvalideniz tekmi yasıyo..yada başka gelinlerlemi yasıyo..

bence cok duygusal olur, öyle bişey
sonra eğlenmek de gelmez insanın icinden
benim de kayınbabam yok, nişanlıma dedim düğüne gitmeden önce babanın mezarına gidelim yok ben sonradan eğlenemem eğlenirken babamı unutmuş gibi hissederim belki böylesi kendini kandırmak ama benim icin yeterince zor dedi
ben hiç tanımadım kayınbabamı ama onu seviyorum nedense, herkesin anlattıklarından resimlerinden
bizde slayt'a babasının resmini de kullanacağız ama öyle acıklı olmasını istemiyoruz
sonra toparlanması güç olur

bende görmedim kayınpederimi
ama nedense tanımadan bende çok sevdim
aklıma geldikçede dualar ederim
erken ölmüş kayınpederim
ama nişanlım çok benziyor babasına fotolarda.
kaderi benzemesin inş. Allah uzun ömür versin diyede hep dua ederim.
kabrine götürmüştü beni. o zaman dua ettik ayrılırken görüşürüz babacığım demşti mermerine.
ellerinle dikenleri vardı onları kopardı çok koymuştu bana
yine gitmek istiyrm ama nişanlım buraya gelirken tek gider herhalde düğünden bikaç gün önce
onlaı tek bıakmak en güzeli
aralarına birde ben girmeyeyim.

ben giymicem canım çirkin görünüyo bana göre ten rengi olsun :32:

:63: :63: :63: :35: :33:
önceden bende beğenmezdim.
git gide hoşuma gitmeye başladı ya niyeyse :1:

Bende istiyordum ama gelinliğim krem o nedenle ten rengi tercih edicem...

Benimkide kırık beyaz olucak. Çok incelerden parlaklardan aramaya başlıcam :)
Gelinlikçimdende bi fikir alim bakalım o nedicek :)

Kızlar yaaa =)
Gelinliğin altına beyaz ince çorap giyecekmisiniz?
Ben giymeyi çok istiyorum giycem inşallah :69:

ben giyeceğim canım
kırık beyaz jartiyer çorabı
gelinliğin altında cok güzel görünüyor
benim gelinliği pronoviasda denediğimde kadın
gelin adaylarına gelinliğin tonlarında corap öneriyoruz bütünlesin diye demişti

Ben nasipse babamın mezarına gelinliğimle gidicem, kayınpederimede gitmek istiyorum ama nişanlıma henüz söylemedim...
Düşündükçe çok duygulamıyorum zaten, o gün biran önce geçsin, çok zor bigün olacak...

benimde memlekette düğün istememin nedeni oydu... gelinliklerle babamı ziyaret etmek...ablalarım evlendi onlarda gitmişti öyle babama..gerçekten zor bir durum.bir an önce atlatmak istiyorum o kısmı...

kızlar farklı olcak ama peki kayınvalideniz tekmi yasıyo..yada başka gelinlerlemi yasıyo..

Benim kayınvalidem nişanlımla yaşıyor. Başka çocuğuda yok. Tek çocuk nişanlım.
Kız kardeşleri erkek kardeşleride bir iki mahalle uzaklıkta oturuyor.
Gün içinde de sağolsunlar gelir gider yoklarlar hasta olduğu için.

Back
X