• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Nesrinn çok geçmiş olsun canımm eger çok şiddetli bir karın agrısıysa sakınnn ihmal etme...

Annem 2 gün önce çok şiddetli karın agrısı yasadı akşam 9:30'da bir hastaneye gittik kan,idrar,ultrason apandistten şüphe edildi...Ordan başka bir hastaneye gittik aynı tahliller orda da yapıldı o hastanede bizi baska bir yere yönlendirdi...3.hastanede idrar yolları teşhisi ve yumurtalıklarda kist olabilir teşhisi konuldu...

Aylin kaynana gafları
:1:

kesin sonucu nezaman söyliceklermiş. geçmiş olsun.

Nesrinn çok geçmiş olsun canımm eger çok şiddetli bir karın agrısıysa sakınnn ihmal etme...

Annem 2 gün önce çok şiddetli karın agrısı yasadı akşam 9:30'da bir hastaneye gittik kan,idrar,ultrason apandistten şüphe edildi...Ordan başka bir hastaneye gittik aynı tahliller orda da yapıldı o hastanede bizi baska bir yere yönlendirdi...3.hastanede idrar yolları teşhisi ve yumurtalıklarda kist olabilir teşhisi konuldu...

Aylin kaynana gafları
:1:

Ben az önce kendi evde boyadıgım saç resimlerini paylaştım ya canım mesela saçımı boyuyorum artan boyayı da kaşıma sürüyorum maksat zaten birebir aynı renk olması degil kaşın renginikırmak 10 dk kalıyor kaşımda sonra da pamukla siliyorum ....
çok geçmiş olsun annene cnm
nesrin sana da geçmişler olsn canım.
benimde bikaç gündür şiddetli mide ağrım var
ama ara ara sancı giriyor. bugün daha iyiyim gerçi
meltem kaşlarını fln dökmüyormu peki ?
birde kaşar uzadıkça belli olur diplerden
kaş boyaları ayrı satılıo die biliodum ben :26:

kızlar herkese merhabalar. eğitimlerim var bu aralar pek yazamıyorum hepiniz iyisinizdir inşallah...

kleopatra_06 arkadasım sadece birşey sormak istiyorum sadece merak ettim saç boyandan sonra kaşına sürdükten sonra pamukla silerken diğer yerelere bulaşmıyormu bende istiyorum ama bir türlü cesaret edemedim.. birde mesela kaşların dipleri çıkınca kötü bir görüntü oluşuyormu onu çok merak ettim...

ilk kuaförde gördüm zaten böyle yaptıgını kuaför benim saçımı boyadıktan sonra aynı fırçayla kaşıma da sürdü 10 dk durdu sonra da kaşımın üzerinden pamukla aldı diger yerlere filan da bulaşmadı zaten boya bulaşınca pamugun ucuna bolca vazelin sür fazla bastırmadan da al izi filan kalmaz eger saçını da evde boyayacaksan alnına vazelin sür hiçbir şey olmuyor....bir de kaşlar çıkınca 2 hafta gidiyor kaş boyası tekrar boyayabilirsiniz emin olun yüzde çok güzel tamamlama saglıyor....

sag olun kızlar.....

Kızlar bu kına mumlarını gördünüzmü. Bende facede gördüm :1:

$mumlar.webp

kızlarr nasılsınızzz??:92:

ben bugün işe gitmedim annemler yok malum temizlik işi filan bende :27:

ilk zamanlar üzülüyodum evimiz küçük olucak diye ama şimdi çok mutluyumm :32:

ev işi hakkaten ne nankör bi iş ya anca sil süpür bitti şimdi wc ve banyo beni
bekler:37:

kızlar kına keselerimin üstüne
kına gecemize hoşgeldiniz yazmak istiyorum
ama kendim yazım bastırayım diyorum
rekli desenli
minik kağıtlara olurmu ki ben netten resim bulup ona yazmak istiyordum?

kızlar kına keselerimin üstüne
kına gecemize hoşgeldiniz yazmak istiyorum
ama kendim yazım bastırayım diyorum
rekli desenli
minik kağıtlara olurmu ki ben netten resim bulup ona yazmak istiyordum?

Bak kafamda ışık yaktın :28:
Bende yazıcıdan çıktı alacaktım, renkli kağıtlara alayım, daha güzel görünür....

Back
X