• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

adaş belki bilmiyosunuzdur bende yeni farkettim gelinin topuğu kırılmış sanırım:1:..
şaka bi yanada öyle adaş haziran 26 benim düğün tarihim düğün tarihimi ben belirlemiştim patlatasım geldi kafama :57:

niye be canım?
tarih cok güzel daha tam sıcaklar da başlamamış olucak
güpgüzel gelin olacaksın

iyiyiz balım sen nasılsın nasıl gecti hafta sonun..

iyiyim edoşum ne olsun ya valla çok yorucu geçti canım ya davetiyeleri yaptımmm cumartesi gece saat 2,30 a kadar pazar sabahı 6,30 da kalktımmm temizlik falan yaptımm bizim bi akrabanın nikahı vardı oraya gittik manitayla yemek çamaşır ütü falan yanii çok yorucu geçti anlayacağınnn

aslışımın ki evlilikten sonra biraz huyu suyu değişicek gibi gözüküyo.. umursamaz tavırları olacak..zaman zaman..1-2 yıl sonrasında aslışım kendi evine geçicek ayrılacak..betülüm seninki çok uyumlu biraz idare sende gibi istedigini yaptırabiliyosun enişteye..adaşım seninki asla zıtlaşılacak biri değil..kesinlikle laf yarısına giremezsin..ama tepen atarsa herşeyi siliceğini biliyo..
esracım sizin sakin bir hayatınız olucak..ardından bi bebiş patlatıcaksın..sadece ailenin özlemiyle kocanın basını yiycen biraz..ama enişte idareci biraz..beni sorucak olursan mutsuz bi evlilik sonu boşanma :60::60:

aslışımın ki evlilikten sonra biraz huyu suyu değişicek gibi gözüküyo.. umursamaz tavırları olacak..zaman zaman..1-2 yıl sonrasında aslışım kendi evine geçicek ayrılacak..betülüm seninki çok uyumlu biraz idare sende gibi istedigini yaptırabiliyosun enişteye..adaşım seninki asla zıtlaşılacak biri değil..kesinlikle laf yarısına giremezsin..ama tepen atarsa herşeyi siliceğini biliyo..
esracım sizin sakin bir hayatınız olucak..ardından bi bebiş patlatıcaksın..sadece ailenin özlemiyle kocanın basını yiycen biraz..ama enişte idareci biraz..beni sorucak olursanız mutsuz bi evlilik sonu boşanma :60::60:

Son düzenleme:
esracım sizin sakin bir hayatınız olucak..ardından bi bebiş patlatıcaksın..sadece ailenin özlemiyle kocanın basını yiycen biraz..ama enişte idareci biraz..beni sorucak olursan mutsuz bi evlilik sonu boşanma :60::60:

kız eda sen harbi çatlaksn deli kendn için söyledklerine bak :57::57:

bnm için söledklernde doğru sağol edacım acık kısa kesmşn emme tişükkür ederim :))

Back
X