kızlarrrr ben geldimmm...22.04.2011 saat 21:44 de güzel oğlum pamuk tenlim aceleci davrandı Dokunmaya kıyamadığım güzel oğlum benim, YAMAN 'ım artık aramızda..yüreğim o kadar dolu ki , söylenecek çok şey var ama söyleyemiyorum..
Merhaba bayanlar, forumu pek yakından takip edemedim ancak ara sıra okuyabiliyordum. Öncelikle hepinizi Allah kurtarsın. Bende 16 haziranda doğum bekliyordum ama bebişler durmadı salı akşamı 33+5 de su kesemin patlaması sonucu epiduralli sezeryan ile doğum yaptım. Bir kızım, bir oğlum oldu. Şu an ikisi de küvözdeler ama sağlık problemleri yok çok şükür bu akşam emzirmek için verecekler yavrularımı. Oğlum 2320 gram kızım 1850 gram dünyaya geldi. Darısı sizlerinde başına. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
kızlarr şaka felan deil doğurdum .. kendim bile inanamıyorum ki cuma günü bebişin odası gelmişti, eşimde yetişti montajına erken.. matkapla bişiler deldiler bende dedim halı yok bişi yok süpüriyim de hemen halısına bakayım yakısıcakmı diye.. e. süpürgesini çıkardım ama kaldırmadım hiç.. bişi oldu su geldi sanki derken bi adım sonra bidaha su derken dahada su geldi.. eşime dedim dr u ara .. kızlar dr un numarasını muhakkak elinizin altında olsun biz bulamadık heyecandan sonra bulamayınca noyu suda geliyodu ara ara giyinelim de dr a gidelim iş ciddi haralde dedik .. üstümü giyerken şaldır diye suyum geldi.. ama nasıl su sanki idrar.. eşim şok ben şok çığlık atıyorum bağırıyorm ağlıyorum .. eşim serin kanlı davranmaya calışıyo am nerdeee o da baya panikti.. acile gittik hemen.. sancın varmı dediler bende yok dedim nst ye bağlandım...meğer sancım varmış ben hissetmemeişim..derken doğuma aldılar acil sezeryana aldılar..bebişim iyi Rabbime şükürler olsun ama tabi küvezde 1560 gr doğdu ben dün çıktm hastaneden yeditepede doğdu şimdide orda . çok küçük ama çok tatlı pamuk gibi teni varr.. anlatılmaz bbi duygu ne bilim..
kızlar süt sağıyorm şu anda tek elle yazıyorm
suzii------------> 22.04.2011/21:44------------>1560 gr------->Sezeryan----->hoşgeldin YAMAN
suzii------------> 22.04.2011/21:44------------>1560 gr------->Sezeryan----->hoşgeldin YAMAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?