cnm ben yapmadım dogum burcu arkadasımız yapmıs orda alıntı die yazıo ama tam becerememişim sanırım..inş bende biran once yaparımda koyarım buraya kızımın resmini..darısı bekleyen diger annelern basına inşesger hayırlı olsun bebeğin .çok güzel maşallah.allah analı babalı büyütsün
kızlar merhaba çok yazmasamda sıkı bir takipçisiyim buranın bazılarınız hatırlar belki :)) sayfa atlamadan okurum tüm yazılanları.
kızlar brnim prensesimde bu sabah beklenmedik bir anda dünyay geldi. harika bişey... 51 cm ve 3400 gr. allah hepinize nasip etsin bu günleri ...
cnm ben yapmadım dogum burcu arkadasımız yapmıs orda alıntı die yazıo ama tam becerememişim sanırım..inş bende biran once yaparımda koyarım buraya kızımın resmini..darısı bekleyen diger annelern basına inş
esger sanada zamanında hayırlı doğumlar canım.
03.06.2011 --> 51 cm 2900 gram Kumsal Bebek...
bebeğin sahibi --> BEBEKPOYRAZ
Eki Görüntüle 203878 Eki Görüntüle 203879
kızlar 1 haziran 12.07 de normal doğumla ecemiz dünyaya geldi :)
oyy yerm seni yaa masallh03.06.2011 --> 51 cm 2900 gram Kumsal Bebek...
bebeğin sahibi --> BEBEKPOYRAZ
Eki Görüntüle 203878 Eki Görüntüle 203879
tebrk ederm cnm darısı bzlere inş allh analı babalı buytsun ece bebegn de fotosunu beklıoruzzzkızlar 1 haziran 12.07 de normal doğumla ecemiz dünyaya geldi :)
Konuyu Fatma açmış görünce daha bi üzüldüm nasıl heyecanla bekliyoduk hepimiz bebeklerimizi Fatmada öyleBirimiz doğurdugunda heyecanla koşup haberleri veriyoduk Kim bilebilirdi ki böyle olacağını Şimdi nasıldır kimbilir Rabbim kimseyi böyle bir sınavla sınamasın Allah sabırlar versin
3 hazıran 2011 gunu sabah saat 09:50 de spinal sezeryanla rüzgarımız dunyaya geldı kızlar darısı bekleyenlerın basına cok guzel bır duygu
herkese selam .30 mayıs pazartesi saat 11:30 da sezaryen ile canım oğluma kavuştum.
herkese selam .30 mayıs pazartesi saat 11:30 da sezaryen ile canım oğluma kavuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?