2011 haziran anneleri bebişleri dünyaya geliyoooooorrr..

bebişler patır patır dökülüyorlarrrrrrrrrrrrrrrrr....

yeni doğan bebeklere maşallahhhh

maşallah kızlaaaarrrrr bebişlerimiz hoşgeldi :)) yaa herkes birbirini arıyo tanıyomu , benim kimsem yok burda

ayy inanmıyorum kukumav sob da doğurmuş maşallahhh :))) Allah bebişlere sağlık sıhhat versin kızlar heyecanlandım okuyunca gözlerim doldu ne güzel anlar yaşanmış darısı bize

darısı bizlere canım. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olur inş...

royalistçim gözün aydın,
öyküm....ve diğer doğum yapan bütün arkadaşlarım....
hepiniz sağlıkla ve güle güle büyütün bebeklerinizi...

doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ederim, doğum yapacak olanlar ise: dualarım sizlerle.. Allah'ım yardımcınız olsun sizde hayırlısıyla atlatıverin inşallah.. herkes sağlıklı sıhhatli bişekilde bebişlerini , meleklerini kucağına alsın inşallah..

ayrıca bende doğum sonrası desteğinizi fazlasıyla hissettim.. hepinizden Allah razı olsun.. dualarınız ve desteğiniz için saolun .. veee melek teyzeleri benim kuzumda artık çıktı küvezden.. evimde artık şükürler olsun.. mutlu heberimi paylaşmak istedim sizlerle.. öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişlerinize dikkat edin şekerlerrrr..

sonunda ben de buraya bunu yazacak mıydım arkadaşlar... çoook mutluyum.... canım oğlum ctesi beklenmeyen bi zamanda geldi....

21.05.2011 de 13.25te 3100 gr sezaryanla oldu.... adı Aydın.....

sonunda ben de buraya bunu yazacak mıydım arkadaşlar... çoook mutluyum.... canım oğlum ctesi beklenmeyen bi zamanda geldi....

Allah analı babalı büyütsün canım darısı bize inşallah... :)))

Masallah yaaa bebisler geliyorlar....hoşgelsinlerrrrr
ben de geçen sene bu gun heyecandan yerimde duramiyordum icimde garipppp tarifsiz duygular vardı cunku 25 mayısta kızım dunyaya gelicekti.zaman cok hizli akiyor.1 yıl nasıl geçti inanın hiç anlamadım ve yarın kızımın dogumgunu.Size de bu guzel duygulari yasamayi arzu ediyorum...Ama ilk once saglikli bir sekilde kucaginiza alin bebislerinizi veeee gulegule buyutun :)

çok teşekkürler leylacım
seninde kızın nice yaşlara girsin inşallah

gözünüz aydın olsun arkadaşım güle güle büyüt oğluşunu

gözün aydın canım bebişin eve gelmiş, Allah'ım beşiklerimizi boş bırakmasın

gözün aydın gulsum cum tebrik ederim, analı babalı uzun sağlıklı ömürler dilerim

Royalist, Gülsüm gözünüz aydın...
Allah analı babalı büyütsün, mutlu günlerini göstersin...

BuRcU_82 kullanıcısından alıntı
Kızlar Merhaba ,

Ben 22 mayıs Pazar günü doğum yaptım :) ağrılarım başladı hafif hafif , pazartesi sezeryan olacaktım ama pazar günü almaya karar verdi doktorum , Pamuk prensesim ADA kızıma kavuştum.Darısı başınıza:)

yeni gördüm topiği okdukça duygulandım ve oğlumun hareketleri arttı karnımda doğum yapan bütün arkdaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı sahlıklı sıhhatli büyütsün inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…