ilk bebişimiz suzii den yaman beyimiz hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnn. suzii nin agzından yzdıkları
suzii------------> 22.04.2011/21:44------------>1560 gr------->32+5--------->Sezeryan----->hoşgeldin YAMAN
Merhaba bayanlar, forumu pek yakından takip edemedim ancak ara sıra okuyabiliyordum. Öncelikle hepinizi Allah kurtarsın. Bende 16 haziranda doğum bekliyordum ama bebişler durmadı salı akşamı 33+5 de su kesemin patlaması sonucu epiduralli sezeryan ile doğum yaptım. Bir kızım, bir oğlum oldu. Şu an ikisi de küvözdeler ama sağlık problemleri yok çok şükür bu akşam emzirmek için verecekler yavrularımı. Oğlum 2320 gram kızım 1850 gram dünyaya geldi. Darısı sizlerinde başına. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
Kızlarrrrrrrrrrrr
Biz geldik Kuzeyimleeee Çok mutluyuz,Salı günü saat 11.04 de kuzeyimiz doğdu babasıda girdi doğuma gözlerini dünyaya açtığı ilk saniyeden itibaren kareleştirdik oğlumuzu...
Doğumum güzel geçti 3.700 gr 50 cm doğdu maaşallah çok sağlıklı geldi kuveze girmedi .kızlar hepiniz yaşıyacaksınız bu duyguyu tarif edemiyorum dört gündür uykusuzum daha havalarda uçuyorum trafiğimiz çok fazla idi telefonumu benj elime alamadım bile hep eşim cevap verdi blue aramış bugün öğrendim ,valla ne anlatıyım yazacak okadar çpk sey varkiii
Çok sağolun kızlar hiç korkmayın çok güzel doğurma anı bile ameliyata gidiş bile herşeyi özel doya doya yaşayın biz öyle yaptık ,,,
Öyküm epudural yapsana ben yapamam diyordum ameliyata hazırladılar ekip şen sakraktı hadi bir sizde deneyelimiğneyiolmazsa uyutacak olurmu dediler muhabbet ederken soktular suan hazırsın ilaçı verirsem uyuyacan deyince ver dedim yaaa o anıda yaşayım ,yanımda eşim zaten on dakkada çıkarıyorlar bebeği bir ağlama sesi geliyor doktorların gülüşleri çok güzel oldu yaaaa,ondan sonra anestesist hep başında senle ilgileniyor sakinleştiricide yapıyor uyutuyorda bebek olunca dikerken ama ben uyumamaışım iğneye rağmen güle oynaya çıkıyosun kapıda büssürü insanlar ne güzel çocuk doğrumussun bağırtılar yap ya öyküm epudural yap ....
Kızlar hiç endişelenmeyin darısı başınıza çok sağolun bu duyguyu tadacaksınız biz eşimle buldumcuk olduk biraz galiba ama çok güzelllllllll ,,,benimki uyanacak şimdi iki saatte bir emiyor bide doğduğu an bebeği yanınıza yatırıyorlar eşinzde kameraya çekiyor,,,
hepinizçok sağolun sizi seviyorum biraz karışık yazdım kusuruma bakmayın kafam çok uçuk
8 mayıs anneler günüydü canım kızım o gün karnımda sanki çıkacakmış gibi aşağıya aşağıya vurup duruyordo ama ne sancım ne ağrım vardı herşey normaldi sadece hareketleri canımı çok acıtıyordu. akşam saat 7 ye doğru yemek yedik eşim ben ve erkek kardeşim sofradan kalktık mutfağa doğru gidiyordum ki birden ılık bişey aktı okadar çok aktıkı eşime suyum geldi diye bağırmaya başladım o da ne yapcanı şaşırdı ben o kadar çok korktum ki çünkü henüz erkendi daha annemler bile gelmemişti hastane çantam bile hazır deildi tabi ben panik bir insan olarak ağlamaya başladım sancım yoktu ama suyum sürekli geliyordu bide şırnak idil de oldumdan bebeğime bişey olcak diye çok korktum hemen devlet hastanesine gittim açıklıma baktılar 3 cm di ama hiç sancım yoktu sadece sürekli suyum geliyodu bide kadın doğumcu tatildeymiş bizi şırnak cizreye sevk ettiler benim doktorum batmandaydı oraya gitmek istedim ama 3 saat yol gitmemem gerektiğini söyledi ebe hemen cizre devlete gittim ordada açıklıma baktılar 4cm olmuştu ama sancım yoktu suyum ise sürekli akıyordu hemen tahlillerim yapıldı nst ye bağlandım bebeğim durumu iyiydi ama ben suyum sürekli aktığından ağlıyordum bebeğime bişey olcak diye sonra tahlillerimin sonuçlarında proteinlerimin birinde yükseklik çıktı ayrıca tansiyonumda 18 lere dayanınca acil sezeryana aldılar hiç bilmediğim gitmediğim bir hastanede ameliyat olmaktan korkuyordum ama yapacak bişey yoktu ağlaya ağlaya ameliyata alındım aksilik ordada beni bırakmadı spinal sezeryan a alındım ama uyuşmadım kesildimi duydum bi çığlık attım hemen bayıltmışlar beni uyandımda bebeğim nerde deyip duruyurdum babasına verdik merak etme çok güzel bi kızın oldu dediler ve beni tansiyon yüksekliğinden yoğun bakıma aldılar kızımı 1 gün sonra anca görebildim ben yoğumn bakımdan çıkana kadar annemlerde ilk uçakla gelmişlerde kızımı ilk kollarıma aldımda ALLAHIM bu dünyalar güzeli kız benimmi dedim okadar tatlıki bakmaya kıyamıyorum hayatımza erken bir anda geldi ama iyiki erken gelmiş canım kızım asya beril im anneler gününde bana hediye oldu
2750 gr 50 cm doğdu kızlar sütüm ilk günler fazla gelmedi ama şuan maaşallah diyim çok iyi bol rezena çayı ve hoşaf içiyorum sütümü arttırdı ilk zamanlar kızım doymuyordu ek mama verdik ama şimdi sadece anne sütü içiyor bu arada kızlar bemim doktor bana bebeğimin iri oldunu sölemişti hatta bundanb 10 gün önce 3400 gr demişti 2750 doğdu ultrasyon sonuçları tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?