2011 haziran anneleri bebişleri dünyaya geliyoooooorrr..

öncelikle geçmiş olsun suzi.haziran annelerinin ilk bebeği dayanamamış çok erken gelmiş yaman bebek olsun sağlığı yerinde olsun da. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin güzel ve uzun bir ömür versin

Çok duygulandım...
hoşgeldin yaman bebek
bian önce kuvözden çık ve annenin kollarında ol inşallah,
suziicim sanada çok geçmiş olsun canım

topiği görünce çok şaşırdım, yani duygulandımda biraz.suzii cim geçmiş olsun ,yaman bebek hoşgeldin,sağlığınla anneciğinin kollarına gel inşallah.

haziran bebeklerinin en hızlısı YAMAN bebkmiş:)) inşallah adı gibi olur tez zamanda annesinin kucağındaki yerini de alır inşallah :))
gözün aydın suzii anne:)

ilk bebişimiz suzii den yaman beyimiz hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnn. suzii nin agzından yzdıkları

suzii------------> 22.04.2011/21:44------------>1560 gr------->32+5--------->Sezeryan----->hoşgeldin YAMAN

yeni başlığı görünce şok oldumm suzi doğum yapmış, yani başladı bizim doğumlar..hayırlı olsun :)) Allah hayırlısıyla hepimize de sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..

suzicimm tebrik ediyorum ilk annemiz oldun. gözün aydın pamuk oğluna kavuşmuşsun, sağlıklı olmasına da çok sevindim. inşallah bir an önce evine, beşiğine de gelir..

hoşgeldin YAMAN bebekkk :119: biraz erken davrandın ama iyi olman bizi sevindirdi... darısı zamanında bizim başımıza...

ilk bebişimiz hayırlı olsunnnn zaman yaklamışmış haberimiz yok biz de yakında yazarız buraya bebeğimizin olduğu haberini

Allah anali babali buyutsun insallah pazartesi bende 32 haftsligim AmAn erken dogmasin:) hosgelmis bebek.

İlk bebeğimiz hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla sıhhatle büyüsün inşaallah...
Suzi arkadaşımızın gözü aydın olsun...

hoşgeldiniz bebişlerrrr....

süper:)
suziiii gözün aydın erken olmuş umarım kolayca atlatırsınız bu dönemleri çıktımı acaba kuvözden? yaman bebek ilk bebeğimiz hoşgeldinnnnn

kukumav seninde bıcırlar aceleci dawranmış hayırlı olsun.. sağlıkla büyütmen dileğiyle...

oh oh ne güzel bebekler doğuyor hayırlısıyla bizde bi doğursakta atsak yükümüzü üzerimizden

HERKESE MERHABALAR
ÖNCELİKLE DOĞUMU GERÇEKLEŞEN ANNELERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DİLEKLERİMLE...
BENDE KIZIMLA GÜN SAYIYORUM HEYECANLA
SON 30 GÜNE GİRDİK.
10 HAZİRAN BELKİ DAHA SONRASI BİLEMİYORUM.
35. HAFTAMDAYIM...
HER GEÇEN GÜN DAHA ZOR OLUYOR SABRETMEK
ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN
HERKESE HAYIRLI VE SAĞLIKLI DOĞUMLAR...

karakan sezeryan olmuş 10.05.2011 de kuzey beyde kendiside iyimiş bugün taburcu olacaklarmışşşş maşallah maşallah

buraya kopyalayayım dedim herkes bulamaz orda :

bir bebişimiz daha olmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…