Canım oğlum,
Sana oğlum diye hitap etmek bile çok farklı,yepyeni bir şey benim için.. hayatımda daha önce hiç kullanmadığım bu kelimeyi, canımdan bir parça yavrucuğuma söyleyeceğim inşallah ömrüm boyunca..
Bir sonbahar gününde, ekimin 26sında öğleden sonraydı hiç unutmuyorum, telefonda test sonucunun pozitif olduğunu duyduğumda kalbimin nasıl hızlandığını pozitif mi diye tekrar sorduğumu..o anda içimde minicik bir canlının olduğunu idrak edip nasıl da heyecanlanmıştım..
sonra ufak tefek zorluklar atlattık beraber, Rabbim bi daha yaşatmasın bize, ama ben o zamanlar bile senin nasıl da güçlü bir bebek olacağını anlamış sımsıkı bağlanmıştım sana..minicik kalbinin attığını gördüğümüzde doktorum baban ve ben bir oh çekmiştik :) artık bir tehlike kalmadığının göstergesi olmuştu bu..o kadar o kadar ufaktın ki, ultrasonda kaç cm olduğunu bile ölçememişti doktorumuz :)
ama güçlü kalbin bir an önce büyümen ve seni bi an önce bize ulaştırmak için vargücüyle atıyordu, Rabbim ömrüm boyunca o kalbin hep yaşadığını göstersin bana..
Hele kalp seslerini ilk duyduğum zaman, bir fasulye tanesi kadardın, 8 haftacık ve 1,76cm idin :) o kadar etkilenmiştim ki..görmekten çok daha güzel, çok daha etkileyici..kelimelerle ifade edilemeyecek kadar güzeldi yavrum..
Ayda bir gittiğimiz kontroller için gün sayarken, haftaya bugün, 3 gün sonra 1 gün sonra diye sabırsızlanırken sana olan sevgim ve bağlılığım daha da artıyor..
Aldığımız minicik tulumlarına bakıp, benim bebeğim bunları giyecek, hemen büyüyecek ve küçücük kalacak bunlar diye mutlu oluyorum, o minicik ciciler içinde sen varken güzelleşecek bebeğim..
Bugün tarih 28 Ocak 2011, ve sen 17 hafta 5 günlüksün ve 180 gr ağırlığındasın daha :) karnım bizim milletin "erkek karnı" diye hitap ettiği şekilde sipsivri ama henüz varlığın yeni yeni belli oluyor dışardan :)
Aslında çok daha erken başlamaya karar verdiğim ama yeni başlayabildiğim günlüğümü bir gün sen okumayı öğrendiğinde eline verip bana okumanı isteyeceğim..ultrason fotoğraflarını, boyunu kilonu, haftanı, o günlerde neler yaşadığımızı, benim ve babanın fotoğraflarını, bundan böyle hızla büyüyeceğini kaşıntılardan anladığım karnımın fotoğraflarını senin için saklayacağım...
Çok sevilen, çok istenen ve sabırsızlıkla beklenen bir bebeksin sen oğlum.. daha şimdiden hayatımızda kocaman bir yer açtığımız canımız evladımızsın..
Rabbim bize çok güzel bir kader yazsın inşallah...