2011 haziran anneleri bugün bebeğinize ne söylemek istersiniz?

ahh bebeğim gün saymalar bitsin artık istiyorum uyandığımda sen yanımda ol istiyorum
perşembe görüşmek üzere kuzucuğum

kızım geçen gün niye göstermedin kendini bakimm babanla çok özlüyoruz seni zaten yapma böyle gözünü sevim
yarın bak, detaylı usg ye girecez bööyle güzel güzel uslu uslu yat ki, doktor amca her yerini güzelce görsün ( tabi biz de ) bunlar senin iyiliğin için güzel inci'm inat etme baban gibi

Melek kızım güzel kızım
yarın seni görmeye gelicem. Anneyi çokkk mutlu edeceğine inanıyorum. Sen anneni hiççç üzmezsin biliyorum. Seni çokkkkkkkkkkkkkk seviyorumm..

Seydam allah sana tez vakitte sağlıklı bebek nasip etsn canım arkadaşım çok duygulandım..

amin cok sagolun kizlar allahim sizleri saglikla kavustursun meleklerinize insallah birgün banada doya doya koklayacagim melegimi verecek rabbim insallah

Güzel kızım,
bugün babişinin doğum günü.
sen ona ilk hediyeni aldın :)
çaktırma tamam mı? onu güzelce paketleyip üzerine senin notunu ekleyeceğim. umarım hoşuna gider.

zaten ne önemi var babana da bana da en güzel hediye sensin.
seni çok seviyoruz cadı kızım.

canım oğluşum,çikolata canavarım ,kurbağa kermitim......seni çooookk seviyo annen.annenin başını döndürme bide kasıklarını ağrıtma olur mu?????

hemen geçsiz hemen gelsin 38-39.haftalar sorunsuuz doğ annem tamam mııııııııııı.....canımsın.

canım oğlum,
sana ikinci kere yazabiliyorum. hala defterimizi alıp başlayamadık :) ama en kısa zamanda artık anı defterimizden devam edeceğim..
az önce sütümüzü içtik, suyumuzu da içtik, babamız uyudu ama bizim uykumuz gelmedi hala :)
bugün 18 hafta 5 günlüksün, yolu nerdeyse yarıladık:) zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi?
karnımda bikaç gündür minicik hareketler hissediyorum ama acaba sen misin bilemiyorum annem..acemilik böyle bişey işte..anneliği seninle öğreneceğim yavrucum, umarım bu acemiliği en az seviyede atlatırım ve sana çok çok iyi bir anne olurum..bunu çok istiyorum hep dua ediyorum meleğim..
bugün bir arkadaşımın bebeğinin fotoğraflarını gördüm, doğumdan sonra yanağını yanağına koymuş severken..öyle duygulandım ki meleğim, benim en çok hayal ettiğim an bu çünkü. seni görüp mis kokunu içime çekerken gül kadife yanağını yanağıma yaslamak...gün gün büyüdüğünü görmek..
annecim bu haftalarda annenin seni seven kalbinin sesini duymaya başlamışsın..duyuyor musun annecim? içindeki sevgiyi de hissedebiliyor musun bebeğim? o kalbin bundan böyle seni büyütmek mutlu etmek için atacağını da hissedebiliyor musun?
seni görmek için gün saymaya başladım yine :) 24 günümüz kaldı, bu sefer yarım saatlik videonu da alabileceğiz, böylece doğana kadar seni hergün tekrar tekrar seyretme fırsatım olacak bebeğim..
seni çok seviyorum annecim..güzel oğlum, sağlıklı, baldan tatlı, güleç, huzur dolu neşe dolu bir insan olursun, insanlığa çok çok faydalı hayırlı bir evlat olursun da bana sevap kapısı olursun inşallah...canım oğlum...

yavrum, kuzum inşallah sorunsuz doğarsın imkansızlıklar içinde en büyük umudumsun sen benim merakla o güzel yüzünü görmeyi istiyorum... ne ultrason ne bişey yok ama ben senin ii oldugunu bilyorum o tepiklerin beni fazlasıyla mutlu ediyo.... canımsın benim... hrşeyimsin...

Canım oğlum... bir gün daha bitti ve bir gün daha yaklaştım sana... zaman geçtikçe yaklaşıyoruz birbirimize, her gün yeni özelliğini keşfediyorum... neye tepki verdiğini , neyde durduğunu... tarifsiz bi duygusun sen... öylesine içimdesin ki bitanem... umarım sıcacık rahatsındır benimle beraber... sana bişey olmasın ben ölürüm canım yavrum... İyi ki bizimlesin, gel sağ salim... Seni seviyorum annecim...

Son düzenleme:
Minik prensesim cnm kızım...
Seni güzel yüzünü gördüm ayaklarını parmaklarını gördüm bana tepki verdin resmen çok mutlu ettin anneni..
Bir güne daha başladık bugunde bitsin ben sana bir gün daha kavuşmuş olurum bebişim.seni çok merak ediyoruz seni çok seviyoruz..

tatlı meleğim güzel kızım hoşgeldin hayatımıza
hayat sana sağlık mutluluk versin.
dünyanın en mutlu insanıyım ki allah bana abinle seni verdi..
seni sabırsızlıkla bekleyen annen kokunu içine çektiği gün inanabilecek bunun bir rüya olmadığına....

Bugün gene baban hissetti hareketlerini oğlum, nasıl da bana "ben burdayımm annee" diyorsun... kurban olurum seni yaradana yavrum... yolu yarıladık, yolun sonunda buluşmak ümidiyle, şuan bile tekmeliyorsun hissediyormusun senin hakkında düşündüklerimi annem ... gel artık göreyim o güzel yüzünü...

Yakışıklı Paşam saat kaç oldu biz hala babanın gelmesini bekliyoruz bi kapatamadı kafeyi olsun sen benim yanımdasın ya beni korursun dimi annemmm :81:

canım oğlum günaydın

dün gece net olarak hissettim tekmeni canım kuzum çok güzel bir duygu kuzumm seni çok seviyorum oğlum hep tekmele anneyi tamam mı??

bebeğim, oğlum canım benim.. senin sağlıklı olduğunu biliyordum annem..bizi çok mutlu ettin günün..seni çok seviyoruz ..sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeni sabırsızlıkla bekliyoruz..

ne diyeyim sana kizim:))) gördüm seni bu hafta ama o kadar cok cabaladin ki, o kadar nazli ciktin ki bebegim, doktor kiz dedi ama %90!!! sende baban gibi hareketli, tez canli kipir kipirsin... babacin göremedi seni ama ilerki zamanlarda birgün gelip görecek..hergün kipirdiyorsun artik ve beni cok mutlu ediyorsun:)))
öptüm seni kizim

benim minik bebeğim, içimdeki kalp atışım, karnımdaki kelebeğim
sana iki üç gündür ananenle bir sürü ciciler aldık bebeğim
miniminnacık çoraplar içine sadece iki parmağımın girebildiği...
üzerine 'mumys sunshine' yazan bir t-shirt ve daha neler neler
ben baktıkca ağlıyorum , senin onları giyip, küçültüğün günleri düsünüp mutluluk gözyaşları döküyorum

en sonunda dün aksam rüyamda seni gördüm bebeğim. çok değil ama doğdugunda aaa rüyamda gördüğüm gibi diyebileceğim kadar :)
haftaları, gün gün saya saya gecerken, yolumuzun yarısından sonrası daha yavaş daha heyecanlı gececekmiş gibi geliyor.

özlemle seni bekliyorum bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…