2011 haziran anneleri bugün bebeğinize ne söylemek istersiniz?

canım oğlum;
seni verene kurban olurum bennnnnn...o vuran; minik ellerini,ayaklarını yerim seninnnn :)

10 kilo almışız bebişim olsun alalım oğlum senin için herşeye razıyım ben ama fazlada almayalım yeter bu kadar

bugün çok yorgunum canım oğlşum tüm kemiklerim sızlıyooo öptüm kocaman seni

benim elvis presley seven oğlum,

yüzümdeki gülümsemenin sahibi, sebebi, mavili odanın paşası, ben yine annecim günleri saya saya haftalara bağlıyorum ve hazirana gün gectikce daha da yaklasıyorum haziran ayında da seni tam zamanında koynumda kıpır kıpır, sağlıklı, boncuk kara gözlerinle düşlüyorum.

rabbimin bahşettiği en büyük mutluluk günaydın annemmmm
bebişim çok fazla kıpırdak oldun sen anneyi hep böyle mutlu et canım kızımmmm.

oğluşum bugun karnımız biraz küçüldü mü ne yaa? nereye saklandın sen bakıyım:44:

25.12.2010 cuma günü bebeğime yazdıklarım
sana kızım mı demeliyim oğlum mu bilmediğim için canım yavrum diyorum
bu defterde sana zaman zaman duygularımı yazmak istiyorum.birgün okuduğun zaman babanın ve benim seni nasıl beklediğimizi sevdiğimizi daha iyi anlamına yardımcı olur. içimdeki varlığını öğreneli çok oldu ben bugün en başından sana anlatmak istiyorum. biz babanla evlendiğimizde baban daha yeni avukat olmuştu işleri pek iyi değildi evimiz kiraydı babanın kendi ailesine karşı maddi sorumlulukları vardı ben mali müşavir olmak için hazırlık yapıyordum ve en önemlisi sen doğduğun zaman sana ben bakmak isityordumve içinde bulunduğımuz koşullar çalışmamı gerektiriyordu.bunun için evliliğimizin ilk yıllarında senin aramıza katlmanı erteledik .aradan üç yıl geçmişti senin gelmen için şartlar oluşmaya başlamıştı çok şükür babanın işleri düzelmişti ben mali müşavir olmuştum kendi evimizi almak için hazırlıklara başlamıştık eğer gelirsen rahtlıkla işten ayrılıp senin büyütebilirdim .babanla birlikte doktora gittik bir iki ufak tefek sorunumuz vardı ama senin gelmene büyük engeller değildi doktor beklememizi tavsiye etti her ay heyeanla bekliyoduk derken bir yıl geçti sen hala gelmemiştin tekrar doktora gittik benim rahatsızlıklarım için kullndığım ilaçlara rağmen olmadıysan tedavi olmamız gerektiğini söylemişti bu tedavi seni bize yakınlaştıracağı için çok heveslendik ve hemen başladık .birkaç denemeye rağmen hala yoktun aylar geçiyordu bende babanda çok üzülüyorduk aşılama tedavileriyle olmadığı için doktorumuz tüp bebeği önerdi bizde tabiki kabul ettik maalesef ilk denemede yoktun babanda bende çok üzülmüştük ben artık çok sinirli huzursuz olmuştum tekrar denemek için beklerken bir iyi birde çok çok kötü iki olay oldıu iyi olan şan oturduğumuz evi almamızdı bir odasını sana ayırmıştık bile diğeri ise dedeni kaybetmemizdi o kadaçok üzülmüştümki hiç gücüm yoktu tedavi için o olmadan ben bu tedaviyi nasıl olurdum onun desteği olmadan çok umutsuzdum sonra babanın desteği ve internetten tanıdığım senin gelmen için dualarını esirgemeyen teyzelerinin desteğiyle tekrar başladık.iğne satlerini hevesle bekliyordum seni bize yakınlaştırdığı için sonunda 29.09.2010 çarşamba günü seni içime yerleştirdiler .baban ben dayıların teyzen ananen halan babaannen internet teyzelerin herkes senin için dua ediyordu kocaman bir on gün geçmişti 09.10.2010 cumartesi sabahı daha fazla bekleyemedik
ve sabah 8 de hastneye kan vermeye gittik. sonuç için 2 saat beledik ama çok heyecanlıydık baban heyecandan kusuyordu nihayet iki saat geçmişti sonuç 109 du yani benim içimdeydin bırakmamıştın bizi hemen internet teyzelerini ananeni aradım haber verdim hem sevinçten hemde dedene bu haberi veremediğim için ağlıyordum hastane çıkışı babaannene haber verdik o da çok sevindi ve artık evimize geldik bu mutluluğumuzun devam etmesi için babanla birlikte şükür namazı kıldık sonunda beklediğimiz 6 yıla değmişti bizleri anne baba yapacak mucize içimdeydi .sıra kalp atışlrını görmeye gelmişti heyecanla hevese gittik doktora baban o kadar telaşlıydıki ultrasona bakarken neredeyse doktorun üstüne çıkıyordu çok güldük kalbin atıyordu hızlı hızlı yanıp sönen ışık gibiydi baban iyice heyecan yaptı bu keze benim hırkamı giymeye çalıştı doktordan çıktışta halimiz çok komikti doktor çok güldü bütün bu şaşkın halimize güldük şimdi 14 hafta 4 günlüksün canım yavrum seni çok merak ediyorum doktor kontrolunu heyecanla bekliyorum gün boyu aklımdan iyi olman için dualar ediyorum babanla çok güzel günlerimiz olmuştu şimdi seninle dahada güzel ikimizde hevesle seni bekliyoruz 2 hafta sonra kızmısın erkekmi belli olucak kızımızda olsan oğlumuzda seni her zaman hayattaki herşeyden çok seveceğimizi bil canım yavrum

Canım yavrum seni o kadar özledim ki... bana bu kadar yakınken seni görememek çok üzüyor beni tam 25 gündür göremedim seni... Babanın yarın da işi varmış ama salı günü nolursa olsun görmeye gelicem seni aşkım canım yavrum benim... artık tekmelerin o kadar sert olmaya başladı ki, bugun bi dokundun resmen deprem oluyor sandım annem :) kurban olurum seni Yaradana ben... hep böyle hareketli ol emi yavrum korkutma beni hiç... Sen önce Allah'a sonra bana emanetsin bitanem... en kıymetlim benim... Şaka maka babana duyduğum aşkı da bastırmaya başladın heee :))) şimdiden böyleysen doğduktan sonra yüzünü gördükten sonra kim bilir nasıl olcam oğlum... Bitanecik yavrum benim... yok ki başka yavrum bitaneciksin sennnn

Canım oğlummm bugun seni gördümmmm :))) o ayaklarını o minik ellerini o dudakalarını yerim senin aşkımmm benimmm :) sabahtan kalktım oğlum heyecan var ya yarım saate bir uyandım erken çıkmak için :) önce babacığınla birazcık gezdik,Torium alışveriş merkezinde gerçek olmayan ama gerçek gibi gözüken koca koca dinazorları ziyaret ettik sesleri sende duyduğunda hep kımıldadın içinde oğlum korktun mu yoksaaa kıyamam ben sana :)) ordan bebek mağazalarına girdik fiyatlara şöööyle bi göz gezdirdik... pahalı oğlum yaa bi karış zıbın 22 lira :))) yaklaşık 2hafta sonra senin bütüüüün eksiklerini alıcam oğlum sen merak etme... sonra hastane yolunu tuttuk babanla, heyecan bastı sıra beklerken karnım bi o yana bi bu yana sen de heyecanlandın seni görücez diye dimiiiiii seni seni seniiiiiiiiiiiiii :)) sonra doktor odasına girdik 14 kilo almışım oğluşkum ama olsun değer senin için... sennn deee tam 1.313 gr. 37 cm olmuşsun... anaa delikanlı olmuşsun oğlumm :)) valla çüklü bişi olmuşsun artık :)) o kaşık gibi suratını gördm aşkmm :) iyiymişsin sorun yok... doktorcuğumuz Nisan 18'e randevu verdi bi dahakine... ana o tarih tanıdık dimi oğlummm babanla bizim evlilik yıl dönümümüzzzz :123: o gün seni bi göreyim sen de 2 kilo civarında ol ohhhh en güzel hediye benim için seni bidaha görmek için sabırsızlanıyrm oğlmmm seni çok seviyorummm annecimmm

sen benim hayatımdaki en güzel şeysin canım oğlum... en dibe vurduğum zamanda bile senin varlığın gülümsememi sağlıyor...

Canım kızım İrem'im ilk kez yazıyorum sana; şimdiye kadar yazarken gözyaşlarımı tutamam diye yazamıyordum içimde varolduğunu öğrendiğim günden beri hayata farklı bakar oldum henüz anne olmadım belki ama aylar sonra senin doğacagını anne olacagımı öğrendiğim andan sonra hayata bakışım dahi değişti, artık aylardır beklediğimiz hayal gerçekleşmiş ikimizden bir parça içime düşmüştü ve çok yakında o meleğin yüzünü görecektik düşüncesi bile güzeldi inanamadığımdan olsa gerek hayal gibi geliyodu doğduğunu düşünmek... Şimdilerde senin için hazırlıklara bile başladık evimize gelmene meleğime kavuşmama iki buçuk ay kaldığına inanamıyorum zaman hemen geçsin doğum anın gelsinde o melek yüzünü çabucak göreyim canım kızım
Yüzünü görmediğin ama sonsuza dek senin olduğunu bildiğin bir varlığa aşık olmak gibi bişey sana duyduğum sevgi, kimbilir yüzünü görünce neler hissedeceğim ...Henüz çok küçüksün meleğim o minicik ellerini tutmak, bebek kokunu içime çekmek, güzel yüzüne saatlerce bakmak için sabırsızlanıyorum... Kimseleri dokundurtmam sana ben, kıyamam o ipek tenine görmeden çok özlüyorum seni varlığını düşünmek bile içimi titretiyor seni düşününce gözlerim doluyor inanamıyorum hala bebeğimizin olacağına senin doğacağına hayalimizin gerçek olmasına az kaldı İrem'im annen seni sabırsızlıkla bekliyor sağlıkla gel yaşam kaynağım ...

oğluuuuuummmm gögsümün altında napıyorsun Allah aşkına o sivri yer neren acaba ama canımı yakıyorsun sen bu kadar büyüdün mü yaaa

elif im kızım hayatımın en güzel şeysiii seviyorum seni iyiki ordasın annenlesin bırakma sakın anneni kızım üzme olumu?babanla ben seni bekliyoruz dört gözle geçen gün baban elif gelsede evimiz şenlense dedi duydun mu umudumuzsun sen yaradana kurban oldugum.doktor teyze 2 haziran dedi ama okadar kalıcanı düşünmüyorum kuzum.sen en güzel zamanda gel en hayırlı zamanda..annen hep seninle inş..

aylinim cnm kızım ablan seni bekliyo skın üzme bizi sağlıklı sıhatli kucağıma gel rabbime emanetsin yavrum....minik kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…