2011 haziran anneleri bugün bebeğinize ne söylemek istersiniz?

ayy çok duygulandım ya, mumys sunshine ha süpermiş, öyle valla hepsi de bizim gün ışığımız, gözümüzün nuru oldular şimdiden

bebeğim bir tanecik prensesim çok korkuttun bizi çok
oysaki seni hissetmeye yeni başlamış yeni heycanlar duymaya başlamışken bu korkular hiç yakışmadı bize annecim
bütün bu olanlar süresince seni hep o kırmızı elbisenin içinde hayal ettim o görüntü hiç gitmedi gözümün önünden
ne olur o elbisenin boş kalmasına izin verme
buna ne baban dayanabilir ne ben
seni çok seviyoruz minik prensesim

seni her geçen gün daha çok özlüyorum aslında elimi dokunduğumda orda olduğunu hissedebilsemde kucağıma geleceğin evimize neşe katacağın o günü dört gözle ve büyük bir özlemle bekliyoruz. Her yeni tekmen bende bir damla göz yaşı oluyor ama bebeğim senin gözünden hiç yaş akmasın biliyorum çok güzel bir dünya karşılamıcak seni ama annen ve baban olarak seni bu dünyanın sana verebileceği zararlardan belli bir süre koruyacağız tabi bir gün erişkin olduğunda tıpkı baban gibi merhametli ol bebeğim... İnsanlara hep empati kurarak yaklaş bazen göremediğimiz şeyleri hissetmeyi nasip eylesin rabbim sana Annen gibi cesaretli ol yavrum korkma hiç birşeyden en önemli varolanlarınla yetinmeyi bil kuzum.... Çok sev ve bunun karşılındada sevil canım oğlum.... yüreğinde azıcıkta olsa kötülük büyütme insanlara hep iyilik saç saçki etrafındaki insanlar hep iyilik sever olsun.... Benim için baban için çok değerlisin, biz babanla 2009 haziranın 21 evlendik 2 yıl sonra aynı gün rabbim seni bize nasip edicek inşallah ogün aile olmak için bir adım attık ve işte bu haziranda seninle aile olucaz evimizin neşesi şehzadesi olucaksın.... içimdeki kıpırtın hep devam etsin.... senle birlikte küslükler bitsin ve sen ailemizin mutluluk kaynağı ol

her geçen gün biraz daha yaklaştığım biricik yavrum, oğlummm... içimde kıpırtıların, büyümelerin ve haftalar geçtikte biraz daha yol alışlarım... kurban olurum annem sana zamanı geldiğinde gel anneciğine bekliyoruz seni dört gözle boncuğum...

oğluşum içimdeki pipim benim oy oy yerim seni ben iyisin dimi bugüüüüüüüüüünnn öptüm seniiii çokçok

bebeğim, eğer baban bizi kandırmadığsa bugun ilk kez kendini ona hissettirdin hemde iki kez )
her günüm senin için yeni hayaller, yeni hazırlıklarla geçiyor
sabahları uyandığımda içimde hissetiğim kıpırtıların dünyalara değer

oğluşum gecenin bi yarısı ders çalışıyoruz hiç bitmiyo dimi annem bu çalışmalar :) ama ikimiz de mutluyuz dimi yavrum, sütümüzü içtik sen uyudun sanırım aferin sana oğluşum gündüzleri uyanık ol geceleri böyle uyu annem :))

ayyy canım oğlum tansiyonumuz niye böyle oynar oldu yaaa yazık bize demi aşkımmm

yavuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum, canıııııııııııımmm günaydın

gece fırfır fır döndün durdun bebeğim yaramaz oğluşum benim...

aşkım oğlum tekmelemiyosun... resmen dövüyosun beni şuannnnn

İnci, seni çokkkk seviyorum herşeyim sensin ama
kızım, canım şımarıkım midem oyuncak değil oynayıp durma istifra edecem ofiste diye aklım çıkıyo evlatçım yapma böyle
daha seni görmemize 10 gün felan var nasıl zaman geçecek bilmiyorum...
bitanecik kuzum, büyümene eğlenmene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…